В Швеция пак прекалиха, отново изгориха Корана

Активистка готова да го направи отново на 3 май
28 апр 2024 18:17, Красимир Ангелов
85
В Швеция пак прекалиха, отново изгориха Корана
Снимка: Pixabay

Шведската активистка Джейд Сандберг извърши в Стокхолм поредното изгаряне на Корана, свещената книга на мюсюлманите, съобщи турският телевизионен канал А хабер.

Още по темата
Телевизията отбелязва, че “отвратителното деяние се случи под защитата на шведската полиция“.

В социалните мрежи, управлявани от Сандберг, беше публикувано видео от изгарянето на Корана, което се случи на 26 април в един от кварталите на Стокхолм. Тя също така написа, че планира да проведе подобно събитие в Малмьо на 3 май.

Профилът на активистката в социалните медии гласи, че тя е „духовничка, екзорсистка, демоноложка“, както и „активистка и кръстоноско“, която се противопоставя на исляма и спасява Швеция и скандинавските страни от тази религия, отбелязва БГНЕС.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


85
Още по темата: швецияКорана
Още от Миш-маш
Пет заблуди за детокса, в които няма смисъл да вярвате
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
23
 
3
 
! Отговори
До 22 преди 3 седмици
Ти, зайо, нито ще ми кажеш къде да отида да живея, какво остава по кои правила. Ако смяташ, че като българин си по-добре приет в чужбина от нас, мюсюлманите, си наплискай очите и пак се огледай. Единствената разлика е, че ти се опитваш да се правиш на какъвто не си за да се харесаш. Е, това няма как да стане при нас. Правилата са едни и са ясни. Пророкът сав го е задал: Оставям ви на правия път. През нощта е също толкова ясен, както и през деня.
27
4
 
13
 
! Отговори
Дедо преди 3 седмици
Влад Цепеш -Дракул от Ордена на Дракона, въобще не си е играел да гори Корана. Направо на кола ги е слагал с хиляди.
26
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Принципно ок, но и тая е някаква кукувица
25
10
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
С какъв чин от ФСБ е "активистката"?
24
3
 
42
 
! Отговори
хммм преди 3 седмици
Значи когато милите бежанци изнасилват, убиват и тероризират домакините си, трябва да приемем че не всички са такива. А когато домакините дадат отпор започват да прекаляват? Хора от днесбг от толкова гъзоближещи западни статии се чудя-толкова ли ви е страх да изразите някакво логично мнение на това което се случва или сте наистина слепи??
23
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Спрете им помощите на козоонождачите и те сами ще си горят книгите,за да се топлят.
22
12
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Нацизмът е разрушителен за всички европейски държави.
21
2
 
57
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
До Abu Darda - Казвайте си каквото искате и живейте по вашите правила, но във вашите държави. Но да живеят наготово на соц.помощи в страни, които имат съвсем друга култура, други обичаи и друга религия и да се опитват да натрапват своите правила, както и да вършат криминални престъпления срещу данъкоплатците, с чиито пари се издържат, това никой нормален човек няма да го приеме.
20
9
 
39
 
! Отговори
Горящ Абрамс преди 3 седмици
Браво на шведите! Още има шанс за тази нация!
19
25
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Не е далеч времето, когато Швеция ще престане да съществува.
18
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Това означава, че след 1960 г. средно по 150 норвежки жени биват изнасилвани от навляци от Африка и Близкия Изток, а по над 6 000 човека месечно стават жертва на други видове физически насилия, извършвани от "бежанците" над коренното норвежко население. И в даден момент на някого му пада пердето и предприема някаква крайна постъпка, за съжаление.
17
5
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
И да горите, и да не горите, скоро ще сте малцинство в родината си... Както и мнозина други... И не е слуечайно, ЦЕЛЕНАСОЧЕНО И ОРГАНИЗИРАНО Е.. И нашият ред идва, струва ми се... Гледайте Швеция, Германия, Франция, и мислете какво ще правим в България...
16
3
 
20
 
! Отговори
Относно 14 - грешка, преди 3 седмици
Извинявам се, допуснах механична грешка. След 1960 г., за половин век (до 2011 г.), са били изнасилени от "бежанци" около 90 000 норвежки жени,някои от тях групово, като в отделни случаи жертвите са починали. Днес населението на Норвегия е под 5 500 000, а по-рано е било по-малочислено, можете да си направите изводите. През същия период над 300 000 коренни норвежки жители са пострадали физически от други видове насилия, извършени от "бежанци" живеещи на соц.помощи за сметка на данъкоплатците.
15
39
 
11
 
! Отговори
Abu Darda преди 3 седмици
Видях я. Прилича на вещица. Сигурно след многобройни молби пак някой брат й е отказал или я е дал на баща си. Няма проблем да гори, защото тя няма ум. Все едно да се сърдиш на прасето, че е мръсно? Коранът ще остане в сърцата на вярващите до Къйаметския ден. Хафъзите (знаещите наизуст Коран) не са стотици, нито хиляди, а стотици милиони, и стават все повече. Включително в Швеция, където скоро половината ще казва Ля Иляхе Иллялах Мухаммедер ресулАллах. И това ще го казваме до последния дъх.
14
24
 
11
 
! Отговори
обективен преди 3 седмици
И после да не реват ,че камикадзетата ги взривяват и колят като агнета !!
13
12
 
30
 
! Отговори
Неприемливо е преди 3 седмици
да се изгаря публично книга, която е свещена за хора, не сторили зло другиму. Затова в случая е важно да знаем дали тази жена е изтъкнала някакви аргументи, предизвикали нейната реакция. Само ще припомня, че преди време ние получихме твърде оскъдна, но и поукрасена информация за деянието на Андерш Брайвик. После прочетохме защитната му реч. Там бяха изброени золумите, извършени от хора, вегетиращи на социал в родината му. Сред тях само изнасилванията на местни жени бяха над 20 ХИЛЯДИ !!!
12
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
До Анонимен 11. Сички шведи ли ?
11
5
 
2
 
! Отговори
Ze nigmar преди 3 седмици
По одински:)))
10
4
 
1
 
! Отговори
Ze nigmar преди 3 седмици
И сивият по одрински:)))
9
12
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
До 7 Не, изобщо не е браво, защото влестно да насочат негодуванието си към управляващите, те бутат към размирици. Изключително глупава постъпка.