Арестуваха сочения за убиец на фена на АЕК

Задържаният е фен на Панатинайкос
11 авг 2023 11:27, Красимир Ангелов
9
Арестуваха сочения за убиец на фена на АЕК

Гръцката полиция е задържала предполагаемият убиец на фена на АЕК, който загина след сблъсък с привърженици на Динамо Загреб в понеделник вечер в Атина.

Арестуваният е фен на гръцкия гранд Панатинайкос. Именно запалянковците на ПАО са помогнали на хърватите да стигнат необезпокоявани до Нея Филаделфия, кварталът където се намира стадионът на АЕК и където се разигра кървавия екшън.

Според информациите от южната ни съседка извършителят на убийството е бил в затвора, но преди 6 месеца е освободен. Отпечатъците по тялото на жертвата съвпадат с тези на заподозрения.

Същевременно днес е погребението на 29-годишния Михалис Кацулис.

Преди полицията да стигне до идентифицирането на убиеца, повече от 100 привърженици на хърватския тим бяха задържани. Всички те вече са освободени.

БГНЕС публикува и разкази на очевидец за кървавата нощ в квартал "Неа Филаделфия".

"Не мога да повярвам, че оцелях. Дойдоха тук да убиват, а аз съм жив само по чудо", започва изповедта си гъркът.

Той разкри, че е бил нападнат от хулигани на метри от мястото, където Михалис е получил смъртоносната рана.

"Отидох да взема два билета за мача. Започнаха да тичат към нас. Бяха с маски на лицата. Удариха ме толкова силно, че припаднах. Носеха лостове и палки", разказва фенът на АЕК, който има наранявания по краката и 10 шева на главата.

"Щом си спомня онази нощ, веднага ме побиват тръпки. Това насилие трябва да спре. Гърция като люлка на цивилизацията не заслужава такива сцени. Как им разрешиха да дойдат тук?", пита отчаян фен.

Свидетелят на ужаса познавал и убития Михалис.

"Той беше страхотен човек. Искам да изкажа най-дълбоките си съболезнования на семейството му. Ще го помня, докато съм жив."

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
3
 
! Отговори
Квадратен кръг преди 9 месеца
Да убиеш човек заради няколко *** които ритат топка незнам колко трябва да си прос.т...
8
0
 
6
 
! Отговори
Изпраните гащи преди 9 месеца
Хърватските комплексарчета сега ще си го изядат дебел и суров. Групичката им БББ вече я няма, 100 човека арестувани в гръцки затвор. Там за убийство прилагат групова вина, пролетта осъдиха при подобен случай 5 фенове на ПАОК на доживот! Когато си го търсиш, си го намираш!
7
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Никога не се занимавай с хулигани. Когато знаеш ,че има опасност не ходи и не предизвиквай съдбата. Нашите хулигани не са подобри от тези на Динамо Загреб и на Шкупи. За разлика от Нас ,държавните управници в Македония и Хърватска и гражданите не застават в защита на хулиганите,както направи Българската държава,медиите и народа.Само за ваши сведения,повечето от хулиганите на Левски са нацисти,наркомани,алкохолици,нарко-дилъри и друг вид деградирали "граждани".
6
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
В Гърция при сериозно престъпление, каквото е това няма шанс да му се размине!
5
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
В Македония не е войвода ,а е "Шверцер"(Албанец от Македония, фен на Шкупи). И не е обикновен гражданин,а е хулиган ,както всички Левскари ,които ходиха в Скопие. Левскарите в Скопие са нещо подобно на хулиганите на Динамо Загреб. Всички знаят ,че в Македония не е добре,както и в България,но спрете с манипулациите за Македония.Момчето ,което беше намушкано в Скопие сам призна,че са излезнали от колата да се разправят с хулиганите на Шкупи(собственост на Албанци от Македония)
4
1
 
1
 
! Отговори
и макензитата ке преди 9 месеца
открият и пуснат технио воевода дека наръга бугарския запалянко у скопие дека ке скопят който вика че сме били *** навремето
3
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
В гръцките медии все още се споменава за 5 главни заподозрени - 3 гърци, 1 албанец и 1 1 хърватин. Откъде си измисяте такива новини?
2
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Сега ще го сцепят тоя, най-вероятно ще отнсесе доживотна присъда! В Гърция с такива не си поплюват, за разлика от България примерно... А няма такова безумие - да отнемеш живот заради някакви ритнитопковци! И аз гледам футбол, ама това е най-безсмислената причина за убийство която може да съществува...
1
1
 
12
 
! Отговори
Дучето преди 9 месеца
Нищо общо с ултрас културата и футбола нямат тия! Само страхливци вадят ножове! Лека му пръст на момчето!