Тройки за празен лист!? Проф. Докова: Няма такова нещо!

Бог ще накаже студента, за това, което направи, отсече професорката
18 юни 2017 12:52,
125
Тройки за празен лист!? Проф. Докова: Няма такова нещо!
Снимка: УНСС

Проф. Соня Докова, която бе уличена, че пуска студенти с празни изпитни листове, заяви, че единствената й вина е, че е допуснала до изпит студента Кезим Медев, подал оплакването срещу нея.

"Това лице не трябваше да го допускам. По правилника той трябва да присъства на упражненията и на част от лекциите. А е идвал само веднъж на упражненията, и веднъж – на лекциите. Смятам, че него Бог ще го накаже за това, което направи", каза тя пред "Нова тв".

Още по темата

Преподавателката по Геоикономика и регионално развитие предизвика критики, след като се разбра, че по време на изпит е предложила да пише "Среден 3" на студентите, предали празни изпитни листове.

Студентът  Кезим Медев подаде оплакване срещу нея в социалните мрежи, а после и към университета, а проф. Докова напусна УНСС.

"Такова нещо е нямало. На изпита влязоха квестори, раздадоха листове. Минаха около 20 минути от изпита. Тогава казах на студентите, че който смята, че отговаря на текущата си оценка, може да излезе", разказа тя, като уточни, че написаните от нея оценки "Среден 3" са били на базата на текущия контрол през семестъра.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


125
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
49
18
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За мен Стопанската Академия в Свищов си е най-добрата, аз там завърших.Интересното е че там учат и софиянци които явно са предпочели да бият няколко стотин км. за да не са в УНСС-то и явно има защо.
48
1
 
15
 
! Отговори
Този, който днес е преди 6 години
професор в УНСС и се представя като "експерт по европейска икономика", сега превъзнася до небето капиталистическата икономика, но в списъка на своите публикации не е включил дисертацията си, която публикува тук, в Бг под заглавие "Африка в плановете на империализма" и заклейми точно тази, капиталистическата икономика! Не беше толкова отдавна.Не знам дали всички преподаватели в УНСС са на такова жалко ниво, може и да има свестни. Но как да си повериш детето на професор като онзи или като Докова?
47
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да се знае, че първо в БГ никой не изпитва по правилника ако беше така нямаше да има завършили студенти в БГ-то
46
2
 
16
 
! Отговори
УНСС ? Един с връзки преди 6 години
влезе да следва Международни икономически отношения, после защити в СССР дисертация на тема "Африка в плановете на империализма". Разпертушини от критика капиталистическия тип икономика, нали тук още беше социализъм.Върна се, пратиха го в Бон, при "лошата" икономика. Дойдоха промените, върна се тук. Опита журналистика, бизнес - за нищо не го бива. И къде отиде? В УНСС, нали баща му и чичо му са били професори във ВИИ"К.Маркс". Той пък се представя като "експерт по европейска икономика"!
45
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Искате да станете икономисти???Учете "Капитала" на Маркс.Сериозно.Само в най-елитните колежи, където се подготвят децата на западния елит изучават труда на Маркс!
44
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Богът който трябва да го накаже трябва да е регистриран по ДДС и да е бил изряден работодател към НОИ с пет годишна задна дата. Иначе не се брои!
43
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Всички иконимисти мрънкат , че не станали началници , депутати , банкери..Все някой друг им е виновен.. Направили сте грешен избор заложили сте на куция кон - икономика , и ще си носите кръста следващите 50години
42
2
 
5
 
! Отговори
EK преди 6 години
Ей тази професорка им лепна етикета на всички в УНСС, пък няма такива и онакива. Излиза, че всички така правят...а дали е вярно е друг въпрос.
41
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бог ще накаже първо ти..
40
9
 
5
 
! Отговори
до 46 преди 6 години
По иконимика докторските степени ги раздава ЦРУ и Ротшилд..Да обвиняваш всички учени БАН и СУ е наглост..Професорите отивали в минситри и после връщали. .Ми вижте как е във валишяи любим САЩ .. Кисинджър и Харвард.
39
4
 
16
 
! Отговори
Разбира се, че ще преди 6 години
се оправдава! Върти, суче, измисля някакви аргументи.Била казала "...който смята, че отговаря на текущата си оценка, може да излезе" - значи, предавайки празен лист, студентът сам решава, че заслужава тройка. А тройка през семестъра се пише и за 1-2 казани що-годе верни изречения. Но са дрямали на лекции.Кезим Медев има отсъствия, но се е явил подготвен и е писал с претенции за висока оценка.Дипломите в УНСС за знания ли се дават или за присъствие в аудиториите + празен лист на изпита?
38
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бедните не трябва да учат иконимика защото няма да станат шефове.. Ще мият чинии , а в по-добрия случай магазинери..Цял живот целия свят им е крив на икономистите , образованието , държавата , комунистите и даже хан Аспураух , че не са могли началници..
37
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До МенУченето на икономика е загуба на време.. Икономиката не е наука , а ционистка религия за грабеж..
36
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ооооо Проф. Докова а Вас кой ще накаже?
35
0
 
31
 
! Отговори
Мен преди 6 години
Този предмет при тази преподавателка е пълна загуба на време. Лекциите й се състоят в четене на статистически данни за минали години. Отношението й към студентите е отвратително и непрофесионално. Постоянни заплахи и обиди, при които често сме се питали дали тази жена е добре психически. Всичко това студентите изтърпяват, за да си нямат проблеми, защото, както се вижда, ако решиш да се оплачеш, биваш наказан. Срам за ръководството на УНСС, че не застават на страната на студентите си!
34
2
 
11
 
! Отговори
МНОГО Е ДОЛНА! преди 6 години
Учил съм при нея и това, което говори са пълни глупости!!!Наистина ги прави тези номера и няма логика в думите и!Щом доста хора са били на поправка/ликвидация , значи доста хора или са имали 2-ки или не са ходили в нейните часове (което доста честа става), следователно защо само този турчин да не може да идва да си вземе изпита? Няма такъв закон нито правилник в УНСС!!
33
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до Преподавател.Не е нужно да защитавате тази жена без да я познавате. Всичко друго е, но не и преподавател, професор или човек, разбиращ от предмета си. Лично имам опит с нея, не е човек, *** е. И имам висока оценка на изпита, да не си помислите, че пиша така, защото имам ниска оценка. Наблюдението е напълно обективно!
32
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Вицовете:Като се знам какъв съм инженер ме е страх да отида на доктор. Ти в Меи ли учиш или така си гледаш?- Колега за какво си мислите?- За каквото и вие колежке. - ***!
31
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Веднъж да порасне детето,махам го от тази клока България.
30
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хайде сега Докова да покаже листовете, на основата на които е поставила оценка 3. По правилника на УНСС тези листове се пазят, именно за такива случаи.