Заради проблемен ученик, родители на протест в Русе

Социалните служби се мъчат, но не успяват да се справят
22 фев 2018 08:05, Петя Славова
37

Родители от Русе готвят протест заради проблемен ученик. Въпреки многобройните жалби срещу поведението му нито учебните заведения, нито социалните служби успяват да сe справят, съобщава Bulgaria ON AIR.

Като причина за това се смята, че родителите на детето водят съдебни дела за всяка санкция.

Още по темата


За няколко години ученикът сменя три учебни заведения. След множество жалби от деца и родители той напуска училище "Възраждане“ и се мести в училището по европейски езици.

Обаче проблемите с момчето не спират и там.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


37
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В България непълнолетните имат пълен имунитет - може да ви убие без да му мигне окото, но според закона той е малък и неразбира, което както се досещата е ултравъзпитателно. То човек като се замисли, по улиците се разхождат агресивни освидетелствани ненормалници, които се пускат от лудниците с наивното обещание да си пият хапчетата, пък ние сме се хванали за някакъв малък социопат, който едни ден ще порастне и ще стане голям социопат, но на кой ли му пука, за което.
11
2
 
21
 
! Отговори
До 8 преди 6 години
Такива деца, трябва да се настаняват в детски затвори и там да се им налее в *** кратуни, как трябва да се държат. Дисциплина, бой и отново в същия ред, докато не се пречупи и не проумее, че обществото няма да му търпи изтъпленията, нито днес, нито когато стане пълнолетен.
10
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Имах такъв подобен съученик - доживя до 28 години, когато си намери майстора с 2 куршума и един контролен. Борис Бакърджиев - Горилата се казваше...
9
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
*** са прместване от училище в училище.
8
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Родителите му като са в правото си да съдят защо не застанат с лицата си пред камерите а в гръб?Решението за такива проблемни деца е изклчване без право да се мести от училище в училищеи да сее проблеми и да стане частен ученик.Нито децата нито преподавателите са длъжни да го търпят.
7
0
 
22
 
! Отговори
До 6 преди 6 години
В коя точно сфера взимаме Щатите за пример? Защото аз не се сещам за такава. Тук в Европа сме си измислили един виртуален розов свят, а когато суровата реалност се прояви, замитаме проблема под килима и се правим, че не съществува. Това е типичния пример - имаме си ненормалетн социопат, обаче ние си фантазираме, че той си ОК, а когато той си направи простотийката, веднага излизат едни кухи *** да обясняват как той е жертва, защото не сме съпричастни, солидарни, не го подкрепяме и т.н.
6
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В Щатите които толкова много вземаме за пример, подобни деца ги затварят временно и ги тъпчат с малко хапчета. Като излязат са като котенца
5
1
 
30
 
! Отговори
проблемен преди 6 години
Няма проблемен ученик...има неработещи институции. Ако извърши тежко криминално престъпление...и го хванат...тогава може да отиде в затвор, да има принудителни мерки. Това ли чакат нашите пазванти? Престъплението?
4
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Издебват го някоя вечер, здрав пердах, че да не може да стане от леглото поне седмица и няма да има повече простотии.
3
1
 
25
 
! Отговори
до преди 6 години
Абе не е работа на 4-5 съученици да го поставят на мястото му...Има такива деца, с които реално нито съучениците, нито учителите могат да се справят. Имаги у нас, има ги и в другите страни. Разлиакта е, че там има достатъчно механизми, с които социалните да работят с това дете, така че да коригират поведението му без това да пречи на останалите деца и без да се налага да го спукват от бой...У нас ще иде 2-3 пъти при "психоложката" и с това се изчерпва всичко. Иска се и ангажираност на родителите
2
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Една гора бой и всичко е на 6...
1
1
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Какво ще рече "проблемен ученик"? Такъв, който 4-5 съученици не могат да се съберат и да поставят намясто ли?