Саморазправа: Баща преби съученичка на дъщеря си

Набитото дете с хематом на главата
17 окт 2019 08:48, Петя Славова
73
Саморазправа: Баща преби съученичка на дъщеря си
Снимка: архив, Reuters

Баща преби съученичка на дъщеря си. Неприятната случка е от столичното 28 СУ "Алеко Константинов". Мъжът е задържан от полицията.

"Дъщеря ми и детето на въпросния баща се бяха изгубили. Тръгнали са за закуска на пазара. Успели са да се приберат в училището. Тогава дошъл мъжът и започнал да бие дъщеря ми, защото не са вдигали телефоните си. Казал й е, че ще убие нея и ще избие цялото ни семейство. Скубал я е", разказва пред Нова тв майката на набитото момиче Катя Александрова.

Детето е с хематом на главата. Уврежданията са от удар с тъп предмет, показват медицинските документи.

По думите й, майката на другото дете й е звъняла, но те са затваряли повикването от телефона, защото са се уплашили. Връщат се в училището и техните съученици са казали на учителката, че са се изгубили, докато си търсят закуски.

"Децата бяха изключително притеснени и плачеха. Извикахме ги, за да разберем какво точно се е случило. В този момент влезе бащата и се отправи към дъщерята на г-жа Александрова. Не изглеждаше агресивен и изведнъж се наведе към нея и я удари с глава в главата",  допълни директорът на училището Станимира Стоева.

Тя допълни, че децата имат право да излизат от училище в обедната почивка, ако не използват училищния стол. Майката на набитото дете и охраната са звъннали на полицията след побоя.

Детето е с подутина в главата. Бащата казал, че ще лежи в затвора, ако се налага.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


73
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
31
 
! Отговори
Антон преди 4 години
"Уврежданията са от удар с *** предмет" и "Не изглеждаше агресивен и изведнъж се наведе към нея и я удари с глава в главата". Тези две изречения, след като се навържат обясняват всичко.
11
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Добре, че изчезваме с бързи темпове.
10
2
 
28
 
! Отговори
Едно време... преди 4 години
...след като родителят се оплачеше на класен и директор, зверствата срещу детето му дори ескалираха, родителите не се осмеляваха дори и на това! Истината е, че просто за някои деца нуждата от тву е фрапираща. А тву-тата некадърните политици ги закриха...
9
8
 
36
 
! Отговори
Boko bo преди 4 години
Повярвайте ми само в България е възможно да се случи нещо подобно и то без последствия. И не защото територията ни струва. Истината е, че като народ българите сме абсолютното дъно на човешката еволюция. Доказателства безброй и ежедневно. Срамувам се на се нарека българин от цялата ми душа
8
4
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Закривай тая смешна държава, няма смисъл.
7
2
 
15
 
! Отговори
Роб на влаЗта преди 4 години
Ми като иска да лежи.Съдебната система да го настанява.
6
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Няма ли баща потърпешвата да вкара в интензивното тази ... ?
5
2
 
36
 
! Отговори
толерантен преди 4 години
Майката, разбрахме - "г-жа Катя Александрова", директорката - Станимира Стоева.На "мъжа" поне едни инициали да му бяхте написали. А?
4
2
 
14
 
! Отговори
Тц тц преди 4 години
*** нямат край,защо чуждото дете?
3
4
 
10
 
! Отговори
Професор Тюхчеф преди 4 години
Тоя се изживява на полицай,
2
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ударил я е с телефона по главата.
1
8
 
47
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 4 години
Тоя...женчо се прави на мъж,като бие невръстни деца в училище.Аман от инфантили.Така е като...премахнаха редовната казарма;такива се...пръкват.