Бакалавърският прием в първия частен бизнес университет ВУЗФ продължава и през септември

Възпитаниците на висшето училище се реализират успешно след завършването си и получават едни от най-високите заплати от 2956 лв. по данни на МОН
Обновена: 28 авг 2023 12:45 | 28 авг 2023 09:30, Анисия Иванова
1
Бакалавърският прием в първия частен бизнес университет ВУЗФ продължава и през септември
Снимка: ВУЗФ

Висшето училище по застраховане и финанси (ВУЗФ), един от най-авторитетните бизнес университети в страната, продължава приема си на нови студенти за академичната 23/24 година. Приемът е само по документи и ще продължи през месец септември.

Кандидат-бакалаврите могат да избират от 7 иновативни бакалавърски програми, като могат да се обучават в редовна, задочна и дистанционна форма. Изборът, който университетът предлага на студентите си, е голям и е съобразен с нуждите на бизнеса и пазара на труда. Това е и една от причината към настоящите програми да бъде добавена новаторската дисциплина „Финансови технологии“, чиято основна цел е студентите да придобият необходимите знания и разбирането на това как работи дигиталния финансов пазар, кои са неговите участници, институции, инструменти и регулации и как да го използват в бъдеще и да отговорят на нуждата от подобни кадри.

Програмите, от които ще могат да избират студентите, са „Информационни технологии  и бизнес мениджмънт“ (съвместна програма с Великотърновския университет), „Бизнес стратегии и управление на проекти“, „Финанси и международен бизнес“, „Мениджмънт, маркетинг и дигитален бизнес“, „Застраховане и осигуряване“, „Счетоводство и одит“, както и „Бизнес психология и човешки ресурси“.Актуалността им безспорно правят ВУЗФ едно от най-реномираните частни бизнес висши училища в България, а доказателство за това е и последното издание на Рейтинговата система на висшите училища в България на МОН, което подрежда университета на 4 място в направление „Икономика“.

Най-новата им програма в IT сферата „ИТанализ и бизнес мениджмънт“ , която се осъществява съвместно между ВУЗФ и Великотърновския университет е доказателство за постоянното развитие на университета и нестихващото желание да предоставят на студентите си допълнителни възможности за развитие. Записалите студенти ще бъдат обучавани от преподаватели от двата университета, а завършилите специалността „ИТанализ и бизнес мениджмънт“ ще получат съвместна диплома от ВУЗФ и Великотърновския университет “Св. Св. Кирил и Методий“.

Висше училище по застраховане и финанси е специализиран икономически университет, който не работи по стандартите на масовите държавни университети. Той предлага на студентите си актуална и съвременни академични програми с водещи и доказани преподаватели от бизнеса, както и достъп до много стажове и практики в едни от най-големите компании в България. Благодарение на тези фактори, бизнес университетът продължава да поддържа един от най-високите проценти на професионална реализация сред възпитаниците си.

По данни на образователното министерство дипломантите на бизнес университета са едни от най-високоплатените университетски възпитаници у нас, със средна брутна месечна заплата от 2956 лв. Тя поставя студентите на ВУЗФ в топ 3 на най-високоплатените икономически специалисти след завършване на университета.

ВУЗФ е един от малкото университети, които поддържат реална връзка с бизнеса и използва техните компетенции, за да доусъвършенства обучението на студентите си. В същото време висшето училище организира и много открити лекции, конференции и уебинари с едни от най-големите български и чуждестранни имена и водещи експерти във финансовия и икономическия сектор.

Това са само малка част от конкурентните предимства, които подреждат Висшето училище по застраховане и финанси (ВУЗФ) сред най-добрите университети за следване на икономически и финансови специалности в България.

ВУЗФ предлага и възможностите за индивидуални консултации с бъдещи бакалаври и магистри, които биха искали да получат пълна информация за програмите и помощта на професионални консултанти да изберат най-правилната за тях програма. Консултациите се провеждат, както на място, така и онлайн в удобно за кандидата време. Всеки кандидат-студент, който желае да се възползва от тази възможност, може да си запази час за среща на e-mail: jgeorgieva@vuzf.bg.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още по темата: приемВУЗФ
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари