Сидеров бесен. Натопили го, че е арестуван на летище Франкфурт

Външно потвърди, лидерът на "Атака" отрича
3 фев 2010 21:11,
162
Сидеров бесен. Натопили го, че е арестуван на летище Франкфурт
Снимка: Булфото

Лидерът на „Атака“ Волен Сидеров е бил арестуван на летището във Франкфурт, съобщи тази вечер БТА, цитирайки говорителя на Външно министерство Драговест Горанов.

Малко по-късно обаче самият Сидеров категорично отрече това, наричайки го „интриги и дезинформация“.

Според МвнР Сидеров е направил скандал на борда на самолет на авиокомпания "Луфтханза" и екипажът се свързал със съответните служби за сигурност, а след приземяването, когато Сидеров е слязъл на летището, той бил арестуван.

„Освободили го, след като е показал дипломатическия си паспорт“, заяви Горанов.

„Имах обяснение с персонала във връзка с обслужването, не съм бил задържан и арестуван“, обясни пък Сидеров.

По думите му, някой от пътниците в самолета, в който е пътувал, е чул разговора му с персонала и е решил "да пусне такава сензация".

„Явно на някои хора в България много им се ще да бъда арестуван, но за тяхно съжаление не съм.

Няма такова нещо, това са интриги и лъжи, и ще заведа иск за уронване на престижа срещу всеки, който ги разпространява“, каза още той.
   
Неизвестно засега лице е разпространило информацията, че днес Волен Сидеров е бил задържан на летището във Франкфурт, се казва и в съобщение от пресцентъра на партия "Атака". От партията заявяват, че "подобен факт не отговаря на истината и това е дезинформация".

Юридическият екип на "Атака" ще заведе дела срещу абсолютно всеки, който разпространява тази дезинформация, уронваща престижа на партия "Атака" и нейния лидер. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


162
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
139
0
 
0
 
! Отговори
ха-ха-ха!!! преди 14 години
http://vbox7.com/play:ac945cfa
138
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Хората които най-много милеят за България-Сидеров,Капка и Митето с пискливото гласче !Всички останали според тах не ставаме за нищо.........
137
0
 
1
 
! Отговори
От дружинката преди 14 години
Бесните кучета ги застрелват, нали?
136
1
 
0
 
! Отговори
българин преди 14 години
братя, защо такива като болен ги допускат в политиката такива като него излагат БГи всяват омраза в страната но, ние сме заслепени от лъжливия си патриотизъм и му вярваме ,не виждате ли че непрекъснато прави скандали и всява омраза , омраза , омраза в страната той се вижда само едно - турци ,гейове,комунисти иииииииии
135
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Волен е най добрия Български политик.Той е истински патриот *** които го плюят гласувайте за доган и *** станишеФ.
134
0
 
2
 
! Отговори
турко преди 14 години
ха ха тоз *** пак се изложи и отрича пак!!! явно немците лъжат или....
133
2
 
0
 
! Отговори
атака победа преди 14 години
Волен президент!
132
0
 
2
 
! Отговори
Леле преди 14 години
Волен бил пиян?
131
2
 
0
 
! Отговори
АТАКА преди 14 години
Защо тъпите комунисти не харесват Волен Сидеров, а?:))))
130
0
 
2
 
! Отговори
Ne besen преди 14 години
Това сега новина ли е? Че Сидеров винаги е бил болен от бяс, това го знаем от години. Аз лично имам над 100 полета с Луфтханза и никога не съм имал каквито и да е проблеми с тях. Веднъж ми закъсня багажа и го докараха до вкъщи. Сидеров плещи глупости, заради пак ще се срамим че сме българи. Ех ако Алеко Константинов беше жив, Сидеров щеше да бъде негов пърообраз за модерен Бай ***.
129
0
 
0
 
! Отговори
Още неразбеснял се преди 14 години
"Сидеров бесен..." . Ами бийте му противобесен серум, конска доза, с най-дебелата игла! Срам за България е този ненормалник! И той, и синчето му (макар и осиновено), и майката на това синче, и родният му дядо (на синчето) - клоун и официална клапа на недоволството през' онези години". За когото не искам да кажа нищо добро!
128
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Защо всички , които са гласували за Атака според Вас са ***? Някой хора се излъгахме и му повярвахме на тоя ***, но не ме е срам да си призная грешката. Да повярвах му , но той ни излъга. А вие , които гласувахте за Герб, ще признаете ли огромната си грешка?И какво се оказа накрая, всички са един дол дренки.
127
0
 
0
 
! Отговори
ss преди 14 години
хахаха всички гласували за Атака как ли са се почуствали, когато Атака подкрепи влизането на Турция в ЕС а?! *** псевдо скинарчета, от които хитреци и мутри като оня от лифта на Боровец се възползват....
126
0
 
0
 
! Отговори
до Българин преди 14 години
Практиката когато те арестуват зад граница, а ти им покажеш дипломатически паспорт, е да те пускат, но и да уведомяват Външно министерство. Затова и "гнусният слух" е "пуснат" от говорителят на Външно.А думата на Болен Лидеров въобще не тежи.Последен пример е когато подкрепи премиера за присъединяването на Турция към ЕС. Беше само преди седмица.
125
0
 
0
 
! Отговори
Тъй, тъй ... преди 14 години
...По думите му, някой от пътниците в самолета, в който е пътувал, е чул разговора му с персонала и е решил "да пусне такава сензация"....Явно говорителя на Външно министерство Драговест Горанов е бил пътникът. :)Драги форумци, не се косете.За *** гласуващи за Атака думата на вожда е достатъчна и предостатъчна. Те просто са си самодостатъчни.А останалите дори и без тази поредна Боленова простотия не гласуваме за него.
124
0
 
0
 
! Отговори
мухо преди 14 години
да го беха хвърлили от самолета. и да е невинен в случая, пак няма да сбъркат
123
0
 
0
 
! Отговори
Българин преди 14 години
Искам да питам тук пишещите - някой от вас беше ли свидетел на случката (ако въобще е имало нещо) та да изказвате мнение? Защо думата на Волен Сидеров да тежи по-малко от думата на някакъв анонимен "информатор"?
122
0
 
0
 
! Отговори
карлуково преди 14 години
"неуправляем пътник"-по точно неуправляем политик...те и немците го разбраха...на следващите избори-президент...
121
0
 
0
 
! Отговори
лЪЖЕЦ преди 14 години
EХ ЗАЩО ЛЪЖЕШ ТАКА ГРОЗНО АРЕСТУВАЛИ СА ТЕ ПОРСТО ТЕ Е СПАСИЛ ДИПЛОМАТИЧЕСКИЯ ПАСПОРТ КАТО СА ТЕ ОБИСКИРАЛИ
120
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
И най-големия резил: той САМ се свързва с наш,те медии да си обяснява поведението! Сам да си вдигаш пушилка за простотията! Е, те това, ако не е резил?!