Саморазправа: Баща преби съученичка на дъщеря си

Набитото дете с хематом на главата
17 окт 2019 08:48, Петя Славова
73
Саморазправа: Баща преби съученичка на дъщеря си
Снимка: архив, Reuters

Баща преби съученичка на дъщеря си. Неприятната случка е от столичното 28 СУ "Алеко Константинов". Мъжът е задържан от полицията.

"Дъщеря ми и детето на въпросния баща се бяха изгубили. Тръгнали са за закуска на пазара. Успели са да се приберат в училището. Тогава дошъл мъжът и започнал да бие дъщеря ми, защото не са вдигали телефоните си. Казал й е, че ще убие нея и ще избие цялото ни семейство. Скубал я е", разказва пред Нова тв майката на набитото момиче Катя Александрова.

Детето е с хематом на главата. Уврежданията са от удар с тъп предмет, показват медицинските документи.

По думите й, майката на другото дете й е звъняла, но те са затваряли повикването от телефона, защото са се уплашили. Връщат се в училището и техните съученици са казали на учителката, че са се изгубили, докато си търсят закуски.

"Децата бяха изключително притеснени и плачеха. Извикахме ги, за да разберем какво точно се е случило. В този момент влезе бащата и се отправи към дъщерята на г-жа Александрова. Не изглеждаше агресивен и изведнъж се наведе към нея и я удари с глава в главата",  допълни директорът на училището Станимира Стоева.

Тя допълни, че децата имат право да излизат от училище в обедната почивка, ако не използват училищния стол. Майката на набитото дете и охраната са звъннали на полицията след побоя.

Детето е с подутина в главата. Бащата казал, че ще лежи в затвора, ако се налага.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


73
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Отиваш да си търсиш закуска наблизо до училището си и се "загубваш". Как ви за вучи ? Във всяко училище имаохрана, навън не. Имам си и готин телефон, но не го вдигам, дири йати се загубя някъде из града. Сюжет за по-дълъг разказ. А очевадно или не, бащата знае повече, което не е безпроблемно. Подрастващите, порасналите и техните проблеми...
31
1
 
10
 
! Отговори
даскал Скубьо преди 4 години
Абе може и така да е,но истината е някъде по средата.Така че да изчакаме преди да даваме крайни оценки на случая.
30
1
 
5
 
! Отговори
venix преди 4 години
"т,ъп предмет" - глава... уау! ами явно главата на тоя е била плоска...
29
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Бащата на битото дете да ходи да му сплеска главата на тоя ***, пък после ония да лежи където иска!
28
3
 
6
 
! Отговори
Дончо преди 4 години
Дайте го на Кобрата да му намести чакрата.
27
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ако аз съм баща на битото дете - намирам този субект и го пребивам като куче - мога знам си възможностите и ще го направя - на кого да разчиташ че ще ти върне достоинството на дъщеря си - на учителите ли абсурд още по зле ще стане за детето - на властта ли - нея хич не я интерсува протоколно ще приключи случая мисля че това е единственото решение
26
2
 
21
 
! Отговори
redordead преди 4 години
поне арестуван ли е този големия бияч?
25
1
 
35
 
! Отговори
poro преди 4 години
слагайте им и по една снимка де, да ги видим тия герои
24
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тоя голям пич, а няма 5лв да плати , че детето му да се храни в училище и да не тропосва из непознат квартал в търсене на проблеми.
23
3
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Тя допълни, че децата имат право да излизат от училище в обедната почивка"Не, децата нямат право да излизат от училище, на кой ще ги разправя директорката и как така бащата влязъл. Родителите нямат право да влизат в училище, когато си поискат.
22
8
 
23
 
! Отговори
..... преди 4 години
"липсата на духовност,вяра, религия и както искате го наречете." Хайде стига с тази религия.Религията има основно за цел да държи народите в подчинение и да укрепва и поддържа установеното статукво.Постъпката на този е просто проява на липса на възпитание,чувство на безнаказаност и нефункционираща правосъдна система,както всички останали системи поддържащи правовият ред в една държава.Правовият ред се поддържат от установените закони и тяхното прилагане,а не от религията,не сме средно
21
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Едно време...Затова хората предпочитат саморазправата, която се случва не само под формата на физически побой.
20
15
 
4
 
! Отговори
Саморазправата. преди 4 години
Е най-великото нещо измислено от човека. Ето, като няма държава да стегне в кръста, младата мома, дето се закачала с детето на човека. Той сам се е справил с проблема. Стойте си още с ръцете в гащите.
19
4
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Защо такива изобщо дишат.Представям си какво прави собственото си дете щом посяга на чужди.
18
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Детето е с хематом на главата. Уврежданията са от удар с *** предмет, показват медицинските документи.+"Не изглеждаше агресивен и изведнъж се наведе към нея и я удари с глава в главата", допълни директорът на училището Станимира Стоева============Идеално съчетание!
17
6
 
23
 
! Отговори
За 80 процента преди 4 години
След такива ситуации, които са безброй си замислям дали наистина Полфрийман е наистина виновен.
16
19
 
14
 
! Отговори
Драган преди 4 години
Това новина ли е ? Голяма работа, нищо му няма на момичето. Защо не пишете как фирмите укриват данъци за милиони и не осигуряват на пълната заплата ?
15
2
 
6
 
! Отговори
Unufri преди 4 години
Ей сега този какво да го правиш?
14
11
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Напълно е възможно да е разбрал как онази битата е продавала амфетамини и е прещракал човека при идеята че детето му ще стане наркоман.. То така се губят децата в междучасията..
13
8
 
17
 
! Отговори
ГРАД КОЗЛОДУЙ преди 4 години
ПСИХОПАТ САДИСТ КАК ЩЕ БИЕШ ДЕТЕ