Мъж обяви гладна стачка, не вярвали на думи на Баба Ванга

Пророчицата казала къде е погребан Левски, но държавата нехае
25 окт 2016 08:52,
90
Мъж обяви гладна стачка, не вярвали на думи на Баба Ванга
Снимка: Монитор

74-годишният Павел Кипров от симитлийското село Черниче съобщи, че обявява гладна стачка.

Мотивите му, за да предприеме тази крайна мярка, е незинтересоваността на всички държавни институции, които вече 16 години игнорирали неговата честна дума и не вярвали, че в началото на 80-те години пророчицата Ванга е споделила само на него къде е истинският гроб на Левски в София: "Левски е погребан не там, където сочи Хайтов", сазала му тя.

Левски е в черквата "Свети Никола" срещу митрополията в центъра на София, споделила пророчицата. После той сънувал, че скелета на Апостола е вдясно от олтара. До тялото му са положени метален кръст, пищова му и нож, пише "Монитор".

"Така че с металотърсач или скенер гроба на Левски лесно може да бъде открит, но 16 години никой не ме взима насериозно. Така че реших да обявя гладна стачка и докато не ми насрочат среща с Бойко Борисов, няма да я преустановя. Дори да умра от глад", закани се приближеният /според него/ на пророчицата Павел Кипров.

Кипров става близък с леля Ванга в края на 70-те години чрез чичо си, който тогава бил градинар на Рупите. Според него в началото на 80-те години той я спасил от отравяне.

"Бяха й сложили отрова в храната. Аз й казах да не я докосва и така Ванга остана жива. Спечелих й доверието и затова тя сподели само на мен къде е гробът на Левски. После месеци наред приемаше ядене сготвена само от стринка ми и всеки ден аз я носех с колата от Черниче до Рупите", разказвал през годините Кипров.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


90
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До ПрофесopЦървул, може и да седял по кръчмите, но се е дигнал да освобождава България.Левски, с всичките епитети дето му слагаш е дал години от живота си за свободата !Може и да не ти харесва,но е факт , а и как да ти харесва като си турско *** !
2
54
 
8
 
! Отговори
Професop преди 7 години
Къде е погребан един конекрадец и убиец на 8 годишно дете ратайче впоследствие на което турците са го обесили изобщо не ме интересува. Комунистите го превърнаха в "апостол" както и оня пияница който се въргаляше в Букурещките кръчми : ботьов.
1
6
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Добре, какво пречи да се провери?