Марин и Стефан Димитрови посещавали три пъти и МФ

Те често били и в КАТ
23 апр 2024 16:19, Нели Христова
21
Марин и Стефан Димитрови посещавали три пъти и МФ
Снимка: Димитър Кьосемарлиев

Обвиняемите за контрабанда Марин и Стефан Димитрови са посещавали министерството на финансите три пъти в края на 2023 г. Това са отговорили от ведомството до комисията в парламента, която се занимава с корупционния скандал.

Информацията е от охранителите. Съпровождал ги Лъчезар Ставрев, който е експерт в министерството и затова не са записвани в книга. Отговорът за депутатите от митниците и Министерството на финансите изчете председателят на комисията Тошко Йорданов. "Асен Василев излъга. Той каза, че не познава Димитрови", обяви Йорданов. На миналото заседание от МВР отговориха писмено, че Марин и Стефан Димитрови са ходили в МВР 10 пъти за 10 месеца.

"Засичал съм Марин и Стефан Димитрови пред кабинета на Бойко Рашков. Идваха с ауди и влизаха откъм градинката на църквата до сградата на министерството.  Знам за тях, че често бяха в ГДНП при Венцислав Кирчев и в КАТ при Тенчо Тенев. Колегите коментираха, че "тези със затъмнените стъкла" пак са там. Стефан Димитров е бил и на един семинар на КАТ в комплекс до Хасково през пролетта на 2022 г. Присъствал е на банкета. Нещо като Нотариуса на "Боровец", разказа бившият главен секретар на МВР Петър Тодоров, който е един от изслушваните на заседанието. След него ще говори Бойко Рашков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още от Русия
Сталин е чудовище? Музеят в Гори разказва различна история
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
0
 
3
 
! Отговори
Дедо преди 1 седмица
Контрабандисти са редовни посетители в министерството на финансите на честния Асенчо. В кабинета на Гешев пък всеки ден гостували ромски барони . Сега какво да очакваме ,че в министерството на отбраната са идвали редовно от Ислямска държава ли ? Няма такава държава.
18
0
 
1
 
! Отговори
Държавата е преди 1 седмица
Пародия тотално съсипана от мафията комунистите бизнес кръговете и корупция невиждана дори в Боливия.
17
0
 
1
 
! Отговори
Мутрите са вече преди 1 седмица
В държавните структори и са органите на реда
16
0
 
2
 
! Отговори
ТОВА Е ПРОМЯНАТА.... преди 1 седмица
МУТРИТЕ ОТ КОНТАБАНДАТА ВЛЯЗОХА В МИНИСТРСВОТО НА МВР И ФИНАНСИТЕ И СИ ПРАВЯТ ОПЕРАТИВКИ С РАШКОВ И АСЕН......
15
1
 
4
 
! Отговори
Стария Джо преди 1 седмица
Дано някой ден да ударят и групата за разпространение на наркотици която Рашков закриля из София. Даже не се крие, а се среща с мутри в определени от тях ресторанти в София. Повечето от тия едри дилъри ги е направил сътрудници и винаги ще каже че са се виждали за информация, а не за да му дават пликове. В някой квартали Рашков държи наркотиците на 100%
14
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
До 10 защо Лъжеш какво общо има ГЕРБ за действията на някакви Ех че няма санкции за всички които лъжат Заплашват раздават присъди да ги глобят солено отвратително
13
0
 
4
 
! Отговори
Баси Агента преди 1 седмица
7 когато си про ст фат мак и шефа ти по про ст и корумпиран фат мак ти каже да не ги регистрираш не ги регистрираш нещо неясно има ли.
12
0
 
5
 
! Отговори
До 7 преди 1 седмица
Явно не сте наясно как работи системата на подчинение - главният експерт им е казал нещо от рода на 'Те са с мен, не ги записвайте в книгата'. И така не са записани.
11
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Все повече започва да смърди около едроимотния Рашков. Случайност......
10
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Освен че всички са невинни, ами държавата и пари ще им плаща, демек ние. Така както с НЕКСО. Не сме толкова зле за да вярваме на Гербарски постановки...
9
2
 
5
 
! Отговори
ой Рашко,Рашко... преди 1 седмица
Защо криете Рашко мераклия?
8
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
От кога е престъпление да се ходи в публичните институции?!Тези лица до момента са чисти като момина сълза ,нито едно провинение, нито една дори криминална регистрация в МВР, а ГЕРБ-ДПС бяха на власт 11 години. Само една малка подробност Марин Димитров беше казал че Бойко Борисов заплашвал свидетел срещу Мирослав Найденов че близките му ще го изяде във вид на кайма без да разберат. Аз не вярвам че Бойко ще говори и плаши като мафиот, но сигурно се е обидил на Марин Димитров.
7
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Били съпроводени от някой си..... И какво от това.Щом са го свикнали от портала тези двамата са длъжни да се регистрират в книгата с личните си карти. Кой лъжета????
6
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Макак така, нали Асена не ги познавала, накрая да не се окаже любовник с младежа от снимките?
5
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Пълната управленска импотентност на това служебно правителство и без ДНК анализ доказва бащинството на Бойко Борисов.
4
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Мутрата им на тези от Герб им казваше, че като се върнат в Българията ни, трябвало да станат овчари и овчарки. Не съм инвестирал напразно около 20 хиляди евра в Ангрия, както и около 20 хилядарки в долари в България. Дъщеря му на мутрата да става овчарка. Не и тези на приятелите и роднините ми. Честита еврозано, мутро нещастна банкянска.
3
14
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Докато Тиквата и Пра сето са в политиката и ежедневно по медиите, а не в затвора, където им е мястото, Промяна няма да има и България ще продължи да копае дъното. Нещо, което прави вече 15 години.
2
6
 
20
 
! Отговори
анонимен преди 1 седмица
Започнаха да се разплитат нишките - тези с истински следи , а не такива с фалшиви пачки и кюлчета (доказано от независими чужди лаборатории за фалшиви). Истината ще възтържествува.
1
4
 
24
 
! Отговори
Зозо преди 1 седмица
Асен Кокора във затвора!!!!!!! Това е положението.