"К'во ми се правиш на велик, щ'а смачкам"

Началник млати подчинен в агенция САПАРД, министърът знае, но твърди, че е безсилен, служителите мълчали "като комунисти на разпит"
22 дек 2008 09:40,
57
"К'во ми се правиш на велик, щ'а смачкам"
Снимка: Булфото

Двама служители на агенция САПАРД са се сбили на работното си място.

Случаят от края на миналата седмица е известен на всички във фонд “Земеделие”, но респектирани от абсурдността на ситуацията, служителите мълчат, както министър Валери Цветанов ги определи, "като комунисти на разпит".

Сблъсъкът станал, след като и.д. началник отдел “Европейско финансиране” в агенция САПАРД Стефан Пеев се нахвърлил с обидни думи срещу главния експерт Христо Панайотов.

"Пеев е тотално изолиран от колегите. Почти никой не говори с него и нервите му явно не издържат. Сигурно затова е решил да провокира Панайотов", обясняват служители.

Пеев обиждал колегата си с думи като "К'во ми се правиш на велик", "Аз те защитавам, защото можеше да си с белезници", "Ако искам, ще те смачкам".

И накрая го попитал - като живее при майка си, дали не си ляга с нея.

В гнева си Пеев се хвърлил върху Панайотов и го заблъскал заедно със стола му, притиснал го в ъгъла на стаята и го ударил.

Директорката на фонд "Земеделие" Ализан Яхова съобщава пред вестник "Труд", че вече е разпоредила проверка по случая.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


57
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
1
 
2
 
! Отговори
uchen преди 15 години
v edin ot "nauchnite"trudove, tozi ministar shteshe predi 10-na godini da pravi rancho u nas! nay-posle go napravi i nie shte yadem bizonsko...
35
2
 
3
 
! Отговори
преди 15 години
"Директорката на фонд "Земеделие" Ализан Яхова". Не ми прилича на българско.
34
2
 
2
 
! Отговори
mitaka преди 15 години
Възрадвах се твърде много на 23 ... за мен предложеното от нея четиво е милост, каквато не бих могъл да си пожелая ! Та значи така а, турците били работели и си били доволни от хала. Само дето е родена в България тази пишещата и не е туркиня, щото ако е туркиня си е за Анадола. Публична тайна е, че всеки турчин, който иска да развива бизнес в нашата отрудена държава си плаща 10 % ... знаете на кого... ! Е, крайно време е да се изрине тази пасмина, именуваща се ДПС. А за българо-мохамеданите направо ме е срам, че гласуват за тия престъпници.
33
2
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
да се махате всичките. Всичко трябва да се измете жестоко и безжалостно до краи а какво ще стане след това ? няма да е ваша работа .Защото ни ликвидирате физически И НЕЩАТА СА ИЛИ НИЕ ВАС ИЛИ НИЕ ВАС
32
1
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
има я още агенцията да само че не е турска,прочети имената за които става въпрос,а и като си голямата българка си научи граматиката на езика си.
31
1
 
2
 
! Отговори
leda преди 15 години
Още ли я има тази скапана турска агенция?Спряха парите и сега бъл гарите плащат от дж оба си
30
1
 
2
 
! Отговори
ben chur преди 15 години
aide,holand sega pak bg sociuma 6te se skara koi sa po kelemeta-bg bulgari ili bg turci.ao,olankoolu,tova ne e koeto se komentira v momenta.v tova ministerstvo lipsvat supervaizori,lipsva kontrol.za da se stigne do takiva grozni sceni zna4i disciplinata otdavna e izpusnata.zna4i nikoi ne e dokladval po nagore 4e tezi dvamata ne meljt zaedno.e kak rabotite v bg 6te varvjt dobre pri lipsa na kontrol i disciplina.pri 6uro-badjana6ki otno6enia.pri lipsa na kontrol pri govoreneto.ama aide de.tova e ministerstvo,ne toaletnata v gradinkata.
29
1
 
2
 
! Отговори
До айше преди 15 години
Да бе българи били - живи турци са си, само дети някои са с подве имена според случая. Спомни си за Сеим Чаушев..................
28
1
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
Айше /No 23/,Нека не се делим на българи, които се убиват един друг и турци, които ги "самоубиват" в сараите на доган. Всички живеем в България, значи сме българи независимо от религията си /християни и мюсулмани/.
27
1
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
този бей 23 номер, като сме корунпирани ние българите и чакаме на турците на две крави сено да раздадат да вземе да ни обясни как е в Анкара, там гражданино веднага да са те прибрали на топло при плъховете в момента в който си отвориш устата такава плицайщина е и военна диктатура ,че вечена животни сте запририча ли, затоа не искате там да живееете, то ако беше по хубаво от тук никой от вас не би останал, да критикувайте ни наистина сме и жалки *** щом ви позволихме да ни се качите на главите, кметове министри на земеделието ви направихме, никаде по света го няма това никаде и това не е расизам а защита на националната етничност 1500 джамии имате, в коя европейска държав има толкова джамии в Италия проведоха референдум за построяване на джамия и народа каза не, та не ни поучавайте много, Доган престъпника не может да сложите на място третира ви кото роби, като се справите с него тогава елате акъл да ни давете...
26
1
 
2
 
! Отговори
DevilishSoul преди 15 години
ЕЛИТА на България:)Политици, бизнесмени... Хора с полжение:))))КИЧ!Станишев докога слабоангелисти полупсихета ще заемат важни постове и ще срамят всичко и всички навсякъде:)
25
2
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
Защо всички турци си мислите ,че ни храните,че ако не сте вие Българите ще умрем от глад.Като гледате по една крава на село голям праз и я си кажи по колко вода наливате в млякото преди да го занесете в изкупвателния пункт.Има достатъчно българи които също се занимават със земеделие.
24
1
 
3
 
! Отговори
v преди 15 години
Мале, вече много ме е срам, за нищо не ставаме, поне да бяхме останали я под турско, я под руско.
23
1
 
2
 
! Отговори
айше преди 15 години
драги ми господине , министерството може да е турско , но биещите се , са българи. И навсякъде е така. Българите се бият и се убиват , ама ние ви гледаме само сеира. Пари може да нямаме , но си караме спокоен живет. Това е то да си мързеливец , да чакаш турчин да ти издои кравата да ожъне житото и ти да ядеш . Но господ или аллах е отредил:. Ядеш ли хляба на по слабия , плащаш и то на поразия. Ех насладете се на всички ваши дяволии и ще дойде ден когато ще питаш :какъв ли грях си извършил. Дори съвестта ви нее чиста. А аз чисто и просто казвам: работя , ям и си имам чиста съвест.
22
1
 
2
 
! Отговори
Enya преди 15 години
Ами така е то...човек като си няма друга работа....моето време на работното място е уплътнено...имам определено време за почивка и през останалото време се работи, а не се мисли за глупости...
21
1
 
2
 
! Отговори
Schwinn преди 15 години
Typi, dolni komunisti MIRIZLIVI!
20
1
 
2
 
! Отговори
az преди 15 години
kude e na4alnika im? za6to vse o6te sa na rabota?
19
1
 
2
 
! Отговори
do 16 преди 15 години
я кажи като са се родили Левски, Каравелов и Вазов, коя е била столицата на България, че да разберем, коя е била провинцията!!
18
1
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
ПРОЙЗВЕДЕНО В БГ БГ БГ БГ БГ БГ БГ ДЪРЖАВАТА
17
1
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
Простаците-чиновници чет нямат!