Руски PR за Гоце: Крачи по дъбрави като обикновен турист

"Российская газета" похвали Първанов, че е верен на българските традиции
4 авг 2008 17:01,
85
Руски PR за Гоце: Крачи по дъбрави като обикновен турист
Гоце- един от народа. Снимка: в-к "Струма"

В броя си от понеделник правителственият орган на Руската федерация "Российская газета" публикува специален материал, посветен на отпуските на влиятелните политици от цял свят.

Статията е озаглавена "Отдих под гриф "Строго секретно". В нея става дума и за почивните летни дни на българския държавен глава Георги Първанов.

Кореспондентът на "Российская газета" в София Владимир Кузьмин отбелязва:

През всичките си години, в които е на президентския пост, Георги Първанов нито веднъж не е почивал извън пределите на България. Всички свои ваканции той прекарва в семеен кръг, заедно със съпругата и синовете си. Президентът е верен на българските традиции - той съчетава почивката на море и на планина. Любимият морски град на Първанов е Варна.

Президентът обича и да се разхожда пеша в планините и затова няколко дни от своя кратък отпуск той прекарва в някой от многобройните планински курорти на страната. И тогава обикновените българи могат да срещнат по планинските пътеки президента- спортно облечен и по нищо различаващ се от обикновен турист.

В днешния си преглед на печата "България и българите - как ги видяха медиите отвън?" DW съвсем уместно отбелязва, че "Къде почиват президентите?" не е особено оригинална тема, а описанието на планинските разходки на Първанов звучи "почти трогателно".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


85
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
0
 
2
 
! Отговори
.... преди 15 години
PREZ KRATKIA SI OTPUSK!!!!.-TA NASIA PREZIDENT E KATO GOSPOD-BOG BE BRATUSKI VII STE IZPERKALI OT MENTE VODKA. PREZIDENTA SATVORI PRAVITELSTVO,OTTOGAVA TOI E SAMO NABLUDATEL,BEZ RABOTNO VREME ZASTOTO SE E IZRABOTIL!!!!
23
0
 
2
 
! Отговори
Христосков преди 15 години
Егати маитапа докато го снимат лисица пратена от Сидеров го дебне да му изгризе повяхналите *** с прясно обрязаната му чурка . Инъче статията е поръчкова и абсолютна помия разминаваща се с реялната деиствителност .
22
0
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
do nomer 11,kakvo imash protiv rusnaci,ti si mai amerikanska podloga,liji im zadnici,na tiah ne im za teb,typanar
21
0
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
gotse obicha i Burgas / ne samo Varna/ nali skoro hodi da vidi mariana popova , poslednata mu zabejka! taka pishat nashi vestnitsi, a tova v ruski vestnik e porachka, sigurni badete!
20
0
 
2
 
! Отговори
X преди 15 години
И руснаците видяха, че Първанов е хванал гората, а БСП-БКП кога ще мине в нелегалност?
19
0
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
НА ПОЧИВКА С ПУШКА...ЗА ВСЕКИ СЛУЧАЙ ДА НЕ ГО ПУКНЕ НЯКОЙ
18
0
 
2
 
! Отговори
lidis преди 15 години
Президентът ви го познах ,но това животно до него пинчер ли е ,или лисица?Снимката е правена от лубител навярно с апарат ,,смяна ,, Много го ругаете ,този президент ,а я виж какъв пич е ! По всички показатели бие миналите ,а за бъдещите не знам !
17
0
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
Първанчо прилича на *** в главата ... добре, че Господ го направил президент, че иначе не знам с тази убост и умностт, ко ще прави
16
0
 
2
 
! Отговори
SS-3 преди 15 години
a spored tebe tezi "geroi" na nasheto vreme zaslujavat li DRUGO otnoshenie?
15
0
 
2
 
! Отговори
??? преди 15 години
KOY E PREZIDENTA? TOZI S PU6KATA LI ILI TOVA SRE6TU NEGO???
14
0
 
2
 
! Отговори
MayDaY преди 15 години
Абе, момче.... 13ти номер....жал ми е за теб... Гоце на почивка в Алкатраз!
13
0
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
Странно защо, но ми се натрапва без да искам ,копира поведението на Цар Борис III?С тази разлика, че оня е ходил навсякъде из страната без охрана, бил е близо до народа, и народа го е обичал....В един вестник от онова време, се описва, че при една такава разходка, срещнал баба,на 40 години, цялата облечена в черно и прегърбена от старост.Попитал я, защо е така състарена, защо е цялата в черно?Тя отговорила-През войните съм загубила за България мъж и трима сина, сега съм сам сама на този свят...Царя се просълзил, и обещал мисленно да не загиват повече Български войници по фронтовете.Продължението на историята го знае всеки...Първанов, колкото и да копира, оригинала е само един, даже и сина на оригинала се оказа бледо копие....
12
0
 
2
 
! Отговори
rebelheartous преди 15 години
Ставате смешни вече с определения като Гоце, бат Бойко и т.н. Разбирам, че се опитвате да сте по-близо до читателите си от всички аудитории, но по този начин отблъсквате по-взискателната и съответно по-вярна публика от вас!
11
0
 
2
 
! Отговори
a преди 15 години
Естествено. че ще го хвалят, той си е руска ***
10
0
 
2
 
! Отговори
DevilishSoul преди 15 години
Ама боли ме оня долу де почивал Първанов! Повече ме притеснява защо напускат колегите ми заради ниски нетни заплати (под 180 лева чисти!)... Прекрасна държава, прекрасен народ сме, а управниците ни са направо невероятни, за разлика от бизнеса, който е приказен! ********* (тук ще се самоцензурирам!)
9
0
 
2
 
! Отговори
bultras преди 15 години
Гоце е получил похвала от шефовете си!
8
0
 
2
 
! Отговори
aska преди 15 години
Аз не съм си падала по него никога ,ама тука лови окото !
7
0
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
do pedofila prezidentLekuvame li tripera gospodin Prezident?Sledva6tiqt pyt opitaite s 12 godi6ni te navqrno nqma da vi lepnat ni6to
6
0
 
2
 
! Отговори
Johnny ATAKISTA преди 15 години
Агент Гоце - национален предател!!
5
0
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
Че кое му е ненормалното на това един президент да не парадира с лукс и да не се поставя над семейството си или природата на страната си.