За да накаже жена си: Баща инжектира живак на бебето си

Мъжът е осъден на 13 години затвор
Обновена: 16 апр 2024 09:31 | 16 апр 2024 09:31, Инна Ангелова
42
За да накаже жена си: Баща инжектира живак на бебето си
Сникма: Myriams-Fotos от Pixabay

Сценарии за хорър филм разтърси Германия. Мъж и партньорката му са осъдени съответно на 13 и 12 години лишаване от свобода заради умишлено инжектиране на живак на бебе. 28-годишният татко решил, че това е идеален начин да отмъсти на бившата си жена.

Мартин Грьоте, който е съдия по делото казва, че подсъдъмият искал да види майката на детето си да страда. “Мъжът е поставил чувството си за отмъщение над правото на живот на дъщеря си", заяви още съдията.

Майката на момиченцето ги изоставила четири дни след раждането. Новата жена в живота на бащата е парамедик.
Според разследващите именно тя е дала идеята за отровата и е напълнила спринцовката с живак.

И двамата подсъдими първоначално отхвърлят обвиненията в опит за убийство. Малко преди края на делото те признават, че заедно са инжектирали живак в лявото краче и десния глезен на бебето. Те признали, че са били наясно как отровата причинява смърт. Също така признали, че са искали да причинят особено силна болка на едногодишното дете.

Въпреки изтезанието, детето оцелява. След инжектирането на живак детето имало гнойна инфекция на крака и обрив по цялото тяло. Едва по време на третата операция живакът е открит случайно от лекарите. Момиченцето, което вече е на две години, продължава да се бори с дълготрайните последици от живака. В тялото все още има живачни топчета, които могат да причинят проблеми и в бъдеще.

"Когато един ден тя бъде осъзнат човек със сигурност ще си спомни, че баща й я е отровил", констатира съдия Грьоте.
Двойката на ужасите бе осъдена от съд в Хановер - бащата ще прекара 13 години затвора, а партньорката му - 12 по обвинение в опит за убийство.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


42
Още от За да се разбираме
Нумерологична прогноза за 15 – 21 април
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
0
 
9
 
! Отговори
Митака преди 1 седмица
Абе всякакви хора познавам, но не знам какъв човек трябва да си да направиш такова нещо. Вярно, че в Библията се казва да не съдим - ама тия все едно не са хора, а изчадия от Ада.
39
0
 
9
 
! Отговори
Някой преди 1 седмица
Малки присъди са им дали. Трябва минимум 25 години затвор без право на предсрочно освобождаване.
38
6
 
3
 
! Отговори
АнонимеН преди 1 седмица
ПУТИНИСТИ СЪР, ЗАБАВЛЯВАТ СЕ!
37
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Напълно нормално за нацистите в Дойчланд
36
7
 
7
 
! Отговори
до 35 преди 1 седмица
Руснак, разбира се. Приема немска фамилия наскоро от срам. Има информаия в интернет. Роден във Воронеж.
35
4
 
3
 
! Отговори
До Анонимен 35 преди 1 седмица
Руснак е. И жена му се казва Чибурашка.
34
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Ама не е ли руснак? Брей
33
0
 
8
 
! Отговори
пияница мистик преди 1 седмица
Да и бяха капнали Хебенон в ухото, както Шекспир е писал в Хамлет. Или направо живак в ухото. Умираш на място. Жалко за детенцето. Тези заслужават да бъдат умъртвени по техния начин
32
6
 
1
 
! Отговори
Фен на Възраждане преди 1 седмица
Зли евроатлантици искат да накажат несправедливо един от феновете ни. Човека просто е искал да накаже бившата си защото тя е била зла анти-путлеристка. Пуснете човека иначе ще направим масов протест от 5 копейки пред немското посолство.
31
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Германците винаги са си били извратени. Носи им се слава още от едно време. Само като им погледнеш забавленията и нощните клубове ти е достатъчно да осъзнаеш, че отдавна човешкото го няма в тях.
30
3
 
0
 
! Отговори
Асен преди 1 седмица
До Хи хиДа ве точно такива неща стават постоянно, то едно дете оцелява на 100 в западна Европа и САЩ, те затова там са на изчезване. Оппа или май България беше на изчезване, май вадим нещата от контекста и използваме единични криминални случаи, за да опишем цели общества, за кого ли е присъщо това. Мисля че знам, за необразовани, ниско интелигентни, комплексирани индивиди, които мразят собственото си съществуване и проектират омразата си върху другите.
29
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Европейски ценности...
28
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Само 13 години?!
27
7
 
7
 
! Отговори
Хи хи преди 1 седмица
Ауууу, кви неща ставали в цивилизования свят !
26
12
 
7
 
! Отговори
Сър Джон преди 1 седмица
Eвроатлантици , сър!
25
8
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Бойко Борисов е това за България, което е Путин за Русия и света. Това излиза като аксиома. Който както иска да го вижда - отрицателно или положително. За мен е не само отрицателно, ами катастрофално. Но един народ не можеш да го отървеш от самия него си. Доказателство: Русия - 88% за Путин. Бой, унижения - ама "батюшка". Характерно за патриархални азиатски общества.
24
5
 
5
 
! Отговори
Смях преди 1 седмица
Статията е за Германия, семейни драми, нашите донесоха ППДБ, Герб и изборите. Този народ не ще загине! Уникална българска черта!
23
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
21, 'ПП доминират големите градове, където са умните хора и цветът на нацията' -- кой цвят ? кафеникавия ?
22
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Тези 100 процента са от източна Германия а ако им се провери ДНК-то ще се установи 99% руски ген просто почерка е същия а пък и Червената Армия е изнасилилa 50% от жените в Източна Германия.
21
1
 
8
 
! Отговори
Олеле преди 1 седмица
Олеле ППДБ щели да спечелят изборите. Тези хора и избирателите им наистина живеят в някаква паралелна вселена. Ужас. Хора, Вие сте приключени. Не го ли осъзнавате ? Не повече от 40 депутата. Това е реалната картинка!