Роко Спасителя: Не допуснах България да се превърне в Косово

Бизнесменът с 14 присъди обяви, че е обединител на турци и българи, а представлява и Барозу у нас
30 окт 2008 09:00,
47
Роко Спасителя: Не допуснах България да се превърне в Косово
А само преди три дни Роко получи 4 години затвор. Снимка: БГНЕС

Скандалноизвестният Ерджан Рашид - Роко обяви тази сутрин, че е представител на Европейския парламент в България.

"Аз съм техният човек тук. Представлявам и Барозо (председател на Европейската комисия - бел.ред.), каза още скандалноизвестният бизнесмен пред бТВ.

"Аз не допуснах България да се превърне във второ Косово. Аз обединих турци и българи. Аз не се страхувам нито от мафията, нито от затвора. Единствено от Аллах се страхувам. Аз съм политическа жертва. Срещу мен е незаконната политическа партия ДПС", повтори на няколко пъти Роко и призова да "бъдат арестувани и сменени всички тези прокурори, които изпълняват поръчки".

Според него „всички трябва да бъдат изчистени и да дойдат напълно нови хора“.

На свой ред наблюдаващият прокурор Дарина Славова каза, че до момента срещу Роко има 14 присъди.

Преди три дни той получи четири години затвор за продажба на „Мерцедес“ на кюрдския бизнесмен Шахмуз Кютен, въпреки че знаел, че е краден.

Рашид ще остане общо 5 и половина години в затвора, тъй като към 4-годишната присъда се прибавят и година и 6 месеца условно от кърджалийския районен съд.

Роко трябва да плати и 10 000 лв. глоба, а автомобилът ще бъде отнет в полза на държавата.

Това ще стане, ако присъдата бъде потвърдена на по-горна инстанция.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


47
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Браво за изказването на 10!
25
0
 
0
 
! Отговори
X преди 15 години
Телевизията, която уж е еврейска, но по която от 22:30 гладния за интелектуални напътствия зрител, всяка вечер се успива пред селските притчи на приятеля на Илия Павлов и други "елитни" хора все с тъмна история, показа за пореден път антибългарската си позиция. От цялата история човек остава с впечатление, че само луд престъпник може да говори за етнически мир и затова, че е европейски човек. Преди дни пак се напомни как Ерджан Рашид е седял преди години на една маса с бившя главен прокурор. Какво общо може да събере почетния председател на ВМРО и един турчин?Всъщност от както е създадена БТВ не пропускам новините й за да видя, чрез прокарваните внушения за какво се бори мафията. На предаванията й не мога да издържа. Евреинът уж щеше да продава БТВ до нова година, ама нещо се разколеба, явно БТВ трябва да свърши още черна работа срещу България.
24
0
 
0
 
! Отговори
EVGENI преди 15 години
много добрее хахахаха събудих се
23
0
 
0
 
! Отговори
На Асан комшито преди 15 години
Етническият мир не може да се осигури от едино човек - ЗАЩОТО тогава може И ДА СЕ РАЗВАЛИ от един човек или fj шепа бандити, както стана в Босна и нямаше да стане, ако ВЛАСТТА беше ПРЯКО в ръцете на всички граждани и етноси заедно - ТЕ не желаят война помежду си, ПОЛИТИЧЕСКАТА мафия го желае и непрекъснато пуска фишеци за да ни сблъска. ВСИЧКИ - на масата с баницата и всеки гледа на кого колко - тогава ще има мир. Преди всякви партии и "войводи" - ето какво ни трябва!
22
0
 
0
 
! Отговори
Kolega... преди 15 години
Kolega mnogo dobre napisano... ;)
21
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Предлагам следните нови рубрики в сутрешните блокове на новините: "Добро утро с братя Галеви", " Здравословно с Маргините", " Бизнес навигатор с Брендо", " Европейски поглед с Роко", "Спортни новини с Младен Михалев Маджо" и накрая "Прогноза за времето с Митьо Пищова".
20
0
 
0
 
! Отговори
Наблюдател преди 15 години
Много правилно 2,до кога ще гледаме по телевизиите да се изказват хора със съмнително интелигентно ниво.Гледах тази сутрин Ремзи Осман по нова телевизия.Горкият Коритаров,доста му беше трудно да води разговор със скромния юрист/както се нарече г-н Осман/,останал си на нивото на бивш инструкто.Що за самочувствие трябва да имаш ,за да се съгласиш да отидеш в една телевизия и да не можеш да развиеш една логическа мисъл.Да е обикновен човек,***-дойди,ама български депутат , мене малко ме е срам!
19
0
 
0
 
! Отговори
Padrino преди 15 години
Questo he buono. Некам си живеем спокойно.
18
0
 
0
 
! Отговори
Ник преди 15 години
Я, пръкна се още един Доган! Ама оня, оригинала де, има една присъда, пък тоз цели 14. Абе до кога разните телевизии ще канят престъпници като Брендо и тоя, които се опитват да се изкарат свети води ненапити. Не им ли стана ясно, че подобни индивиди ръсят лъжа след лъжа, и явно сами си вярват? Пак ли евтини журналистически трикове? Има купища наболели проблеми, че не 2-3 часа, ами и цели дни да говорят, пак няма да им стигне времето, та решиха да занимават зрителите с подобни *** в рамките ограниченото време, с което разполагат. Драги телевизионери, какво целите с това? Да повишите рейтингите на сутрешните блокове ли, да покажете, че съдебната състема не работи нормално, че МВР и прокуратура не си гледат добре работата? Струва ми се ненормално да каните всяка седмица по някакъв такъв, да лее сълзи и сополи пред камерите и да се опитва да доказва на цял народ, че видите ли той е невинен, че делото му било поръчково, че бил наклепан по политически причини, когато на всички е ясно, че на подобни екземпляри мястото им е зад решетките, а не пред тях, а още по-малко пред камерите на национални телевизии! Безобразие!
17
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Дори такива смешници са оборотни "босове" в България. Просто няма държава и полиция.
16
0
 
0
 
! Отговори
HP преди 15 години
Роко. Гледах го и първо видях че е ***. После се за чудих след като не е още в затвора значи не е честен бизнесмен а някакъв играч с покровители. После се подразних от държането на онзи *** Бареков дето се правеше на интересен а пък показа че е по-*** и от Роко. Та най-вероятно Роко е дребен мошеник, който вече е останал без чадър и ще изгърми като бушон. Ама аз няма да се хвана на тая
15
0
 
0
 
! Отговори
ИСТИНСКИ БЪЛГАРИН преди 15 години
браво на Бареков браво на агента Коритаров , единия поканил за разговор един глупав турчин , другият една минетчиика на доган и цяла сутрин ни занимават с гадните тучоля Защо не поканите един българин да каже и той мнението си по етническите въпроси ТОВА ВСЕ ПАК СА БЪЛГАРСКИ ТЕЛЕВИЗИИ , А НЕ ТУРСКИ МИНАРЕТА ГОСПОДА *** ПРОДАЖНИ МЕКЕРЕТА
14
0
 
0
 
! Отговори
lati преди 15 години
не знам защо обръщат внимание на толкова луди хора..сутринта го гледах по БТВ-уж сериозна телевизия, а ни занимават с простотиите на Роко, на които само той вярва
13
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Гледах го тоя по БТВ.Скоро не съм гледал такъв *** при Бареков.Ама то и държавата ни е смешна за да го допуска.
12
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Защо не? Такъв сценарий е въжможен ако продължим да гласуваме за продажници като Първанов, Станишев и Пирински. Те ще се награждават за разбойнически заслуги, а ние ще се гърмим със съседа.
11
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Как така има 14 присъди а ще лежи 5 и половина години в затвора?Това значи че за всяка присъда ще лежи по около 4 месеца и половина.Той кокошка да беше откраднал щяха да му дадат по голяма присъда.И това ако са съдилища.
10
0
 
0
 
! Отговори
pepe преди 15 години
У нас нормалните хора/да не говорим за интелегенцията/нямат достъп до медиите.Тя е трибуна само за престъпници,самозвани политици-символи на чалгадемокрацията в България.Що за манталитет на водещите в телевизиите-да каниш декласирани типове,престъпници,срещу които уж се борят прокуратура,мвр,съд и да им даваш трибуна да поучават нацията.Това го няма никъде по света!Никъде също телевизии и радия не занимават хората от ранни зори с политика.Не можаха да разберат,че не това е времето за това!Призивавам да бойкотираме сутришните политически излияния на псевдожурналистите от типа на Бареков,агента Коритаров и пр.подобнидосадници!
9
0
 
0
 
! Отговори
korleone преди 15 години
Не е важен тоя *** псевдо турчин,кофтито е другото,че цялата им система е изградена от такива прошляци,за които системата е по добре на село цар отколкото в града пъдар! За това нееднократно съм заявявал,бъдете внимателни като застанете пред урните и не убивайте никого те сами ще се унищожат!
8
0
 
0
 
! Отговори
Enya преди 15 години
Това нова мода ли е....осъдените вместо да са в затвора, да се разхождат свободно, дори да се изказват в медиите. И изобщо кой разумен човек го инетресува какво мисли един престъпник!?!
7
0
 
0
 
! Отговори
lokster преди 15 години
Този *** го гледах сутринта по БТВ... Не знам дали си вярва като говори, ама се е вкарал в голям филм ако си вярва...Вика "мен ме знаят по цял свят, не ме е страх от никой, за мен няма закони, няма нищо, само от Аллах ме е страх..." мазния турчин смотан...

Спонсорирани публикации