Ким Чен Ун се похвали с ядрената си подводница

Ким Чен Ун председателстваше церемонията по откриването в сряда
8 сеп 2023 08:00, Нели Христова
58
Ким Чен Ун се похвали с ядрената си подводница
Снимка: KNCA

В петък Северна Корея обяви, че разполага с "тактическа ядрена атакуваща подводница" като част от усилията си да укрепи военноморските си сили, съобщи държавната информационна агенция KCNA.

Севернокорейският лидер Ким Чен Ун председателстваше церемонията по откриването в сряда, като заяви, че новата подводница е част от "тласъка напред в ядреното въоръжаване на военноморските сили в бъдеще", според KCNA.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


58
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
54
2
 
2
 
! Отговори
Ушляк преди 8 месеца
Но има една подробност която не е вписана в възможностите на тази подводница през половин час трябва да излиза на повърхността за да могат гребците да си поемат въздух
53
0
 
2
 
! Отговори
Отговор преди 8 месеца
До Уха! 52 Ние нямаме намерение да унищожим САЩ , като СК.
52
2
 
2
 
! Отговори
Алекс преди 8 месеца
Кога ще се похвали,че народът му се храни нормално?
51
1
 
8
 
! Отговори
Уха! преди 8 месеца
А ние колко подводници имаме? А колко можем да построим?
50
1
 
3
 
! Отговори
VladTepes преди 8 месеца
Браво на династия Ким, създала абсолютна средновековна феодална монархия с теократични елементи, достоен наследник на Чингиз Хан, Тимур, Тамерлан, Сукатай и т.н. Би било чудесно да се обединят с Южна Корея в единна феодална монархия с династия Ким начело.
49
1
 
7
 
! Отговори
Боби преди 8 месеца
До Анонимен 47 - Путин е заповядал да се минимизират загубите на мирно население. Това връзва и ръцете и краката и изобщо руските Военни са на повод като кученца. Защо Вагнер са толкова ефективни? Защото си позволяват при необходимост да жертват мирните граждани и ВСУ укрепления се унищожават с мощни оръжия независимо че ще пострадат мирни граждани. За това сега се развиват от Руснаците дронове камикадзе и цяла плеада високоточно оръжие с малка мощност и изключителна прецизност.
48
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Може да сме най-бедни ама в ЕС. Ако матушката ви беше в ЕС, а това може само да сънува, то по БВП на глава от населението щеше да са след нас при положение, че ние не изнасяме нито нефт, нито газ. Виж по външни тоалетни ни бият чебурашките, признавам им го.
47
4
 
9
 
! Отговори
ИВАН преди 8 месеца
КИМ ИМА ТОПКИ! ДА СТАНЕ И ДА КАЖЕ "АЗ ЩЕ УНИЩОЖА САЩ", КОЙ СМЕЕ ДА СТАНЕ И ДА ГО КАЖЕ?? А ВИЕ МИШ КИ КОЛОНИАЛНИ ВИНАГИ ЩЕ СТЕ НАЙ БЕДНИ В ЕВРОПА
46
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Те и чебурашките имаха 2 по сила армия и кво? Нападнаха държава в пъти по-малка от 3 страни с преимущество в жива сила, авиация и артилерия и след година и половина пълномащабна война дори Херсон не са превзели който е на 100тина километра от Крим. Толкова има и прасчо. Ония там умрели от глад и мизерия ама се дуят и те като джуджака.
45
2
 
4
 
! Отговори
Боби преди 8 месеца
До Анонимен 44 Северна Корея има най-големия флот от подводници в света - Вярно дизел електрически и огромно количество микро подводници но да блокират Южно корейските търговски пристанища намиращи се на 500км от границата няма никакъв проблем. След това Южна Корея ще Гладува - да Южна корея не произвежда достатъчно храни за да задоволи собствените си нужди.
44
2
 
5
 
! Отговори
aZ-ът преди 8 месеца
ДнесчетУ , любимото ми либерално п...рцалче. Като триете алтернативни мнения, Оркрайна ще спечели войната ли бе п...рцали? Тя вече я загуби бе п...рцали жалки с 2 лева в джоба, шушляци поробени .... :)
43
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Не е странно, че севрно корейците са се сдобили по някакъв начин с подводница. Страшното е, че тук се намират да коментират хора, който подкрепят този и подобните му режими и то възползвайките се от технологиите и свободата да говорят.
42
0
 
2
 
! Отговори
Боби преди 8 месеца
До Олимпий Панов За диванните експерти - това е модифицирана ДИЗЕЛ-ЕЛЕКТРИЧЕСКА подводница приспособена да носи 2-3 Балистични ракети. Всички останали функции са запазени.
41
1
 
4
 
! Отговори
До 37 Амурче с лък преди 8 месеца
Голи са според евроатлантическата пропаганда и от такива като тебе зомбирани. Има много клипове от Северна Корея и в ютубе , и в руски сайтове и това което се вижда там е на светлинни години напред от скапаното беге. И там няма прайдове
40
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Яко
39
0
 
1
 
! Отговори
Боби преди 8 месеца
До Анонимен 36 Намери в интернет Гугъл или Телеграм блогера "СИБЕРИАН ФРИДОМ" на английски естествено написано. След това давай подобни изказвания.
38
1
 
2
 
! Отговори
До 36 преди 8 месеца
Никой не идва и в България така , че не знам какво критикуваш
37
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
До Анонимен 36. За кво някой трябва да ходи нанякъде ?
36
5
 
3
 
! Отговори
Амурче с лък преди 8 месеца
Задните им части са голи ,но се въоръжават до зъби, като мен.
35
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Никой не отива в С Корея, Китай, Русия или Конго за да живее по-добре или да има по-добър жизнен стандарт. Държави с диктатори и укази за производство на коли.