Българският Джеймс Бонд - младок и проучен до девето коляно

Кандидатите за служители на ДАНС не трябва да са по-възрастни от 40 години
26 сеп 2008 20:22,
31
Българският Джеймс Бонд - младок и проучен до девето коляно
Всеки кандидат ще бъде надлежно проверяван от служителите на агенцията. Снимка: БГНЕС

Кандидатите за служители на Държавна агенция „Национална сигурност“ не трябва да са по-възрастни от 40 години. Това става ясно от приета наредба за специфичните изисквания към желаещите да правят кариера като агенти на нашумялата покрай подслушването на депутатите държавна агенция.

Всеки кандидат ще бъде надлежно проверяван от служителите на агенцията.

В информационните фондове на МВР се проверяват семейното положение, съдебното досие, завършеното образование, последната месторабота и писмените сведения за всички близки кръвни роднини.

Интересите на кандидата, средата му на общуване, начинът му на живот ще са обект на специално внимание.

При получаването на противоречиви информации разследването продължава до пълното им изясняване.

Нивото на интелектуалните способности на кандидатите за агенти пък се определя с тест по специализирана методика на изследване.

Психологичното изследване на кандидата включва тест и интервю.

Всеки новоназначен агент се изпраща на задължително обучение в Центъра за професионална подготовка или други учебни заведения със заповед на председателя на държавната агенция.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
1
 
0
 
! Отговори
кадесето преди 15 години
МЕДИЙНАТА ПРОВОКАЦИЯ ПРОДЪЛЖАВА С НАРАСТВАЩО ТЕМПО!АБЕ АВТОРИТЕ ЩО НЕ НИ СВЕТНЕТЕ ЗА ТЕСТОВЕТЕ?ДАЛИ ПОЛУДЕВСТВЕНАТА ТАНИЧКА И МЕКА КИТКА СПАСОВА НЕ СА ГИ СЪСТАВЯЛИ!КАК ЛИ ЩЕ ДЕЙСТВА БГ/БОНД АКО НАСРЕЩА МУ Е ГОЛАТА ЧЕРВЕНА ГЪДУЛКА ДОНЧЕВА И ВОДАЧЪТ НА ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКИТЕ ГЕЙ ЛЕГИОНИ МИНЧА СПАСОВА?ЕЙ ТОВА Е СЪРЦЕВИНАТА НА ТЕСТА!
9
1
 
0
 
! Отговори
Stefan преди 15 години
Мен вече ме назначихаааааа. :P:P:P
8
1
 
0
 
! Отговори
Noname преди 15 години
Забравих да спомена, че може да си като плондер, по широк,отколкото висок, може да си с по-малко IQ и куче, да си инфантил, хронично заболял, ***, ***, необразован, злобар, завистливец до н-та степен, психар.. пак си вътре....И малкото влезли отговарящи на критериите, ги буата такива и се опитват да свършат някаква работа... но не успяват да изкласят над множеството шуробаджанаци....
7
1
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Да, за съжаление ти си прав!Изключително точно и вярно казано!Само забрави да споменеш, че влезеш ли, няма излизане,каквито и дивотии да правиш,стига да не настъпваш в територията на висшестоящите, да не драпеш открито за техните постове,и предварително да съгласуваш всичко с началника.
6
1
 
0
 
! Отговори
Noname преди 15 години
4-ти, ако имаш баща, дядо, вуйчо, лейчино, на дядоти френ, на баща ти баджанак в младежките години, на *** любовник, или бивш такъв, на сестра ти гадже, на родата рода .. може и да успееш да влезеш :)) Останалото са бошлаф и малко популизъм за да покажем колко сме принципни и демократични :)))
5
1
 
0
 
! Отговори
b преди 15 години
заредил сьм апартамента сьс 1 голяма бутилка ацетилен сьс навита автомобилна свещ , трансвертер за високо напрежение и дистанционно---- 4акам ви колкото пове4е дойдете толкова по добре , преди 35 г ме спукаха от бой милиционери зади 1 партийна секретарка и ви мразя мрьсни убийци--- 4акам ви от 35 години!!
4
1
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Къде мога да подам документи за работа там? След някое време да ви издиря 1,2 и 3 :))) тогава ще ви покажа къде зимуват раците...
3
1
 
0
 
! Отговори
Читател преди 15 години
Отвратително. Очаквах тези хора да са гъвкави. За да си съременния Джеймс Бонд трябва да си високо образован в специална школа!Не вярвам в тези кандидати за служители на Държавна агенция Национална сигурност ИЗБРАНИ КАТО НА КАСТИНГ ЗА МИМАНС И ДРЕБНИ РОЛИ В КИНОТО!
2
1
 
0
 
! Отговори
B преди 15 години
сте или тьрсите такива ? Ами като намерите ония сьс 4уковете си ги вземете на работа или те работят при вас ? Запо4вате да прили4ате на 4ервените хмери -- за Пол Пот разбрахме кой е ! ? Веднага ДАНС и Народната Милиция да бьдат разпуснати и свободна продажба на орьжие за самозащита на населението от БКП-БСП ивсякакви престьпници !!!!!!!
1
1
 
0
 
! Отговори
oxoboxo преди 15 години
простотии, пълни простотии...

Спонсорирани публикации