Кич или индивидуалност? Абитуриент отиде на бала си по халат и джапанки

Приличам на мулимилионер, това бе част от плана, сподели Марк Манчев
25 май 2022 10:20, Анисия Иванова
236

Те са шумни, крещят от коли, броят до 12 и в края на май можем да ги видим с техните костюми и рокли по улиците, а после навлизат смело в живота. Това е бъдещето на страната ни, но за кратко ги наричаме абитуриенти.

Някои от тях избират да показват своя свят и индивидуалност по най-експресивен начин. Такъв случай бе и ученик от Езиковата гимназия "Д-р Петър Берон" в Кюстендил, който се появи на своя бал с халат, джапанки и пура.

"Направих го за забавление. Приличам на мулимилионер, това бе част от плана. Родителите ми казаха, че това си е моето нещо и да се оправям", сподели Марк Манчев в ефира на Bulgaria ON AIR.

След 5 години той се вижда със същия халат, но вече по-успешен.

"Засега съм насочен към IT сферата, защото там са паричките в днешно време. По възможност тук, програмиране, но трябва сега да се учи", категоричен е той.

Младежът призна, че е нямал дама на бала.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


236
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
78
1
 
12
 
! Отговори
Перник преди 1 година
Тука някои се присмиват ка говори човешки. Еми пичове ния по тоя край така си говориме бе. И деда ми така говореше и неговия също преди това. И ние няма да се променим само заради важно мнение капиш?
77
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Най-успелите хора от моя випуск от преди няколко десетилетия, на бала не бяха с костюми. Всъщност не се сещам за нито един костюмиран, който да е постигнал нещо значимо. Дънки и ризка, така ги помня.
76
1
 
6
 
! Отговори
ot 31 преди 1 година
До 61 Тук не става дума за това дали има връзкари, които се възползват от връзките си - разбира се, че има. Тук става дума за тези, които обясняват личните си провали с връзкарите. Ясно е за какво говоря.
75
5
 
12
 
! Отговори
до 72 преди 1 година
Кои са тези много места, бре драги? В ИТ сектора съм от 20 години. Няма място, където да не искат адекватни по изказ хора. Тоя, ако говори с този тон и интунация на клиентите (убеден съм, че 2 думи не може да върже на правилен английски, защото български дори не знае), ще бъде изгонен на секундата. Айде да кажем, че няма клиенти и работи по вътрешни проекти- пак няма кой да го търпи, защото лъха тотално малоумие от него.
74
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Хубаво е младите да се съберат и да се почерпят някъде по случая. Останалото е излишно според мен. Аз лично предпочетох да ходя на екскурзия. Някакси голямо шоу се прави. Отстрани изглежда, като велико събитие, все едно е коствало кански усилия това завършване на средно образование. По-добре би било да бъде след висшето. Поне ще има някакъв повод за празник. Но пък е добре за търговията :)))
73
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Добър бъзик си е направил. Браво на момчето.
72
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
На челото ми пише НАТО-вец , готов да защитава интересите на България и да брани всички възможни ценности ! Отдавана съм бил абитуриент , но нали се сещате че ако се наложи ( да не дава Господ) никога няма да хвана оръжие и да си жертвам живота за такива в Г-З правени !
71
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Сбърканяци всякакви.
70
1
 
21
 
! Отговори
Стефан преди 1 година
Това момче без да иска ни показа каква трагедия е българската журналистика. Всички новинарски емисии се надпреварваха да показват халатчето на момченцето. Да изказът му е неправилен, но е по добър от повечето телевизионни репортери. Все пак му пожелавам здраве и късмет.
69
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Както каза и журналиста : " Това е Вашето бъдеще" - Вие да му мислите ! Проблема НЕ е в Марк Манчев от " нЕкаквата IT фирмичка , Шото там са кинтите ... " , а ПРОБЛЕМА СИ Е ВАШ - Шото такива ги давате за "пример" , че чак сте го намерили и му правите реклама на СЕЛЕНИЯТА и ПРОСТОТИЯТА ! Когато обаче този утре цъфне в праламента и стане министър на Външните работи , или на Образованието , да НЕ се чудите зао сме наведени и сме се хванали за палците ,а си спомнете за абитуриента по халати джапанки
68
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И аз съм бил млад. Но това с костюмите заради една вечер не го разбирам. Аз лично отидох с дънки и тениска. На някой деца родителите им теглят кредит да им направят абитуренската а те крещят все едно са завършили Харвард
67
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Още днес бих го наел ако си търси работа. За хора с костюми имам само едно място (портиер), но е заето.
66
2
 
7
 
! Отговори
До 69 преди 1 година
На много места в IT сектора, интервюто е писане на код. Шеф и служител може и 10 години да не се запознаят лично.
65
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Истинските мултимилионери и IT-та ходят с нормални дрехи, а бедняците се правят на Хю Хефнър.
64
4
 
7
 
! Отговори
тони преди 1 година
И ТОЯ ЩЕ ГО ЧАКАМ ДА РАБОТИ, ЗА ДА ПОЛУЧАВАМ ПЕНСИЯ СЛЕД 6 ГОДИНИ.....АРЕ, СТИГА БЕ!!! РАЗВАЛЕНА С...***
63
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Към ИТ сектора се насочил... Боже, Боже... Изказът му е трагедия. Неправилен, арогантен. Това дете няма да мине и първия кръг на интервюта. Не се ли промени тотално, няма как да успее. Тотално, ама тотално просташко поведение на ceлски кръчмар...
62
3
 
1
 
! Отговори
До 60 преди 1 година
Аз пък и на дърти години не зная какво искам и си сменям попрището по два пъти на петилетка. Междувременно и производство имам и заплати на инженери плащам и като нищо да се окаже че си ми служител, но напоследък съм увлечен от съзерцание на пъпа си.
61
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не е проблемът в халата и джапанките, сами по себе си, а в това, че две думи на кръст не може да каже, горкото простаче.
60
0
 
2
 
! Отговори
Марулата преди 1 година
Да е насам или натам
59
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Милото дете... Чуваш му изказа и просто го гледаш след години как бере малини някъде из ЕС или рине дъното като 99% от емигрантите ни. Ако моето дете имаше такъв изказ, щях да се отрека от него.