Още общини минават на онлайн обучение за учениците

В Пловдив се спират присъствените занятия за всички ученици
Обновена: 28 окт 2021 07:47 | 28 окт 2021 07:30, Анисия Иванова
5
Още общини минават на онлайн обучение за учениците
Снимка: Pixabay

Ръстът на заболелите от коронавирус наложи нови ограничения за учителите и учениците в страната. Все повече общини преминават към дистанционно обучение, съобщи БНР.

В Пловдив от днес се преустановяват учебните занятия за всички ученици от 1 до 12 клас, както и в общините Сопот, Асеновград и Марица.

В четири от общините в Бургаска област – град Бургас, Приморско и Царево, учениците преминават на ротационнен принцип на обучение от 2 ноември.

В община Троян, област Ловеч, учениците преминаха на дистанционно обучение до 5 ноември включително. Дистанционно учат и в общините Велики Преслав и Смядово.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
2
 
1
 
! Отговори
!!! преди 2 години
Абсурд след абсурд!Броим антитела , а не доказваме наличие на вирус толкова вируси има в момента, а антителата са едни и същи!!! И се сформират поне седмица след първия симптом! Заразяването става поне 5 дена преди първия симптом! Ваксинираните карат вируса безсимптомно. Колко ваксинирани са приети в тежко състояние едва след като вече едва дишат!? Без ваксина поне си усещаш тялото и взимаш мерки на
4
0
 
5
 
! Отговори
Ох преди 2 години
Учениците и студентите могат да учат от вкъщи, Вие не можете. Смях в залата. На всички ни е ясно, че ги искате на училище, за да им продавате храна и дрога.
3
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
По-голямо безобразие от МОН в ръцете на Министъра, не бях виждал до сега. Да затворят първо училищата, видиш ли там голяма опасност виреела. Гледах преди малко и зам. министър ката по ТВ. Ужас. Чакате там една поръчка да завърши те, демек едни пари да вземете там. Не се бъзикайте с децата. Върнете ги незабавно на училище. Това безумие трябва да спре. И още - тия със сертификата и те да се тестват. Не са безсмъртни. И те сеят зарази.... Оставка!!!!
2
1
 
4
 
! Отговори
ааа преди 2 години
Защо спирате децата? Нека учат. В България всичко е наред. Стига сте лъгали за заразени, умиращи. Важното е да се прибират пари. Както казва Диктор по талавизията: едни хора взеха едни пари и нещата се случват!
1
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Еха - ученици с Macbook. . Алоу? ТъУй да невий скандинавийта уе?