Хората в Славяново в страх не от Юзеирови, а от парите им

Според кмета строежът на паметника е изкуствен PR на братята
18 ное 2009 17:22, Красимир Ангелов
153
Хората в Славяново в страх не от Юзеирови, а от парите им
Снимка: БГНЕС

“Хората в Славяново не се страхуват от братя Юзеирови, а от техните пари, с които се финансират подобни скандални проекти”, отбеляза кметът на селото Васил Стоилов пред БТА.

Той обяви категорично, че в селото скандалните братя нямат никакви поддръжници в Славяново.

“Има само няколко души, които обикалят около тях заради парите им”, допълни Стоилов.

Още по темата
Според него "изграждането отново на паметник на незнайния турски войн цели или да създаде изкуствен PR на двамата братя, или някой стои зад тях и ги подтиква към подобни действия, с които вероятно се цели да се провокира напрежение".

Селският кмет бе категоричен, че ако братята се опитат да продължат строежа на паметника, ще сезира отново прокуратурата.

В момента районните полицаи обикалят периодично района и следят обстановката около паметника.

Паметникът на Незнайния турски войн в село Славяново, който беше започнат отново, бе разрушен след няколко часа.

Това е станало снощи по заповед на кмета на община Попово Людмил Веселинов.

"При условие, че има Закон, който не съм нарушил, защо го събарят? Може ли 10-20 човека да накарат една държава да им се подчинява", попита Али Юзеирав в интервю пред Dnes.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


153
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
137
1
 
0
 
! Отговори
RBS преди 14 години
POKRAI TIA NENORMALNITE bratia i dps,ste NAMRAZIM VS 4ITACI V BG.NEKA GI IZSELVAT KAM TURCIA I ALBANIA I TAM DA SI PRAVAT PAMETNICI NA BEIOVE I AGI I PODOBNI MIRIZLACI.NEMA NUJDA OT TAKIVA HORA,KOITO POSTOIANO SE OPITVAT DA SAZDAVAT NAPREJENIE MEJDU ETNOSITE.NAI PROBLEMNI SA BG-turcite.STOM SE 4UVSTVATE TURCI-BEGAITE TAM.
136
1
 
0
 
! Отговори
до 93 от НФБ преди 14 години
Погледни Холандия след 2-та Световна война! Пълна разруха! Но хората се хванаха построиха се диги..не саотишли марсианците да им правят проектите и не марсианците са работили..!Ако си малко интелигентен ще разбереш! Допира до управляващите! какъв модел ще изградят!всичко започва с еднас мечта..и в името на нацията!Погледни стилът и архитектурата им..на 200км сме били от Константинопол...къде са ни държавниците днес?бият зетьовете си и се хвалят!
135
1
 
0
 
! Отговори
НФБ преди 14 години
Алжир има нефт газ много природни богатства но тъне до шия в мизерия!Тунис нямат нито газ нито нефт, но животът им е уреден! Имат средна класа!жените им са поставени на много високо ниво! Но виж кой е построил железниците и в двете страни/ кой е построил училищата?кой е поставил основите на здравеопазването им?Французите не са богати защото са били колониална империя а защото творят и работят! Испания и португалия също са били големи империи но са по бедни а Португалия доскоро бе по-бедна и от Б
134
1
 
0
 
! Отговори
Иво преди 14 години
Паметник може да се вдигне единствено на еничарите,понеже те са били най-големите мъченици,крадени и обучавани да убиват своите.Те са за оплакване,не турската ***
133
1
 
0
 
! Отговори
ха така преди 14 години
И аз да попитам - кога ще съборим паметниците на Съветската армия? И тя ни е окупирала, и те са ги вършили същите! Доган-КомунизЪмът няма да си отиде скоро.......
132
1
 
0
 
! Отговори
Дражко преди 14 години
Ами да отида и аз да ги понаоибиколя.Изотзад.........
131
1
 
0
 
! Отговори
Hellfire... преди 14 години
Кмета на Славяново трябва да бъде предложен за орден "Стара планина" Първа степен!!! За предотвратяване на гавра с паметта на всички загинали за България!!!
130
1
 
0
 
! Отговори
Говедарин преди 14 години
до 127... Ти за женевската конвенция чувал ли си? Пикльо пъпчив... Военни паметници никакви не се събарят, защото загиналите не са виновни под чий знамена са се сръжавали...А на кмета на с. Славяново трябва да се зачисли служебен булдозер, следващия път да бутне и курника на Юзейрови...
129
1
 
0
 
! Отговори
Наблюдател №2 преди 14 години
За това което правят тези братя Юзерови в Турция отдавна да бяха получили куршум в главата.
128
1
 
0
 
! Отговори
Наблюдател №1 преди 14 години
Гледах репортажи с Юзеирови, четох и няколко интервюта с тях. Отдавна не бях виждал толкова *** и ограничени хора, но за сметка на това упорити като булдозер... Не бива да им се дава никаква възможност да продължават да тестват законността в държавата и толерантността на гражданите! Мястото им е зад решетките за антидържавна дейност! Ще ми издигат паметник на загиналите турци в Руско-турската война в България...
127
1
 
0
 
! Отговори
Ь преди 14 години
Присъединявам се към питащите.Кога ще се съборят всички паметници в прослава на съветската армия и червените партизани ?
126
1
 
0
 
! Отговори
az преди 14 години
не се палете, а слушайте квото каза кметът - "които стоят зад тях..."кметът, кметът квото каза... да.;)
125
1
 
0
 
! Отговори
кокоши трън преди 14 години
Журналистите са виновни за пиара на този смотан *** от Славяново.Събарят му така нареченият строеж който няма нито вид нитонякаква представителност и толкова.Що занимавате цялата страна с тези селски историй.
124
1
 
0
 
! Отговори
van Iken преди 14 години
Откъде - накъде ще се строи паметник на БАШИБОЗУК-а ???? Пълна ПОДИГРАВКА !!! Клаха ни , а сега трябва да сме ТОЛЕРАНТНИ , за да ни отрежат по-лесно главите !!!
123
1
 
0
 
! Отговори
Andrey преди 14 години
Няма ли някой да ги гръмне? Нещо като на плаващата къщичка.
122
1
 
0
 
! Отговори
Ку Кукс Клан преди 14 години
Паметник на Хитлер,но в Йерусалим...
121
1
 
0
 
! Отговори
$ преди 14 години
Турска империя?!Ще цитирам Джоузеф Хелър по памет.Колко по-велика е империята ви от жабите?! Жабите са на милиони години, а турската империя е просъществувала само няколко стотин. И какво е останало сега от нея?! Една меко казано посредстствена държава.
120
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
паметник на незнайния турски воин е равносилно на паметник на хитлер (или съответно паметник на незнайния воин от райхстага) те не са ли хора а?!?и те са загиналиАбсурди колкото искаш
119
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
103добавен от: sancho преди 10 часаChoveka e prav shtom sa zaginali na tazi zemya ,shto da nqma pametnik muslumanite!! te ne sa li horaaa aa??много хора са загинали по много места..не се прави паметник на всеки който е загинал.Гледа се каузата за която се е жертвал....незнайния турски войн е колил и бесил,изнасилвал...не се строи паметник на такъв човек на тази земя!!!
118
1
 
0
 
! Отговори
Въпрос преди 14 години
Кога ще се съборят всички паметници в прослава на съветската армия и червените партизани ?