Дъщерята на Нотариуса: Усещам само злобата на хората върху себе си

Като малка тя ходела в SS клуб
24 мар 2024 18:55, Нели Христова
135
Дъщерята на Нотариуса: Усещам само злобата на хората върху себе си
Снимка: NOVA

Месец преди убийството на баща ми се скарахме и целия януари не се бяхме чували. За последно се видяхме преди Нова година. Зная, че се занимаваше с търговска дейност. Това каза пред NOVA Мария Божанова, дъщеря на убития Мартин Божанов-Нотариуса.

За мен приказките за престъпната дейност на баща ми са медийни инсинуации, посочи тя. Това не е баща ми, аз го познавам в много друга светлина. Трагедията, която сполетя нашето семейство, е много по-голям шок от това, което се пише за него, посочи Мария Божанова.

Обясни, че баща й винаги въртял заведения. Самата тя ходела в SS клуб още от 12-годишна. Заради възрастта не можела да каже дали там е имало магистрати. "Честно казано, нямаше много хора. Бяхме си само ние", посочи тя. И обясни, че баща й бил естет, правел нещата красиви за себе си. Обясни, че не знае какво е значението на SS. Не познавала Пепи Еврото и Любена Павлова, не знаела тя да живее в апартамент на нейния баща.

Усещам само злобата на хората върху себе си, каза Божанова. И посочи, че имало репортажи, които спестявали истината. Например имало материал как взел апартамента на леля си. А тя починала в него.

Мои приятели ми звъннаха, така разбрах за убийството, посочи Мария Божанова. Обясни, че имала нормална комуникация с последната съпруга на баща си - Гергана, но до неговото убийство. Познавала я още от времето, когато работела в SS клуб. Сега тя опитвала да настрои децата едно срещу друго. Дори опитала да встъпи незаконно в дружество, което притежавало имот. Искала да контролира всичко.

Никога не съм виждала баща ми да притиска някого. В момента ние се чувстваме така, каза Мария Божанова. Това идвало дори от нейния чичо.

Мария дори била заплашвана. Единият път бил от служител в комплекса, който се представил за бивш полицай. Вторият път бил индиректно. Хора я предупредили за предприети действия от адвокати на последната съпруга на нейния баща. Непознати пък писали под нейните снимки, че се случило каквото трябва.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


135
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Айде при тате!
11
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ще стане и тя нотариуска
10
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Тоя СъСъ клуб да се чудиш защо е направен и защо е имал охрана...то било моля ви се само за семейството...къде да си играйка 12-годишната щерка. Големо жувотно си станало още от малко бре моме. Но нали крушата не пада по-далеч от дървото... Кой искаш да те обича ?!
9
2
 
16
 
! Отговори
чети внимателно преди 1 месец
Които краде, за здраве ще плаче.
8
2
 
22
 
! Отговори
Кво искаш ма ?! преди 1 месец
Чеверме ли да ти направя на двора ??
7
2
 
27
 
! Отговори
Нов преди 1 месец
Дали ще успее да надмине баща си и да измами и обере поне 400 човека? До девето коляно да сте про клети и децата ти и внуците и пра внуците, а най-добре е изобщо да не се възпроизведете да причинявате страдание и скръб на околните ви жертви!
6
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Останалите кога?
5
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Най-добре е целата ви фамилия да се затрие!
4
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Много лъжеш бре моме затова и само злоба ще усещаш.
3
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Честни, почтени хора, отгледали деца с морални принципи.....има доста примери.... Такови, Терзиеви, Шабанови и други достойни фамилии....
2
2
 
22
 
! Отговори
Alex преди 1 месец
Циклон Б.
1
4
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
То няма и нищо друго за усещане, но ако не се рекламираше нямаше и да има злобеещи. Колкото повече се напъваш да се рекламираш толкова повече злоба ще усещаш. Елементарно Уотсънке.