Наша дипломатка показа що е еротика

Лила Георгиева, референт за Гърция и Кипър към Външно министерство, показа сексапил в личен сайт
23 окт 2007 08:46,
334
Наша дипломатка показа що е еротика
Лила с пръстче в устицата. Не, това не е софт порно. Това е дипломация. Снимка: БГНЕС

Лила Георгиева, референт за Гърция и Кипър в Дирекция "Двустранни консулски отношения и консулска защита" във Външно министерство, е публикувала свои снимки в сайта си, достойни за корицата на мъжки списания.

„Това са арт фотографии и не смятам, че са в разрез с длъжността ми“, съобщава тя пред вестник "Монитор".

Според нея това е част от личния й живот и няма значение, че фотосите са достъпни в интернет пространството.

Тя потвърди, че лично е качила снимките в сайта си www.lilaangel.com, защото "няма нито порнография, нито нищо особено". Междувременно интернет сайтът на Георгиева вече не е активен.

В интернет страницата на Лила Георгиева е публикувана и нейната автобиография, от която става ясно, че преди да постъпи на работа във Външно, е работила в българското посолство в португалската столица Лисабон в дирекция "Протокол", а от 2003 до 2004 година е секретарка на посланик Альоша Неделчев.

Също в сайта е публикувано и определение за дипломатите - ДИПЛОМАТ: това е този, който ти казва да идеш на п***а си майчина по такъв начин, че нямаш търпение пътуването да започне.

Иначе младата експертка е завършила "Политология" в Софийския университет "Св. Климент Охридски", както и магистратура по Политология и Международни отношения в Univercidade Catolica в Лисабон.

В сайта си Лила Георгиева е публикувала и впечатленията си от живота си в Португалия:

"Ще започна от манталитета на местните жители. Те не отговарят на общата представа за студен и консервативен тип западно общество. Португалците са точно обратното на това - виждат те и в този момент започват да те прегръщат, да те целуват, да ти задават интимни въпроси, да навлизат в твоя личен свят. Човек бързо се поддава на това, решава, че може да им се довери за всичко, да свали всички бариери. Точно в този момент обаче се натъкваш на изключително двойнствена природа, изпълнена с интриги и скандали", пише Георгиева.

Говорителят на Министерството на външните работи Димитър Цанчев заяви пред "Монитор", че не може да коментира снимките без да ги е видял.

След като репортер на вестника му даде адреса на сайта, Цанчев обеща днес да каже своята позиция по въпроса.

Проверка във виртуалното пространство показва, че експертката се е регистрирала и в сайтове за запознанства.

В биографията си тя посочва, че владее шест езика - английски, руски, френски, португалски, испански и италиански.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


334
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
334
1
 
1
 
! Отговори
XXX преди 13 години
UJAS KVA EROTIKA BE, TRAGEDIQ
333
0
 
2
 
! Отговори
Познавам Румяна Стой преди 14 години
Обменям информация и голи снимки на Румяна Стойкова - преводачка в Европарламента
332
0
 
3
 
! Отговори
Познавам Румяна Стой преди 14 години
Разполагам с много голи снимки на Румяна Стойкова от престоя й в Дубай. Не говореше грам английски, тя е медицинска сестра от Добрич, а в Европарламента превежда от английски на български и обратно. Първо започна в Дубай като чистачка и камериерка и премина през "домашна послушница", администраторка, тур-операторка и т.н. В извън работно време се включваше в порно сайтове и мастурбираше пред уеб-камера за удоволствие на гледащите я. Уреди съпруга си да работи само нощни смени в DHL, за да не й п
331
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Това са арт фотографии и не смятам, че са в разрез с длъжността ми, казва Лила в интервю. Предлагам г-жа Румяна Желева - сегашният ни външен министър, която не допусна назначаването на Папаризов за посланик в САЩ, но приветства Лилка, веднага да нареди всичките ни дипломати да публикуват такива свои снимки, щом приема наглостта на Лила. Всички до един - мъже и жени - с голи ду.пета и пръст в надути устни, и с очи, влажни като на крава пред бик. Критериите трябва да са еднакви.
330
0
 
0
 
! Отговори
muxi4 преди 14 години
Ne e lo6a li?Gledaite kakuv zadnik kakvo remarke brat4e.I takuv 4ovek ni predstavlqva...sram sram.Tova 4e v bg e moderno da si kurvoletina deto si puska golite snimki nalqvo nadqsno ne ozna4ava 4e navsqkude e taka.
329
2
 
1
 
! Отговори
Българин преди 14 години
И Шварценегер се показа целия гол в Терминатор, пък сега е губернатор!Много важно, няма само да гледаме тлъстите и мустакати лелички от консулствата ни!
328
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
ВИДЯХТЕ НЕЩО ХУБАВО И ЗАПОЧНАХТЕ ДА ГО ПЛЮЕТЕ.ЗАСРАМЕТЕ СЕ . .В.И.Т.Е. В БЪЛГАРИЯ СА МЪЖЕ И СЕГА УПРАВЛЯВАТ.
327
0
 
1
 
! Отговори
Кънчо преди 15 години
Браво на момичето за смелостта. Снимките, които е публикувала на сайта си нямат нищо общо с работата й. Съдейки по предните коментари, жената трябва да се срамува от красотата си и да се стреми да я прикрива. Айде бе! Не се сещам за по-лицемерно нещо от морализатор, който иначе рови във всякакви порно сайтове.Изкефи ме реакцията на говорителя на МВнР - все едно "охо, я дайте и аз да ги видя тия снимки!" :))
326
0
 
0
 
! Отговори
ivan преди 16 години
spored moeto skromno mnenie 6te q naeba taq staaa... :)
325
0
 
0
 
! Отговори
to6ko преди 16 години
6a q *** v g1za taq ne e lo6a :D:D:D
324
0
 
0
 
! Отговори
razo4arovan преди 16 години
mi ako iskate da znaete vuprosnata"diplomatka"produljava da se razmotava iz vun6no s vid na prostitutka, no tam na nikoi ne mu pravi vpe4etlenie qvno...tva e ministerstvo samo na para6utisti do kogaaaa
323
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
ei diplomati ne mojahte li da kajete na momi4eto 4e neshtata koito varshite ne sa za pokazvane:-)))) ha ha ha taka taka davaite pokajete vsi4ko ta da mu e jasno na naroda i da ne se u4udva sledvashtiq pat
322
0
 
0
 
! Отговори
didi преди 16 години
Nqma li nqkoi da napishe kakvo stana s tazi devoika? Ima li pqkakvi posledstviq ?
321
1
 
0
 
! Отговори
иван иванов преди 16 години
готена *** , затова са я гушнали в дипломацията ,да стигнеш до там яко *** пада , например посланичката в германия миглена плугчиева как се ебеше с партииния лидер Петър Димитров за да си осигори място в депутатската листа на БСП
320
0
 
0
 
! Отговори
anonimen преди 16 години
nomer 319 e s psichicheski otklonenia.
319
0
 
0
 
! Отговори
123 преди 16 години
Случаят разкрива добре пазена тайна в мвнр по назначенията особено на моми. Каква е и какъв й е езикът е ясно за всеки. Секретарка на посланик-при нея в Консулско има още по-голяма риба Милена .ванова. Там какъв език!!! посланик още плаче по нея и души столовете по които е седяла с къса пола ??
318
0
 
0
 
! Отговори
redzhev преди 16 години
ako bqha samo 17 godini...
317
0
 
0
 
! Отговори
someone преди 16 години
Що не се "впечатлявате" от нашата дипломация от последните 17 години , която си е направо без *** ?
316
0
 
1
 
! Отговори
преди 16 години
*** и яката ***, бих й го вкарал с кеф в ***, може и в устата, защо пък не и в ушите
315
0
 
0
 
! Отговори
8010290149 преди 16 години
ti si istinska lila jestoka si kakvo da se pravi kogato si srettpedali mnenieto prekaleno li4no go kazvam gybi6 si vremeto