Тройки ли? Проф. Докова – ерудирана, студентът – с евтин PR

Студенти, доволни от проф. Докова, скочиха в нейна защита
14 юни 2017 12:07,
134
Тройки ли? Проф. Докова – ерудирана, студентът – с евтин PR
Снимка: Facebook

Университетът за национално и световно стопанство отстрани проф. Соня Докова, но в нейна защита скочиха студенти, впечатлени от преподавателката.

"За съжаление на всички ние се прочухме отново не с признание, отличие, награда или какъвто и да е успех, а със скандал. Университетът ни отново е тема за подигравки, както и ние - студентите в него", пише в отворено писмо до редакцията на Dnes.bg Георги Гюзелов, студент в 4-ти курс в УНСС.

Още по темата

"За периода, в който проф. Докова ми е преподавала е създала образ на един от най-подготвените преподаватели в учебното заведение, изключително ерудирана и можеща да подготви студентите за техния професионален път", твърди студентът.

Георги Гюзелов посочва, че в лекциите на проф. Соня Докова аудиториите са били пълни, а тя самата е защитавала интересите на УНСС дори при сблъсък с представители на изпълнителната власт.

"Смятам, че поведението на нашия колега Кезим Медев е недостойно и целящо единствено лична облага с цел пиар. В интернет могат да бъдат намерени публикации и негови интервюта, в които той казва, че е готов на всичко, за да успее и че цели политическа кариера. Бил е кандидат за общински съветник в община Гърмен, участвал е в различни телевизионни формати", посочва Георги Гюзелов.

Според него Кезим е използвал случая, "ако изобщо има доза истина в него", за лични цели - да получи медийна слава.

"Като член на Студентския съвет при УНСС той е имал множество други варианти да спре "порочната практика", но той е избрал да омърси и опетни по най-долен начин името на нашия университет.  Аз също съм имал проблеми с преподаватели, но никога не съм си и помислял да ги правя обществено достояние, а съм успявал с разговори и срещи с ръководни лица в учебното заведение да разреша случаите", подчертава Гюзелов.

"Като студент в УНСС настоявам колегата ни Кезим Медев да бъде освободен от задълженията си към Студентския съвет при УНСС, тъй като не е достоен за това място", завършва студентът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


134
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
16
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ЗАСТАВАМ В ЗАЩИТА НА ПРЕПОДАВАТЕЛКАТА!!!! ТЯ РЕШАВА КАКВИ ОЦЕНКИ ДА ПИШЕ!ПЪРВОНАЧАЛНО СИ МИСЛЕХ, ЧЕ ПРЕПОДАВАТЕЛКАТА Е ИСКАЛА ТРОЙКА С КЕЗИМ И ОЩЕ НЯКОЙ А ТО ЗА НЯКАКВИ *** БЕЛЕЖКИ СТАВАЛО ДУМА!!!!БРАВО НА ПРЕПОДАВАТЕЛКАТА!!!!!!!!!!! ТЯ МОЖЕ ДА ПОСТАВИ ОЦЕНКА 3 И ЗА ЦЯЛОСТНО УЧАСТИЕ НА СТУДЕНТИТЕ !!! ТЯ Е ПРЕЦЕНИЛА, ЧЕ ТОЛКОВА ИМ Е ПРЕПОДАЛА МИНИМАЛНО НА ДОШЛИТЕ И НА ЛЕКЦИИ!!!КЕЗИМ Е НИКОЙ !!!!!
33
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Имам подобни приключения в УНСС, преди десетина години изкарах втора магистратура там след МЕИ. Nяма такава смешка. Имаше такава "преподавателка", май по финанси беше. Не пускаше да влезеш на изпит, ако не покажеш, че си купил нейния учебник. Един двама си спомням, че възразиха, направиха проблем, че откъде - накъде трябва да покажеш, че си купил учебника. че може да си взел или учил отдругаде, че просто може да си знаеш и от лекциите. Е, изгони ги от залата. Та така, образ-е в BG
32
7
 
6
 
! Отговори
Пенсионер преди 6 години
До 1 26 Спуквали сте се от учене в " Карл Маркс" ама не сте учили ,че има икономически закони и пазарна икономика. Че цените се определят от пазара и че всеки трябва да получи това което е заслужил , а не подаяние от Партията кърмилница.Язък за парите похарчени по ученето ти.
31
7
 
21
 
! Отговори
боби преди 6 години
Преди няколко години синът ми реши да изкара една магистратура в унсс.Имаше гадже в същия курс и за три години да е стъпил не повече от 20 пъти в този прочут университет.Но с помощта гаджето взе /дадоха му/ диплома с успех над 5.Добре че си беше намерил работа,добре платена и на пълен работен ден та поне си покриваше сам разходите за това глупаво начинание.Разбира се нищо не научи, този тъй наречен университет е абсолютен та шак. Когато и да го закрият, ще са закъсняли с поне 30 г.
30
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кезим е най-младия Гербераст , кандидат за общински съветник на община Гърмен , има снимка с Бойко Борисов..
29
3
 
13
 
! Отговори
ИВО преди 6 години
У-треН-осиС-ъответнатаС-ума ТОВА Е ИСТИНАТА ЗА ТОЗИ УНИВЕРСИТЕТ
28
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Този, който я защитава, е жалък подмазвач
27
12
 
6
 
! Отговори
до 28 преди 6 години
В Свободните университети преподават най-добрите преподаватели в България, с тази разлика, че там се стараят, защото им се плаща като хората!Тия приказки с лошото обучение в свободните университети бяха преди 15 години, когато все още имаше някакво ниво в дръжавните университети...
26
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Четох разни коментари. УНСС не е най-слабият унверситет разбира се - сложете всичките свободни университети в България, които са след него. Включително и НБУ.
25
0
 
20
 
! Отговори
Ани Костадинова преди 6 години
До Георги ГюзеловГерги, надявам се, че пишейки това писмо, си бил в съзнание и ти е било ясно, че ще го четат и други, които са учили и завършили УННС и те няма да ти хванат много, много вяра ;)
24
7
 
14
 
! Отговори
1 преди 6 години
Сигурно излезлите за тройка или четворка, без да ги изпитват скачат в нейна защита! Що за обучение, алооо УНСС, а като беше "Карл Маркс" се спуквахме от учене!
23
0
 
20
 
! Отговори
инженер преди 6 години
Като студент бях силно впечатлен от един професор, колко е ерудиран, колко много знае и т.н. Когато стигнах до дипломна работа, съвсем естествено се набутах той да ми е ръководител. И тогава се оказа, че всъщност познанията му са заучени цитати от книги и на практика не може да изгради мост между теорията и реалното приложение. Дипломната ми рабата се превърна в тестово поле на негови теории плюс къртовски труд от моя стана и мен това ме отказа завинаги от академична кариера
22
0
 
21
 
! Отговори
до asd преди 6 години
Да, точно с най-висок бал се влиза...В Медицинския и УАСГ гарантирано се влиза с много по-висок бал!
21
7
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
УчилНедоучилСчетоводителСтаваш
20
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Въобще не се занимавайте с български ВУЗ-ове. Докъм 2005 г. все пак се учеше нещо, сега е тотал щета.
19
25
 
15
 
! Отговори
asd преди 6 години
В УНСС се влиза с най-висок бал от цяла България! Не слагайте всички под общ знаменател. Аз съм завършил математическа гимназия и влезнах с максимален бал в специалност финанси. Соня Докова отдавна трябваше да я разкарат. Пълна пародия.
18
28
 
15
 
! Отговори
Судент преди 6 години
Смотания Ислямист го е яд че другите които са предали празен лист имат 3-ки а той който и писал ама глупости им 2-ка.В много случай в живота ако си замълчиш е по добре отколкото да пишеш простотии
17
2
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Какво отличие или признание, УНСС е най-слабият икономически университет не само в България, а вероятно и в цяла Европа!"Студенти", работещи на постоянен трудов договор и пълен работен ден, завършват с пълно отличие УНСС!За какво си говорим...
16
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Баце я влизам в мола и не тоя другия понеделник и мисля да изпратя кзп пък да видим дали е вярно това което виждам че ми омръзна
15
4
 
37
 
! Отговори
закон преди 6 години
На тоя студент сега ще му направят живота тежък. Те се бранят един друг търтеите, всичко е навързана схема, няма как да я оплюят професорката, щото нагоре по веригата всички лапат, та до ректора и деканите