300 елитни бандити съсипват България

Изненадващи признания на вътрешния министър в Хасково
12 фев 2010 20:22,
115
300 елитни бандити съсипват България
Снимка: Dnes.bg

Има около триста човека, които са "елитът на тежката организирана престъпност".

Това обяви вътрешният министър на бизнес форум в Хасково.

Цветан Цветанов изрази надежда, че със съвместните действия с прокуратурата - стъпка по стъпка, в рамките на година, ще може да има реални резултати.

Независимо какво ще ни коства това, няма да спрем дотук, заяви министърът.

Организирана престъпност има в цялата страна и ако някой казва, че няма престъпност или че тя ще бъде ликвидирана - аз не вярвам, отбеляза вицепремиерът.

Той посочи, че за него е важно "да направим така, че да свием и да притиснем организираната престъпност и престъпността като цяло в едни допустими граници за обществото и да имат респект тези, които си мислят, че ще останат ненаказани".

Между 50 и 70 на сто от оборотите на малки и средни фирми е бил отчисляван за организираната престъпна група "Октопод", твърди още Цветанов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


115
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
1
 
2
 
! Отговори
sliven преди 14 години
Kakvi MUTRI w SLIVEN BE ...FUTBOLISTA KMET E PYRVIA !!!
10
0
 
2
 
! Отговори
dan4o преди 14 години
az imah predvid naistina boklucite s golemi vrazki nagore i naistina mafioti!!A svodni4etata sa edni sopoli s koito moje6 da si pravi6 kakvoto poiska6!!Te sa si drebni ribeta i pove4eto si go znaqt!!A koito ne go znaqt go razbirat po trudniq na4in!!
9
1
 
7
 
! Отговори
NQMA преди 14 години
ELATE V SLIVEN DA VIDITE TIQ BOKLUCI MUTRI KVO PRAVQT
8
0
 
6
 
! Отговори
ГО преди 14 години
До 4 .А бе в Сливен не са двама трима,а може би двадесет тридесет,че там са сводниците...
7
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Ако някой е имал съмнения относно авторитарния характер на управлението у нас, вече е крайно време да се раздели с тях. И с държавата..Общественият интерес налагал игнорирането на презумцията за невинност в случая "Октопод", според един от мотивите на съдията за задържане под стража на А.Петров, обявено след 6 часово заседание.Чух го по БиТиВи от Миролюба Бенатова.Не беше щастлива , когато го съобщаваше.А аз си мислех,че принципа е въведен именно за да защити обществения интерес.Презумпция за невиновност(по народному - невинност)(Презумпция в правото е допускане, което се приема за факт до момента на опровергаването й. Тя бива два вида - оборима и необорима. )Основополагащ принцип на углавното съдопроизводство.Гласи, че бремето на доказателствата лежи на страната на обвинението.Обвиняемият не е длъжен да доказва невиновността си, а обвинението е длъжно да предостави юридически безупречни доказателства за вината на обвиняемия.При това всяко обосновано съмнение в доказателствата се трактува в полза на обвиняемия.В тоталитарните и авторитарните страни този принцип се игнорира. Bye, bye, law...
6
8
 
16
 
! Отговори
БРАВО НА ЦЦ и ТАНОВ преди 14 години
Проблем е че трактора държи с компрометираща информация ББ! Цветанов Калин Георгиев и Ваньо Танов няма от какво да се притесняват и днеска го демонстрираха по безспорен начин! Първо сутринта по БНР генерал Танов заяви че 20години е имало политически чадър над Алексей Петров а след това по тв ЕВРОПА Цветан Цветанов в прав текст заяви че политици журналисти съдии и прокурории са държани с компрометираща информация от трактора и над него е имало разпъван държавен чадър! И че дори политиците ги е било страх да споменават името му!Явно това ще е новия Сретен Йосич или Куйович! Затова и Борисов мълчи.Поздравления за Цветанов, Калин Георгиев и Танов-те не мълчат! Тях не ги е страх значи срещу тях няма нищо!Поздравления и за американските и британските служби! Ако не бяха те Борисов никога нямаше да даде зелена светлина на Цветанов. Пак ви казвам приликата със Сретен Йосич е очевадна! Добре че са чуждите служби да ни разнищят бъргарският октопод!
5
0
 
26
 
! Отговори
съвест преди 14 години
Много се размириса многооооо.Дай БОЖЕ всичко да се доведе до край.Не се издържа вече.
4
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
300 са вашата конкуренция а вашите мутри колко са
3
2
 
15
 
! Отговори
dan4o преди 14 години
Abe elate v Sliven tuka sa pone dvama trima ot tezi 300!!bate Boiko li4no e obiskiral ka6tite im !!Dori i e vijdal pumite im v dvorovete im!!!!!
2
1
 
28
 
! Отговори
Математик преди 14 години
240 в Народното събрание и още около 60-тина в Министерски съвет и Президенството ...
1
0
 
24
 
! Отговори
Явор Ц. преди 14 години
НА ВНИМАНИЕТО НА ВИСШИЯ СЪДЕБЕН СЪВЕТ:ЗАЩО ПОГРЕБАХТЕ ПОДКУПА ЗА ПОЛОВИН МИЛИОН?По време на мандата ми като генерален директор на БНТ през януари 2004 година преди подписването на договор с Видеоинтернешънъл ООД на среща извън БНТ с Красимир Гергов, последният ми показа два листа, написа върху тях текст и ми обясни, че това е запис на заповед на стойност около 500 000 лева. Ако не подпиша договора с Видеоинтернешънъл те ще ми бъдат изплатени...В края на месец януари 2004 г. в деня на подписването на договора с Видеоинтернешънъл бях принуден да подпиша подобно споразумение с Пиеро 97... Следва подпис Кирил Гоцев. Из показания пред следствените органи, 16.10.2006 г.