Цветанов Vs Груев: Стискането на зъби не решава проблема

Вътрешният министър имал "тревожна" информация за съда
26 фев 2010 11:18,
252
Цветанов Vs Груев: Стискането на зъби не решава проблема
Снимка: БГНЕС

Сагата с размяната на реплики между съдебната система и вътрешния министър продължи и днес.

В отговор на думите на председателя на Върховния касационен съд Лазар Груев, че "МВР трябва да бяга по своята писта", днес Цветан Цветанов обяви, че разполага с доста тревожна информация за българската съдебна система.

"Ако кажа самата истина, просто ще трябва да паднат зъбите на някой. Не бих могъл да го направя, защото това е класифицирана информация. Казвам ти, дъще, сещай се, снахо", каза Цветанов, като уточни, че говори на възможно най-дипломатичния език.

Вътрешният министър благодари на Лазар Груев за неговата толерантност и  "стискането на зъби", но подчерта, че то не решава проблема, а обществото очаква справедливост от съда.

Още по темата
Той обясни, че преди всичко е гражданин и всички знаят как реагират гражданите във футболен мач, когато съдията отсъжда в една или друга посока.

"Аз не искам да давам оценка за българския съд, това го правят българските граждани и докладът на Европейската комисия. Не съм давал оценка на съда", заяви още Цветанов.

По думите му МВР не иска да влиза в чужди територии, а да води реална борба с организираната престъпност.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


252
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
208
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Ти ченге ли си или мутра от Бойковия лагер?
207
1
 
8
 
! Отговори
сс преди 14 години
НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ НАЗНАЧАВА ДВЕ ТРЕТИ ОТ ВИСШИЯ СЪДЕБЕН СЪВЕТ , ББ ИМА МНОЗИНСТВО ДА СИ НАЗНАЧИ ГЕРБЕРИ БРЕ, КАКВО РЕВЕ САМО ЧРЕЗ ЦВ.ЦВ. НИЕ ГИ ХВАЩАМЕ ТЕ ГИ ПУСКАТ, АМИ ЩЕ ГИ ПУСКАТ КАТО СТЕ ГЛАСУВАЛИ КАЛПАВИ ЗАКОНИ !
206
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Какво слагаш минусчета бе шматко и тати ли ша го приберат за корупция и кражби,а..комунярски ***
205
2
 
8
 
! Отговори
СЪГЛАСЕН преди 14 години
Съгласен съм с ДО МИЛИЦИОНЕРИТЕ който поздрави всички *** ченгета които скачат по 20 срещу заспали хора и на *** прокурори които пишат обвинителните си актове по вестникарски публикации.Съгласен съм също така, че в сайта е пълно с ченгета които пишат отрицателни вотове когато се коментира възлюбленият им министър-милиционер
204
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Какво ви писна бе мушмороци,най накрая да не намерят хора да разклатят организираната престъпност и организираното безхаберие във власта и пак сте недоволни,или сте недоволни че засягат интересите на някои и сега им ставате защитници..представя ли си някой на какъв риск се подлагат тези момчета срещу престъпните системи градени от деситилетия...
203
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Добре че е намерил смелост да го каже, това че съдебната ни система е продажна -го знае всеки, който е опрял до нея....Никакво премълчаване,стига с тез класифицирани информации...И самият съд не е над закона
202
3
 
8
 
! Отговори
охо преди 14 години
Проблема не е че полицаите със средно образование са прости, а че юристите ни от СУ с големи претенции не струват нищо.
201
9
 
8
 
! Отговори
Бай Пешо преди 14 години
Ех Цецо , Цецо да си жив и здрав иначе щеше да е много скучно.А сега твоите бисери вдъхновяват много пишещи.А на тези , които го критикуват ще се скарам - ами той ако беше много умен нямаше да стане милиционер , а после полицай.Много бързо забравихте вицовете за милиционерите.
200
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Изглежда трябва да се чисти цялата къщичка, от пода до тавана.
199
3
 
9
 
! Отговори
Тарикат мъж не писка преди 14 години
ВСЕКИ Е ДЛЪЖЕН ДА Е УМЕН.......След като знаехте, а вие сте били длъжни да го знаете, че държавата е толкова зле /Станишеф е окрал, полиция, съд и всичко е загнило/ и вие не можете и нямате сили и капацитет да го оправите, а то е очевадно, що се натръснахте да управлявате. Ще кажете, ама ние не очаквахме, че е чак толкова много. Ами като знаете вече, за да НЕ СТАВАТЕ ЗА РЕЗИЛ и да се ОПЛАКВАТЕ постоянно, ОТКАЖЕТЕ СЕ!!!! По достойно ще бъде да се откажете, отколкото постоянно до плачете и ревете, тоя ме би, това е толкова лошо, другото не ми харесва, тоя ми виновен, оня ми виновен и т.н. А народа казва Тарикат мъж не писка и балама в кръчма не влизаНа народа МУ ПИСНА ВЕЧЕ да ви слуша и да ви съжалява!!!!
198
9
 
11
 
! Отговори
хина преди 14 години
Писна ми от този Цецо!Няма ли друга, по-интелигентна форма на изява?
197
4
 
7
 
! Отговори
pp преди 14 години
pisnami ot tazi policeiska darjava
196
3
 
8
 
! Отговори
хххахахах преди 14 години
"Той обясни, че преди всичко е гражданин и всички знаят как реагират гражданите във футболен мач, когато съдията отсъжда в една или друга посока."Еваларката, Цецко, много добре си им го казал:)))) Най-дипломатичната псувня, която съм чувал:)))
195
1
 
9
 
! Отговори
мариан преди 14 години
само престъпниците обичат и хвалят нашите съдилища защото нашите съдилища паразитират на гърба на престъпниците за сметка на нас.защото престъниците са дойните крави на всякакви власти.
194
3
 
6
 
! Отговори
Гьонсурат преди 14 години
Не са ченгета, а обикновенни саблудени овце. Истинският полицай знае, че за да хванеш на тясно престъпника трябва да събереш доказателства. Цецо физкултурата се прави на ББ и плямпа ли плямпа.
193
2
 
2
 
! Отговори
ДО МИЛИЦИОНЕРИТЕ преди 14 години
Поздрави до всички *** ченгета които скачат по 20 срещу заспали хора и на *** прокурори които пишат обвинителните си актове по вестникарски публикации.Между другото момчета и момичета в сайта е пълно с ченгета които пишат отрицателни вотове когато се коментира възлюбленият им министър-милиционер
192
1
 
6
 
! Отговори
вестник „Ретро” преди 14 години
Във вестника си Ретро има следната карикатура. Цветанов пита Октопода: Ти Октопода ли си? А Октопода му отговаря: А ти рогоносеца на МВР ли си?
191
1
 
5
 
! Отговори
на преди 14 години
Като слушам такива изказвания и имам много силно чувство за "дежа-ву", демек това съм го чувал и преди. Нападките изпълнителна вс. съдебна власт бяха много на мода преди няколко години. Ефектът тогава беше 0. Май-май пак така ще стане.
190
2
 
4
 
! Отговори
Булдозера преди 14 години
Казвам ти , дъще и т.н. лафове означават да не се говори много,много срещу МВР и в частност ЦЦ. Или съпикясвайте се, прикривайте следите и изобщо - снишете се докато отмине вятърът. После ни лук яли, ни лук мирисали си правете пак,каквото си поискате. Е, това не е нормално.
189
12
 
6
 
! Отговори
съдия преди 14 години
Цветанов с всеки ден става все по-жалък и смешен. Лесно е да плашиш някого с нещо, което не казваш какво е. Тъжно е когато един вътрешен министър се държи като хулиган на футболен мач, но още по-тъжно е да очаква, че и българският съд ще влезе в такава роля. В цял свят съда е коректив на работата на МВР, а не обратното!