Сумиста поръчал Бойко Борисов?

Ако това е факт, трябва дълбоко да се провери, смята Явор Нотев
25 юли 2010 11:11, Красимир Ангелов
380
Сумиста поръчал Бойко Борисов?
Петър Стоянов - Сумиста. Снимка: Булфото

"Два дни тече полицейска акция, задържат се 20 лица, а после се оказва че от тези 20 – петима са участници, 14 са свидетели. Премиерът и вътрешният министър правят гръмка пресконференция – това са щрихите."

Това обяви бившият вътрешен министър и настоящ депутат от Коалиция за България Михаил Миков пред БНР по повод операция "Килърите".

Относно информациите из медиите, че премиерът Бойко Борисов бил поръчка на Петър Стоянов-Сумиста, който е задържан във връзка с убийството на Юри Галев, Миков коментира:

"Нямам достатъчно информация. Това не е сензация, периодически се появяват такива информации. Тези групировки на организираната престъпност създават усещане в обществото за извънредност".

"Трудно бих могъл да коментирам тези разкрития. Информацията ми е каквато е на всички. Самото обвинение звучи твърде тревожно и сериозно и трябва да се провери", обяви  зам.-председателят на правната комисия в парламента Явор Нотев.

"Неприятна констатация е, че Сумиста е бил съветник в Парламентарната комисия за младежта и спорта", подчерта депутатът от "Атака".

Още по темата

По думите му разкритията при полицейската акция „Килърите” дават тревожни сигнали от една страна, но от друга говорят за добре свършена работа във връзка с разследване на тежкото деяние.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


380
Още по темата: Бойко Борисов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
255
5
 
4
 
! Отговори
? преди 13 години
В тоя форум много ***.За вас работа няма ли.Който иска намира да се труди,а не чака спусни боже отгоре.
254
3
 
4
 
! Отговори
Серго преди 13 години
Добър вечер циркаджии.Бивши комунисти НЯМА.Заключение: Всички сте такива. И аз и аз.
253
5
 
7
 
! Отговори
MayDay преди 13 години
Кога Съргей с първи работен ден? А кога женен? А кога дете? Кога в София червен кмет? Кога Гоце на посещение в развита западноевропейска държава? Кога Р.Овч. ще отговори на писмото на Вальо Топлото? Кога Румен Петков трезвен? Кога?
252
5
 
2
 
! Отговори
Альоша преди 13 години
Не ти си явно социалист или престъпник.
251
4
 
4
 
! Отговори
do 273 преди 13 години
Spoko ЖороKOtova ne sa безмозочни индивидуми!towa sa EGNeta!T.E. ti ne si KAMUNISTIN, ami si ANTIGENEN, ha ha ha ha ha ha kato widish nekoi /nekoia /nekoe i nekoi ot GERB gi popitai dali praat razlika mejdi Genitalen, Digitalen i Genialen individ, ***!mnogo se zasmiah na vyprosyt ti-nadiavam se da si pies spoko birata sled moeto iziasnenia. nazdrave
250
5
 
5
 
! Отговори
MayDay преди 13 години
Жоре, само факта, че пишеш ГЕРБЕРИ, ББ, ЦЦ, СД те издава, че си оцапал гащите в червено....Поредната червена форумна "самоличност"...Ако изборите се прожеждаха в днес.бг, *** щяха да спечелят с абсолютно мнозинство :)))Другарки, не забравяйте, че изборите не се провеждат с "помпане на плюсчета" във коментарите на днес.бг! А вие "реални" избори от коя година нямате спечелени? Май от времето на Жан Виденов? Що управлявахте с мандата на Доган, ***? ***!
249
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Абе ти явно имаш проблеми с менталната дейност.Всеки може да предлага в НС. Въпросът е кой приема.Досега да са приели в НС промени в закони от други политически сили,въпреки, че се предлагаха.Не знаеш ли че кандидатурите се разглеждат и гласуват. Леле. ГЕРБ си приема и си решава.Така беше и със закона за ДБ и сега пак наново. Хаха. Или ти мислиш, че всяко предложение от БСП е действителност и се приема безрезервно.Това ли е новото шоу. Вече сигурно и законите досега от 01.08.2010 са дело на БСП
248
5
 
7
 
! Отговори
MayDay преди 13 години
Другари, вярно ли е, че Елена Йончева е пребивала до безсъзнание Съргей и затова той я е напуснал утешавайки се в прегръдките на Азер Меликов?
247
2
 
13
 
! Отговори
Жоро преди 13 години
ГЕРБЕРИ , аз не харесвам партия Герб, не харесвам ББ,ЦЦ, СД и други безмозочни индивидуми, това означава че аз комунист ли?
246
3
 
3
 
! Отговори
MayDay преди 13 години
По последни слухове от " Just CAVALI " са предложили на Серго да стане главен дизайнер на затворнически униформи.... или поне да напише научен труд на тема Ролята на униформата за повдигането на духа у доживотните изнасилени затворници." Решаващо за предложението било огромния опит, който Съргея притежава в областа на повдигането и униформите!Ето, че най-накрая научните трудове на Съсела получават признание!
245
1
 
5
 
! Отговори
OT 233 преди 13 години
Абе има ли някoй oт пишещите детo живее в Българя? мнoгo ви мoля без пoдигравки, oбяснете ми каквo oзначава тoва:Сумиста поръчал Бойко Борисов?Къде си е пoръчал Сумистът Бoйкo, От кoгo гo е пoръчал, Кoлкo е платил за дoстваката и Платил ли е Сумистът ДДС.или пък езикът на редактoрът е пo-скапан oт моят Български ; или аз съм изкукуригал та незацепвам.вива Бербатoв
244
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
"...че си се хлъзнал по наклонената плоскост на психичните отклонения... Истински фанатизиран ***!" Е, това сравнение е хубаво. Кой би могъл да поставя такива диагноза от този, който вече е на това ниво и има дотатъчно емпиричен материал.Друг е въпросът, дали ако лицето е с подобни характеристики може да даде обективни оценки. Все едно лудият да определи себе си като луд.И пак - Хахаха.
243
1
 
6
 
! Отговори
до260 преди 13 години
Казах ти ,че е предложен от червена депутатка,а ти пак си знаештова което са ти написали да пишеш.
242
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Комунистите не могат да спят,защото знаят,че разровиш ли го ще мирише и ще горчи,като отрова.
241
5
 
3
 
! Отговори
MayDay преди 13 години
Анонимко, провеждаш ли мероприятие "интернет масовка"? Леко, че шизофренията дебне.... като се преструваш на 20 различни човека, току виж ти излязъл късмета... П.С. Тва с "хаха" за финално изречение говори, че си се хлъзнал по наклонената плоскост на психичните отклонения... Истински фанатизиран ***! Серго да не ти е обещал като стане президент да те назначи за съветник?
240
3
 
11
 
! Отговори
Павлик Морозов преди 13 години
ББ, ЦЦ, и всички от Герб!Успокойте се , изпийте една хубава домашна ракия и починете малко! Утре имаме работен ден!
239
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Що бе, ти да не си явен? Де ти е снимката, ЕГН-то. Хаха. *** в речника и си уточни що е това анонимен. Хаха.
238
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
В ЕС е така ,но ние4 досега вървянхме 65 г. в обратна посока.Сбъркан чип,както каза Симиончо
237
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Е, щом истината е злоба, предпочитам така да е.
236
0
 
4
 
! Отговори
do 258 преди 13 години
А за пътища,култура и образование да не говорим,без образование ни чака бъдеще от промити мозъци който ще са само персонал за АЛФА хората а ние ще сме ГАМА само ще им работим