150 имами и мюфтии протестират пред Главно мюфтийство

Не пускат адвокатите на Недим Генджев да влязат в сградата
2 юни 2010 15:24,
230
150 имами и мюфтии протестират пред Главно мюфтийство
Главният мюфтия Мустафа Хаджи. Снимка: БГНЕС

Имами, ваизи и мюфтии не позволиха на адвокати, представляващи Недим Генджев, да влязат в сградата на Главното мюфтийство в София.

Още по темата

Протестиращите, около 150 души, заявяват, че няма да позволят на агента на Държавна сигурност Генджев "да се подиграва с исляма и мюсюлманите", и че не приемат несправедливото решение на Върховния касационен съд.

От мюфтийството съобщават, че в района на сградата на ул. "Братя Миладинови" 27 има засилено полицейско присъствие.

Протестът им идва седмици след решението на ВКС от средата на май да възстанови Недим Генджев за председател на Висшия мюсюлмански съвет.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


230
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
73
4
 
1
 
! Отговори
ZARSTVO BALGARIA преди 13 години
koI iska da zue moeto mnenie po VAPROZA ?
72
6
 
24
 
! Отговори
Amenhotep преди 13 години
Неуважаема ПРОТУРСКА администрация на ПРОТУРСКИЯ сайт ДНЕС.ТК, понеже банвате мен, а не банвате вашето братче, което псува и обижда на майка, посвещавам на вас и на вашите родители коментари 31 и 39! И не се мъчете да ме банвате, турчаци, имам над 100 проксита на мое разположение!
71
4
 
6
 
! Отговори
До 87 преди 13 години
Е браво бе!Доказа че не си по-умен от останалите ***.Както каза БЪЛГАРИНА е достоен човек!За това бъди сигурен че няма да се оставим на вас *** такива да превърнете България в тоалетна!А това,че Турция е наи-големия *** в света е друг въпрос!Носете си ***,изнасилвайте дъщерите си и не се месете в Българските интереси.Долни нещастни *** ***!
70
4
 
3
 
! Отговори
бг преди 13 години
Не трябва да има дразги заради религията ,Едно време в казармата на една от границите бяхме рамо до рамо християни мюсулмани и католици и всички бяхме готови да си защитим родината България ако се наложи
69
3
 
6
 
! Отговори
eltico преди 13 години
Наистина ще ми хареса да те видя тук в зоната в която живея аз, как се пъчиш че си турчин, давам ти точно минута и половина по часовник, и при все че всички са мюсулмани, толкова много ви обичат вас турците в северна Африка, че са готови сега да се бият на страната на еврейте!!!!!!!
68
7
 
4
 
! Отговори
МУСТАФА преди 13 години
21 век е света си стана, като село. За 10 часа от единия край до другия край. А докато в България има хора, които проповядват различия, светът за Българина ще е ***.
67
3
 
6
 
! Отговори
До Мустафата преди 13 години
Мустафейчо,тия ходи ги разправяй на колегите си,които са станали толкова нагли вече,че ходят и плюят всичко българско и *** ни викат даже.Осъзнай се малко кви ги дрънкаш и ходи проповядвай на сънародниците си не на нас Българите.Ние много добре знаем какво ни трябва и какво не!Ходете си че става напечено вече.
66
4
 
7
 
! Отговори
eltico преди 13 години
Ами ти какъв си ???????? Насърчаваш чужди държави да погазват страната в която живееш, викаш че си турчин, ами какво искаш тогава!!! И точно на днешният ден на Ботев не ми давай акъли какви сме българите, че както сме толерантни, така можем и да размазваме всеки дръзнал да ни се изпречи!!! А синко ще викаш на синът ти, нито знаеш възрастта ми, нито какъв съм!!! Благоденствие с такива *** като в Турция не може да има, и наистина взимай се определяй какъв си, дойде време разделно и за вас!!!!!
65
7
 
4
 
! Отговори
МУСТАФА преди 13 години
79 Ела мамин златен да те цуням по разсъдливата главица......:)
64
2
 
6
 
! Отговори
дядо Пецко преди 13 години
Ех чудни сте ми днешните турчета..ама,че нахалност!То бива,бива ама пък ваща нахалност на нищо не прелича бе!Вие какво искате след толкова кланета бе като ви видим и да се радваме на вас и на алах ли?Айде хващайте пътя за анадола и там си нахалствайте колкото искате!
63
2
 
3
 
! Отговори
БГ преди 13 години
Да преди 45-та наистина сме били такива, но 45 години да ти промиват мозъка и после изведнъж да те пуснат в "демократично" общество.... те това си е културен шок направо. Като се извъртят поколенията нещата ще си дойдат на мястото.
62
4
 
4
 
! Отговори
МУСТАФА преди 13 години
Аз и в Косово съм бил сине и в Кавказ. Аааааааааааа за хващането и пускането си вземи нещо по-голямо, че съм 106 кг. живо тегло сине, да не се исипеш....:)
61
2
 
3
 
! Отговори
МУСТАФА преди 13 години
Ти не си Българин сине. Българинът е достоен и не напада хората заради вярата им в Господ. Той мисли за благоденствието на хората и не отправя призиви за гражданска война. Ти най-вероятно си някакво *** дето го бие жена му или цял живот са ти насаждали страх, докато се докараш до там да се страхуваш от себе си.
60
1
 
12
 
! Отговори
Amenhotep преди 13 години
Междувпрочем, тоя сладур, дето е горе на снимката - Мустафа Алиш, навремето искаше ДА СЕ ЗАБРАНИ ПОЕЗИЯТА НА ИВАН ВАЗОВ, защото била "фашистка" и "расистка"!
59
2
 
10
 
! Отговори
дядо Коцо преди 13 години
Ами едва ли ще се изтрепем един друг!Разделението не го правим ние,правят го онези които се имат за турци,а всъщност са българи с промити мозъци от турското робство!Както е казал великият Паисий Хилендарски : О, неразумни юроде! Поради що се срамиш да се наречеш българин и не четеш и не говориш на своя език! "
58
1
 
3
 
! Отговори
eltico преди 13 години
Хващам те и те пускам при твойте " братчета" мароканци , алжирци и египтяни, те ще те обичат всякак!!!!!!!!!
57
1
 
6
 
! Отговори
Amenhotep преди 13 години
Малей, колко си неграмотен ... чак ми е жал за теб. И въпреки, че не съм прешив СУРОГАТЕ, плешивостта може да се скрие под шапка, докато ТВОЯТА ПРОСТОИЯ НЯМА КАК ДА Я СКРИЕШ! АЛОУУУ, АДМИНИСТРАЦИЯТА? Не ви ли плащат за да чистите сайта от тиядето само псуват и плюят?
56
2
 
10
 
! Отговори
eltico преди 13 години
КАТО СИ БЪЛГАРИН КАКЪВ ГО ДЪРВИШ ДА ЗАЩИТАВАШ ЧУЖДОДЪРЖАВНИ ИНТЕРЕСИ, ПОЛОВИНАТА НАСЕЛЕНИЕ ПО ВОЛГА СА МЮСУЛМАНИ, НО СЕ ДЕКЛАРИРАТ БЪЛГАРИ И НЕНАВИЖДАТ ВСИЧКО ТУРСКО, ТАКА ЧЕ ВЗИМАЙ СЕ ОПРЕДЕЛЯЙ ДОКАТО Е ВРЕМЕ ИЛИ СИ ХОДИ В АНАДОЛА!!!!!!
55
1
 
7
 
! Отговори
Kabrakssis преди 13 години
ae kakvi protesti e mishoci.Vsi4ki turci ste mishki.Ai otidete vav Francia kudeto ima sig poi4e musulmani i turci ot turciq i sporete tam da va vidq.Vsi4ki ste baluci,bokluci i ai da ne psyvam 4e 6te ma iztriat ama vie si go znaete 6tqx da izpratq pozdravi do vsi4kite vi rodnini..Ai nasiraite sa sled komentari mi BOKLUCI!!!
54
3
 
2
 
! Отговори
AMENHOTEP преди 13 години
NE STIGA,4E SI PLE6IV,AMI SI I NAGIL.