Директор на социален дом биел деца, пускал им порно

Агенцията за закрила на децата иска оставката на Людмил Василев
4 мар 2010 11:12,
44
Директор на социален дом биел деца, пускал им порно
Снимка: Булфото

Агенцията за закрила на детето настоява Людмил Василев – директор на преходното жилище в Ново село, да бъде уволнен от кмета на общината.

До крайната мярка се стига след назначена проверка в дома, която установила фрапиращи нарушения.

На 14 февруари т.г. агенцията била сигнализирана за инцидент, при който Василев пребил 14-годишния възпитаник на дома Стефан Момчев, впоследствие настанен с контузии в болница.

Грозната сцена се разиграла в дневната на преходното жилище, където децата гледали телевизия.

Самият управител признава, че действително в този ден е имал конфликт със Стефан, но отрича да го е бил.

"Не зная, може да е паднал по стълбите, като го подгоних", твърди възпитателят.

Впоследствие момичета от дома признали на проверяващите, че Людмил Василев редовно им пускал порно, за да "научат какво да правят след време".

Възпитателят обаче отрича за порното и твърди, че наистина е отварял сайтове, но с цел половото им възпитание.

Прокуратурата във Видин вече е започнала проверка, а кметът на община Ново село Георги Стоенелов е отстранил Людмил Василев временно от длъжност.

Сега обаче от Агенцията за закрила на детето настояват за неговото уволнение, след като проверката им е установила, че управителят на дома е нарушавал правата на децата, като е упражнявал физическо насилие над тях.

В документа на агенцията пише:

В работата си Людмил Василев е използвал недопустими методи на възпитание и е уронвал престижа на децата, като им е показвал порнографски материали от интернет.

Освен това управителят е изнасял информация за деца от преходното жилище и не е предприел действия за осигуряване на закрилата на настанените там момичета.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


44
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
0
 
0
 
! Отговори
hataka преди 14 години
в германия/европа/ не чуждо а собственото си дете не може го пипнеш. в европа 1:децата 2:жените 3:животните 4:мъжете,в българия 1:мъжете 2:жени,деца,да не говорим за животни.българия не е европа,а някаво племе ненормално,защото : ,закони и всичко др,е различно от европа,РАБИРА СЕ НЕ СЕ ОТНАСЯ ЗА ВСИЧКИ БЪЛГАРИ.
42
2
 
2
 
! Отговори
x преди 14 години
to v balgaria kadrite gi izbirat v horemaka................
41
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
В затвора, и всяка сутрин да го будят с шутове.
40
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Трябва да има държавен, обществен и религиозен контрол над социалните домове. Защото там отделното дете или възрастен човек е напълно беззащитен.
39
1
 
3
 
! Отговори
mernika преди 14 години
Zashto za bulgaria se chuvat samo loshi *** ne useshtate li che veche stava mnogo neturpimo do kogai zashto v Bulgaria ima myasto za takiva *** tozi gospodinkovec i vsichki kato nego nosyat tvurde tejki provineniya i tryabva da budat bez kompromisno nakazani,no kakto vinagi tova ne stava pone v Bulgaria, DO KOGAAAAAA?????????
38
0
 
8
 
! Отговори
ba6gad преди 14 години
Както е видно от разговора с него,това е извънредно НАГЪЛ ЧОВЕК.Било паднало детето /може би/докато бягало от него.Смятай какъв *** И *** ДОЛНА.ЗАДЪЛЖИТЕЛНО СЪД И ОГРОМНА ГЛОБА,ЗАЩО НЕ И ЗАТВОР.КАКЪВ НАРОД СМЕ НИЕ БЪЛГАРИТЕ,КАК МОЖЕ ОБЩЕСТВОТО ДА ТЪРПИ ПОДОБНИ СТРУПЕИ СРЕД СЕБЕ СИ?Какво ли не бих сторил за да ги накажем тези злобари долни,посягащи на най-безащитните деца-сираците.Сакат да остане *** долна.
37
0
 
8
 
! Отговори
ba6gad преди 14 години
Винаги такива извратеняци се уреждат с подобни длъжности,както едно време морфинистите са си търсели работа в близост до лекарства.Педофили,***,***,***,извратени мутанти и *** само търсят да се напъхат на топло.Веднъж стъпили там,край.Тръгнал да бие 14 годишно дете,абе ***,ела мен да набиеш.Строшавам му ръцете с арматурата на този *** и си тръгвам.Да ме съдят после.Ама децата са сираци и нямат защита,той трябва да ги пази,ама на.
36
0
 
6
 
! Отговори
Наблюдаващ преди 14 години
Как успяват точно най-големите психопати да се промъкнат на най-неподходящото място...?
35
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
в една нормална държава тоя нямаше и да помирише чист въздух след такива разкрития а тука само се пише по весниците и после се оказва че я няма доказателства я е било пълна измислица на журналята....безхаберна държава
34
0
 
0
 
! Отговори
Honorik преди 14 години
Ami uvolnenie,zabrana da raboti izob6to v socialnata sfera i globa(kolkoto opredeli sadat za poboq i pornoto,stiga da nqma i drugi po-seriozni provineniq).
33
1
 
0
 
! Отговори
ГУ преди 14 години
ако искате да говорим по темата в радио ЕРА, свържете се с нас на era.a-bg.net Ако обичате да чувате истината, отделете няколко минути и разгледайте сайта. :) Тази вечер- живо предаване 20:00 часа.
32
0
 
3
 
! Отговори
doktora преди 14 години
Вие нормални ли сте-децата били "генно-увредени"- това са пълни глупости-ето заради такива като вас от изоставените деца няма да излезе нищо-вие сте като директора- кой нормален пуска на децата си порно с учебна цел.Това че попадат на педофили и *** и държавата не ги защитава е най-лошото в случая- а после някой като пишещите по долу констатира че те просто са си били такива-"генно-увредени"
31
0
 
4
 
! Отговори
Солженицин преди 14 години
В тези "институции" обикновено цари разврат. Организират се еднополови и разнополови оргии между децата./ зависи дали в дома има само момчета или е смесен /. Юноши на по 13-14 години водят активен полов живот, а възпитателите обикновено са или извратени хомо-педо маниац, или садистични *** които системно насилват децата или и двете. За какво си говорим ? На държавата не и пука.
30
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Оставка ли ?!?!??! ЗАТВОР !!!!!!!!
29
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
тези деца дори да са при родителите си пак в такива ще се превърнат!управлението,дисциплината,наследственоста ли е объркана от самото начало не мога да разбера
28
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Ти имаш ли бегла представа що за деца са това?На 90% от тях следващият дом им е затвора.Почти всички са роми.Абе генно объркани са.Не подлежат на възпитание за превъзпитание изобщо не може да се говори.
27
0
 
16
 
! Отговори
Гошо Тъпото преди 14 години
Тоя *** директорът,да го вкарат в ....панделата и там да му пускат порно;да научи .....нещо.
26
4
 
6
 
! Отговори
Макаренко преди 14 години
бой му е майката на възпитанието!
25
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
абе кажете защо го е бил!?
24
0
 
0
 
! Отговори
no dali!!!! преди 14 години
koq e taq kompaniq be? dai gsm internet adres da gi proverq?

Спонсорирани публикации