Сидеров бесен. Натопили го, че е арестуван на летище Франкфурт

Външно потвърди, лидерът на "Атака" отрича
3 фев 2010 21:11,
162
Сидеров бесен. Натопили го, че е арестуван на летище Франкфурт
Снимка: Булфото

Лидерът на „Атака“ Волен Сидеров е бил арестуван на летището във Франкфурт, съобщи тази вечер БТА, цитирайки говорителя на Външно министерство Драговест Горанов.

Малко по-късно обаче самият Сидеров категорично отрече това, наричайки го „интриги и дезинформация“.

Според МвнР Сидеров е направил скандал на борда на самолет на авиокомпания "Луфтханза" и екипажът се свързал със съответните служби за сигурност, а след приземяването, когато Сидеров е слязъл на летището, той бил арестуван.

„Освободили го, след като е показал дипломатическия си паспорт“, заяви Горанов.

„Имах обяснение с персонала във връзка с обслужването, не съм бил задържан и арестуван“, обясни пък Сидеров.

По думите му, някой от пътниците в самолета, в който е пътувал, е чул разговора му с персонала и е решил "да пусне такава сензация".

„Явно на някои хора в България много им се ще да бъда арестуван, но за тяхно съжаление не съм.

Няма такова нещо, това са интриги и лъжи, и ще заведа иск за уронване на престижа срещу всеки, който ги разпространява“, каза още той.
   
Неизвестно засега лице е разпространило информацията, че днес Волен Сидеров е бил задържан на летището във Франкфурт, се казва и в съобщение от пресцентъра на партия "Атака". От партията заявяват, че "подобен факт не отговаря на истината и това е дезинформация".

Юридическият екип на "Атака" ще заведе дела срещу абсолютно всеки, който разпространява тази дезинформация, уронваща престижа на партия "Атака" и нейния лидер. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


162
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
79
0
 
0
 
! Отговори
sweden преди 14 години
ne6tasnik i takif 6te si ostane66
78
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Сидерв е лице с имунитет. Имунизиран е срещу чест и достойнство...
77
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
АБЕ ХУБАВО СИ ОТИШАЛ В ФРАНКФУРТ НА МАИНАТА СИ НО НЕ СЕ ВРЪЩАИ
76
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Едва ли в Германия познават Сидеров и знаят,че е лице с имунитет.До легитимирането си той просто е бил един хулиган!
75
0
 
0
 
! Отговори
бай Димитър преди 14 години
Не може да бъде арестувано лице с имунитет.Тая работа просто НЯМА как да стане.Привикан,разпитан,проверен - да, но арестуван, не е нуждно да си юрист за да знаеш, че това е невъзможно
74
0
 
0
 
! Отговори
TANKIST преди 14 години
Ей Сидеров Предаде си изберателите , принципите .. Mошеник следващите избори ще правиш компания на Царя !
73
0
 
0
 
! Отговори
ламбо преди 14 години
http://lambo.blog.bg/politika/2008/12/03/cherno-kafiavi-siganeta-v-cherno-kafiavi-kareta.261652
72
0
 
0
 
! Отговори
123 преди 14 години
Как бе? Кой бе? Волен Сидеров ли? *** не е верно това! Това са едни гнъсни инсинуации!Не ми било Волен Сидеров, най-ми било Сербез Демироглу!
71
0
 
0
 
! Отговори
otsenka преди 14 години
SEGA VECHE VIARVAM CHE NA MAGISTRALATA E POSTAPIL TAKA!!!
70
0
 
0
 
! Отговори
Boriemchakata преди 14 години
Nishto novo ili uchudvashto. Volen Siderov e *** i sram za Bulgaria!!!
69
0
 
0
 
! Отговори
До българин от Дона преди 14 години
Много добре направи като подкрепи Бойко Борисов.Какво да я играе още опозиция ли?Той беше, ходи колко години наред прави митинги ,дра си гласа ,но толкова.Тоя заспал народ ,не поема .Юли месец направи много разумен ход ,след като подкрепи Герб.Ако не беше го направил ,те онез това и чакаха ,щяха да превземат Бойко, а и Сидеров каза ,че го вижда ,че работи и се старае да направе нещо в добра насока.
68
0
 
0
 
! Отговори
Националист! преди 14 години
Юри Сидеров,разкрит си!
67
0
 
0
 
! Отговори
Ха-ха преди 14 години
Гласуването с "+" и "-" временно е спряно,понеже на поддръжниците на ГЕРБ и Атакаса им излязли мазоли на пръстите, да чукат минуси под хилядите критични коментари за тяхните партии...
66
0
 
0
 
! Отговори
Поаро преди 14 години
Сидеров не ми е симпатичен, обаче как ще го арестуват като има дипломатически паспорт? Или той е чакал да го арестуват и чак тогава се е сетил че има дипломатически паспорт? Нещо историята намирисва.
65
0
 
1
 
! Отговори
българин преди 14 години
Сидеров-Сидеро на гръцки СИДЕРО е желязо ако не беше лъгал изберателите си и се съюзи с мафиота сега щеше да си велик и да имаш много избиратели вече си бита карта Волене защо излъга и ни предаде идеята кажи ...Не те ли е срам бе напусни парламента издъни се следкато влезе в съюз с мафиота
64
0
 
1
 
! Отговори
зъл преди 14 години
Айде да видим сега ще съди ли говорителя на външно?
63
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
По-кротко, моля ви.Без да съм привърженик на Атака се възмущавам от такива слухове и лъжи.За некомпетентните - има голяма разлика между задържане (за което трябват обвинения) и просто обяснение, за което те привикват настрана и за което може да си напълно невинен.например аз съм имала обяснения на 2 пъти поради тяхна некомпетентност, да не кажа тъпота. Едното - дълго ми гледаха бг паспрот и се чудиха защо името ми е спелувано с буква, с каквато не трябва да е. Колкото пъти обяснява на Бг власти това, те ми казват да си гледам работата и в Бг щ е така. Следователно на всякакви граници като Амстердам, финландия (хаиде те вече свикнаха с мене) се дават обяснения и отначало ми беше трудно и обидно, след това свикнах.Другото привикване чак вътре с проверка на компа защо в колата ми има непълнолетен с Бг паспрот а аз имам друг (позлавх него поради горните недоразумения). И не е ли отвлечено горкото дете? Трябваше обяснения и най-вече проверка, че съм му леля и детето хич не е отвлечено, но се иска време за това. Така че стига сте клюкарили. Най-вероятно Волен да ги напсувал на български, за което онези да са се правили на тежки и да са го държали в стаичката по-дълго за проверка.Но това нито е арест, нито обвинение. Така че успокойте токата.А някои тенденциозно си разпращат вонята тука, за което ги молиа да спрат да дезинформират хората.
62
0
 
0
 
! Отговори
Георги Петров преди 14 години
Ако вярвам на очите си информацията за ареста на Сидеров идва от говорителя на министерството на външните работи.Интересно кой лъже тогава?Официалната власт ли,или Сидеров?Дали не се повтаря историята със случката на магистралата преди известно време?
61
0
 
1
 
! Отговори
Всичко е лъжа преди 14 години
До кога в този форум ще участва са мо ко......ски лица без дасе показват + И -
60
0
 
0
 
! Отговори
народна песен преди 14 години
Волен видя се като Сидер войвода,с хубави думи приспива народа, заедно с чета юнаци отбранис мускули силни кат пехливани,юмручни закони раздават по друми,ала почитат закона на думи!Иска да яхне тази държавица.Ех, че е сладка пустата баница!Велик е и може има той мнение,за него България е Аборигения.Може да стане президент юнак!Ах, този Първанов подложи му крак, на местенцето топло пак си остана!Язък за Сидерова чета отбрана!