Чушкопек - българскатa битова революция на XX век

На второ място е електричеството, телевизията е трета
2 яну 2010 14:27,
59
Чушкопек - българскатa битова революция на XX век
Снимка: detstvoto.com

В последния ден на 2009 година зрителите определиха чушкопека за битовата революция на XX век с 25.51% в рамките на авторския проект на БНТ "Българските събития на ХХ век".

На второ място зрителите поставиха електричеството с 16.17%, а на трето място с 13.44% са класирани телевизията и радиото.

Ето резултатите от зрителското гласуване:

1. Електричеството 16.17%
2. Автомобилът 6.61%
3. Телевизорът и радиото 13.44%
4. Почивката на море 6.38%
5. Софийското жителство 5.24%
6. Чушкопекът 25.51%
7. Остъкленият балкон 7.74%
8. Указ 56 4.56%
9. Попфолкът 4.10%
10. Мобилният телефон 10.25%


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


59
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
57
0
 
0
 
! Отговори
romNEWS-ай шаКУРия преди 14 години
Трябва спрат ток в българия и се правят повече минлет от скука в тъмно..............това е прогрес!!!!!
56
0
 
0
 
! Отговори
romNEWS-ай шаКУРия преди 14 години
55, нашите хора нямат ток за такъв прогресивен уред.И има много деца.Моите деца са 29(всички са на социално помошт)Да живей българияи 20 блок в Янбол.
55
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Що се подигравате бе.........То затва някои наши политици си мерят п..те след обработка на този чушкопек.Да се забрани този уред от употр,че има демогравски срив................
54
0
 
0
 
! Отговори
ХАХАХА преди 14 години
6-ти вярно кърти:)))
53
0
 
0
 
! Отговори
Светльо преди 14 години
Цепиш мрака с този коментар-не мога да спра да се смея:)))!!!Поздрави!
52
0
 
0
 
! Отговори
хаха преди 14 години
Пък после се обиждат като им кажеш 'селяни'
51
0
 
0
 
! Отговори
4u6kope4ka преди 14 години
Не знам дали чушкопекът е на първо място в революцията, но тази статия определено ще се класира сред ТОП-глупостите в сайта :)
50
0
 
0
 
! Отговори
Macbet преди 14 години
Izklu4itelno domakinski elektroured. Vinagi sum se 4udila za6to amerikancite ne sa si izobretili.
49
0
 
0
 
! Отговори
radio преди 14 години
ба ти извратеняците
48
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
POZDRAVYAVAM Mira -До МИРА 39:1. Глагола - ПЕКА и се спряга така:Аз - ПЕКАТи - ПЕЧЕШТой (Тя) - ПЕЧЕНие - ПЕЧЕМВие - ПЕЧЕТЕТе - ПЕКАТЩо се отнася до темата за похожденията ти:Обикновено се хвали този, който нищо не прави.Бъди жива и здрава и дано новата година да ти донесе поне малко сиво (вещество) и повече скромност.
47
0
 
0
 
! Отговори
ДО 44 преди 14 години
ЖОРО ПРАВ СИ БРАТКО. А ПЪК ДА ТИ КАЖА ЧЕ ИМА РАЗРАБОТЕНА ВИБРОТЕХНОЛОГИЯ ЗА ПЕЧЕНЕ НА ПИПЕР И НАЙ-РАЗЛИЧНИ ДРУГИ КУЛИНАРНИ ОБРАБОТКИ НА ХРАНИТЕЛНИТЕ ПРОДУКТИ - ВИБРОРОБОТ КУЛИНАР СЕ КАЗВА ТАЗИ ТЕХНОЛОГИЯ. ПЕРФЕКТЕН ВКУС НА ОПЕЧЕНИЯ ПИПЕР И МНОГО ЛЕСНО СЪБУВАНЕ НА ЦИПИТЕ. РОБОТЪТ Е БЪЛГАРСКО ИЗОБРЕТЕНИЕ И Е В ОСНОВАТА НА КАСЕТЪЧНИТЕ ТЕХНОЛОГИИ ЗА ПРОМИШЛЕНА УПОТРЕБА. АЗ МИСЛЯ ЧЕ НИЕ БЪЛГАРИТЕ СТАВАМЕ ЗА НЕЩО - ПРОСТО ТРЯБВА ДА СИ ПОВЯРВАМЕ.
46
0
 
0
 
! Отговори
ха преди 14 години
ужасно *** класация.айде пак ме баннете.
45
0
 
0
 
! Отговори
gs преди 14 години
Чушкопекът си е соц уред, но нали модерния капиталист иска да се храни здравословно. А това за жителствата-ами това е олицетворение на стремежите на няколко поколения-да станат граждани. А глупавата централизация да наблъскаме цялата си икономика в столицата сега е причината да се блъскаме в задръствания и да псуваме съседа, че ни тръска в балкона, че ни цапа пред входа и тн. Това жителство е увредило манталитета на българина поне за още 20-30 год напред...Това си е събитие Номер 1 направо
44
0
 
1
 
! Отговори
Жоро преди 14 години
Най-голямото чудо и същевременно най-голямата простотия и селяния е остъклението на терасите. Един с винкел, друг дърво, трети я зазидал с тухли, четвърти с пластмасова дограма. Един сложил щори, друг вестници, трети алумиево фолио, четвърти мръсните си ***, пети на баба си хвърчилото..... Раз за вечни времена фасадата на блоковите и на цялата ни *** държава като цяло.
43
0
 
0
 
! Отговори
Priest до 41 преди 14 години
Ние и сега строим космически кораби, както и по времето на Тодор Живков. Само че никой не говори за това. В момента има цял български екип учени, които работят в ЦЕРН - ускорителя за неутрино в Швейцария, които поддържат и българска апаратура в този гигантски научен проект. Само че отново никой не говори за това. Защо ? Защото всеки разбира от чушки, а малцина от неутрино. Журналистите пък от нищо не разбират. Вместо обаче да си признаем невежеството, ние се правим на претенциозни.
42
0
 
1
 
! Отговори
латерна преди 14 години
Чушкопекът е най-великото постижение на човешката цивилизация! А ние българите, като най-великата нация на планетата,му отдадохме заслужена почит!
41
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Виждате ли какви сме? Другите народи по това време строяха космически кораби, а ние се радвахме на тази простотия, чушкопекът! Чувствам се обиден от резултата! Всички останали събития са по-велики от това!
40
0
 
0
 
! Отговори
До БЪЛГАРИН 1 преди 14 години
Ало, българеещият се!!! Айде наистина да подискутираме скъсаните чорапи на Тодор Живков! В момента една редова *** - фолк звезда сигурно има повече имоти, отколкото Живков, докато още управляваше! Да не говорим за днешните ни политици! Целият проблем е, че сте свикнали да разсъждавате по комунистически. "Не може едни да имат нещо, което аз да нямам. Трябва всички да имаме едно и също". Отдавна свърши тая. Свиквайте и помислете какво сте имали преди, което днес сте загубили!!!
39
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Жалко е, че не всички успяват да поживеят в чужбина. Само тогава биха оценили наистина и положителните неща, които имахме преди 20 години!!! А те хич не бяха малко. Включително и остъкляването на балконите. Какво лошо намирате в това ? Какво лошо намирате и в това, че всички имаха апартаменти!!! Срам ви е от чушкопека, обаче нагъвате печени чушки и имамбаялдъ, нали ? Бъдете честни поне спрямо себе си. След като ви е срам да сте честни с околните!!!
38
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Самоиронията е характерна за развитите общества. Хубаво е, че хората в България имаха възможност да покажат (макар че не това беше идеята на БНТ), че не сме и. Друг е въпроса, как последните 10 години усилено се промиват мозъците на същите тези хора колко са прости и как от българина нищо не става.