Валерия Велева ще съди Доган за клевета

Журналистката отхвърли обвиненията в писмото до "Мадам В"
26 мар 2010 11:31,
117
Валерия Велева ще съди Доган за клевета
Снимка: Булфото

Валерия Велева се закани да съди лидера на ДПС Ахмед Доган. Това каза журналистката пред БНТ, по повод вчерашното отворено писмо на Доган, в което я обвинява в корупция и поръчкова журналистика.

Велева отрече да е получавала каквито и да било материални облаги и призова Доган да докаже твърденията си, че е предлагала да бъде таен PR на ДПС.

"Нека да оповести конкретните оферти, които съм давала и колегите, пред които съм ги казала. Нека докаже, че съм го притискала по някакъв начин", каза журналистката.

"Наистина в последните 17-18  години аз съм писала за Доган много. Била съм журналистката, която той е предпочитал много често - да дава интервюта, защото е знаел, че те ще бъдат коректно предадени", смята Велева.

Още по темата

Тя каза, че наистина е през последните дни е звъняла многократно на лидера на ДПС. Това е направила, за да потърси неговата лична реакция на скандала с проекта „Цанков Камък“.

"Аз имам обяснение защо той реагира този път по този начин", каза Велева и определи писмото като "изумително по циничност и бруталност". Според нея причината за писмото на  Доган, е че тя публично е поискала оставката му от страниците на в. "Труд".

Валерия Велева призова всички политици, от които е взимала интервюта през годините, да излязат и кажат дали е някога си е позволявала да притиска или манипулира някого.

Журналистката уточни, че ще съди Ахмед Доган за клевета, след като се консултира с адвокати.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


117
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
112
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До Анонимен
111
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До БГ
110
1
 
3
 
! Отговори
Белия зъб преди 14 години
Тая е много лакума златотърсачка!
109
3
 
1
 
! Отговори
Смехурко преди 14 години
Иии..*** тия - *** *** бай Тошо ги *** таман 10години и още го помнят,брейй!! То за това и главния им град/не столица, ама главен/ му викат манафград/истамбул... ;-D
108
2
 
1
 
! Отговори
34 преди 14 години
ще му пръдниш на ***
107
1
 
2
 
! Отговори
sas преди 14 години
"По неофициална информация писмото е отговор на публикацията във вестник Труд "Парите повличат Доган и ДПС" с автор Валерия Велева." Пипи, гузен негонен бяга.
106
6
 
0
 
! Отговори
А.Д. преди 14 години
Ще се обедините на оня свят - при алаха . Хайде - не го карайте да ви чака мн. дълго.
105
2
 
11
 
! Отговори
Djakona преди 14 години
Никога тази медийна"***" няма да съди Доган..За пред медиите си ги говори така..Пределно ясно тя знае че колкото повече рови,толкова повече Доган ще искарва кирливите и ризи на показ...Обществена тайна е 4е медии с писанияата си обслугват едни ли други кръгове...Кога срещу заплащане ,кога срещу други провилегии....За тяx обективноста е на заден план...Вярвам във всяка една дума казана от Доган....Не мога да вярвам обаче на журналистите които ни заливат с лъжи и ни промиват мозъците .
104
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
ni6to 6te si qdem hlqb i 4ubritsca i kato ohlyovi te 6te se kriete v 4erub kite si
103
3
 
2
 
! Отговори
Todor Jivkov преди 14 години
parvo Dogan ne e Tsciganin i vtoro vie 6te si qdete hlqb i 4ubritsca,a gospodin Dogan 6te si prebere miliyon4eta ta ,do kato vie se hapete i qdete to nie se obedinqva me.
102
1
 
2
 
! Отговори
Пипи преди 14 години
Било е пратено като "открито писмо" до Велева - така ще го докаже.
101
7
 
2
 
! Отговори
зъбатия преди 14 години
То на тоя мазен кертик, май бая му тегнат потурите от ***,чак от страх и не знаене какво да прави, взе да пише писъмца тъпата амуджа...хи...Валерия си знае работата...хо хо...
100
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Велева е пример за поръчкова журналистика... За съжаление, в България всички вестници и телевизии са такива. Няма нито една обективна медия. Вижте "24 часа" - откакто го купиха турците, провежда ежедневно протурска политика. От което нито ще заобичам Турция, нито исляма... Напротив, всеки запознат със българската народопсихология знае, че ефекта е отрицателен. Българина наистина има дълга памет.Помни миналото, за да се предпазиш в бъдеще!
99
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
цига-нин-ът доган пищи защото се усети наврян в кучешки г..з.Няма нито един българин който да да смята че той с пот на челото е работил върху проектите и заслужено получава 1 мил и половина.Комунистите само мълчат и се правят на ни чули ни видели. и треперят им гащите за техните сметки.Айде да видим оня тъпия слави как ще реагира сега.След велева идва редът на ибрикчията слави.Че сега и на гоце му се канят.Евалла бате-пожарникар си бил а.Я го начукай на комунистите и турците .
98
3
 
11
 
! Отговори
възмутен преди 14 години
И двамата са продажни измикяри.
97
4
 
12
 
! Отговори
анонимен преди 14 години
МИЛАТА ТЯ...МНОГО И Е ОСРАНО ДУПЕТО МАЙ..И ТЕПЪРВА ЩЕ МИРИШЕ ОЩЕ ПОВЕЧЕ..
96
4
 
8
 
! Отговори
bmesto преди 14 години
Вместо Велева и Доган да се съдят, не може ли най-после институциите да почнат да си вършат работата и държавата да ги вкара и двамата в затвора. Ясно е, че и Велева и Доган са нагли лъжци и корумпирани прасета. Кога ще дойде коледата в България за подобни мръсни ***. (както се казва в един друг сайт)
95
3
 
4
 
! Отговори
хаха преди 14 години
Ами нали знаеш.гузен негонен бяга,хаха
94
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Да бе,всички се нахвълихте на мадам В,но целта на писмото е друга.Предупреждава всички ,които са яли и пили с него да не лаят,че и те са в кюпа и ако се разприказва ще стане лошо и за тях.Нещо от рода думам ти дъще,сещай се снахо..
93
1
 
4
 
! Отговори
Hans Rus преди 14 години
Мадам В, съжелявам.