Задържаха и третия крадец от търговския център

Групата действала от началото на месеца
Обновена: 18 сеп 2023 12:30 | 18 сеп 2023 12:30, Нели Христова
131

Снимка: Димитър Кьосемарлиев

С тръба по главата е било ударено обраното от банда грабители момиче. По-късно при преследване с полицията единият от тях бе убит.

Групата действала от началото на месеца. Имала поне 3 грабежа зад гърба си. Винаги удряли с тръба в главата момиче, плашели и че имат пистолет. Вземали плячката и бягали, съобщава "24 часа".

Тази нощ бандитите били засечени от полицията. Двама тръгнали да бягат пеша. Не спрели при предупредителните изстрели и единият, на 18 г., бил улучен при последвалата стрелба. Закарали го в болница, където починал. Другарят му - на 15 г., бил задържан.

Третият мъж, над 20-годишен, бил арестуван преди минути в столичния кв. "Ботунец", откъдето е групата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


131
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
48
0
 
5
 
! Отговори
Велински преди 7 месеца
Само яко къртене на подобни субекти
47
0
 
5
 
! Отговори
Мен преди 7 месеца
наглостта им става все по голяма ! Но никой нищо не прави спрете им размножаването ,изнасилват децата ,ограбват ,разнасят болести ,убиват ....стига вече..Хубаво е направил полицая ако го накаже държавата ще съм една от всички хора които ще протестират за защита над полицая които го е гръмнал !!!умразата на хората към тях не е без причина ...наскоро беше когато моя приятелка ходеше по улицата с две торби и *** щяха да я удушат за да и вземат златното герданче ....
46
0
 
11
 
! Отговори
Руси преди 7 месеца
Кариерата му на престъпник приключи безславно. Браво на полицая ! Трябва да го наградят.
45
0
 
10
 
! Отговори
Щял бил да бъде преди 7 месеца
подведен под отговорност, ако престъпникът е застрелян в гръб. Да, ама как полицаят е можел да види, че онзи се е обърнал с гръб към него, след като го е напсувал в отговор на заповедта да спре. Било е тъмно като в рог. Този 18-годишен може да е направил заплашителен жест, как в тъмното полицаите да видят дали наистина държи пистолет? Как да видят, че после се е обърнал с гръб към тях, за да побегне? Престъпникът се е държал така, като че ли ще продължи да ги псува и смята да ги нападне.
44
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
35 години безаконие, трагично образование и тотално отсъствие на държавата в махалите и гетата до това водят - бедност и престъпност. Тепърва ще има такива новини.
43
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
До36. Що за човек си . Да пишеш за обир не трябва да се убива. Случая е обир , но опит да и счупи главата. И да и вземе документи
42
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
До Шенген и ЕвроЗона /13/ Краденето на дамска чанта се наказва с куршум тогава, когато въпросното крадене се предхожда от удар с желязо по главата, който може да бъде квалифициран като умишлен опит за убийство.
41
1
 
16
 
! Отговори
Сам е избрал преди 7 месеца
До Анонимен 12 - Ти казваш, огладнял и затова озверял. Който е огладнял въпреки че ежемесечно взима помощи, по-големи като сума от пенсията на повечето трудови пенсионери, той може да отиде да работи, да си спечели пари с честен труд и да си купи храна. Но щом е избрал не да работи, а да озверява, значи сам се е съгласил с него да се отнасят като със звяр, който причинява щети и дори застрашава здравето и живота на невинни хора.
40
4
 
30
 
! Отговори
Не се шегувам преди 7 месеца
Предлагам в следващото народно събрание като депутат да бъде включен полицаят, отървал света от един от тези вредители. Да го включат в правната комисия и той да доразработи законът, въз основа на който се определят правомощията на полицията!
39
3
 
26
 
! Отговори
Данъкоплатец преди 7 месеца
Защо нашите деца на тази възраст учат, а тези, които хрантутим само защото са от защитения вид, вилнеят? Каква ми е на мен файдата от тях? Каква полза имат от тях останалите данъкоплатци и държавата ни?
38
2
 
20
 
! Отговори
ОтличителнитеИмЧерти преди 7 месеца
1. Сербез са само когато са в група. 2. Винаги нападат някой много по-слаб от тях и по възможност да е сам човек (тези са нападали сами момичета). 3. Нападат със зверска жесткост, без да мислят за последиците (удар по главата може да причини слепота или да отключи заболявания като епилепсия и шизофрения, но тях това не ги интересува, стига да има плячка, пък била тя и шепа стотинки). 4. Видят ли дебелия край на тоягата, бягат. 5. Когато и да гръмнат такъв, все е късно.
37
3
 
8
 
! Отговори
И Чалга Записите Се преди 7 месеца
ИзПълНяват - "За Кокошка - няма Прошка, за Милиони - Няма Закони!"...
36
3
 
4
 
! Отговори
е то се чудех преди 7 месеца
защо цял месец гледам нощно време едни момичета с каски . А и носещи и метална тръба .
35
2
 
11
 
! Отговори
До 32 преди 7 месеца
Ти разсъждаваш ли каква глупост си написал и какво си разбрал от написаното!?Или си от същия етнос с примитивно мислене?
34
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
До 38 Този обкръжия е бъдещ убиец по-добре по рано отколкото късно
33
37
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
За обир не бива да се убиват хора.
32
3
 
32
 
! Отговори
Борисчо преди 7 месеца
Браво. Няма да прави повече грабежи. Издадена му е присъда по бързата процедура
31
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Със сигурност са роми.
30
3
 
44
 
! Отговори
Алекс преди 7 месеца
Добра работа на полицията.Бандата е ликвидирана бързо.
29
48
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Измиването на безаконата стрелба на полицая продължава. По данни за сходни грабежи, извод за това, че деянията са на едни и същи, едентични с заловените лица, може да се установи само след събрани доказателства. Въпреки това се говори за банда!!!удряли С тръба и заплашвали с пистолет е изс,мукано от пръстите и вероятно добавено след инцидента. След като те ударят с тръба, няма смисъл да те плашат с пистолет. Полицая яко е загазил. Успеят ли да го отърват от затвора, става роб на измъкналите го.