Божидар Димитров с нов гаф: за храма, циците и зърната (18+)

А рускинята гола не смее да влезе в църква. "И най-долната к**ва да е"
6 авг 2010 23:15,
740
Божидар Димитров с нов гаф: за храма, циците и зърната (18+)
"А рускинята – не. И най-долната курва да е. Забрадката - и тогава вътре". Снимка: БГНЕС

След "не мога да си го обясня при тоя шибан народ, при тия шибани колеги" министърът без портфейл Божидар Димитров направи още по-експресивно изказване.

Още по темата

В петък в интервю пред bTV Димитров изказа недоволство от облеклото на поклонничките пред мощите на свети Йоан Кръстител, които влизали в църквата разголени:

„Вчера гледах в нашата църква българките - голи, тука само на зърната на циците нещо. А рускинята – не. И най-долната курва да е. Забрадката - и тогава вътре".

Пред bTV историкът уточни също така, че думите за народа били насочени само към завистливите археолози, а не към целия български народ.

Очевидно е, че под народ разбирам група хора - в случая въпросните археолози , а не целия български народ, каза министърът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


740
Още по темата: Божидар Димитров
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
579
1
 
9
 
! Отговори
Unknown преди 13 години
Напълно го подкрепям!
578
8
 
34
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 13 години
"Браво на управляващите" - некачествен материал, *** българи, *** и какво ли още не! И тези хора ни управляват. Те ни смятат за ***, ***, годни само да им снасят, за да пълнят дупките в нескопосания си бюджет. Такива думи от министър, изобщо от управляващото страната тяло, говори за нисък манталитет и никакво уважение към тези, които са ги избрали. За тях ние сме само едни ***, които са длъжни само да слушат и изпълняват.
577
5
 
5
 
! Отговори
................ преди 13 години
Не седнал е и така ще си отиде.
576
5
 
8
 
! Отговори
ТОЧНО ,ТАКА.... преди 13 години
КАКВОТО И ДА Е КАЗАЛ-Е ПРАВ!
575
1
 
31
 
! Отговори
Овчарчето Фалитко преди 13 години
21 години чалгаджийство, простотия и възхвала на низкия морал започнаха да дават необходимите резултати. Къде е капитан Петко войвода да развее байряка - Те погребаха България
574
7
 
23
 
! Отговори
седефчо преди 13 години
Оставете човека на мира!Стига стези адвокатски тълкувания,че как го е казал,каква дума употребил-важното е какво иска да каже.Той е прав,че наоколо е пълно със злоба и вражда,която никога няма да ни помогне-ние винаги сме страдали от нея.
573
2
 
31
 
! Отговори
Истината преди 13 години
Не ви ли прави впечатление как момичетата ходят на църква?С някакви къси дънки едвам покриват бузите им,с огромни деколтета,абе въобще все едно са тръгнали на дискотека не за църква.Трябва някой да им обясява,да ги възпитава,че така не се ходи на църква.
572
1
 
11
 
! Отговори
Излага се,но е прав преди 13 години
Много се излага като говори,дали изваждат думите му от контекста или не,факт е,че само се излага.Иначе е прав.
571
1
 
17
 
! Отговори
Ради преди 13 години
Отново е прав, защо не си кажем кривиците,а?И аз съм забелязала това за църквата и е много грозно - докато рускините влизат в църква както трябва -облечени и с покрити глави, българките влизат голи и гадно облечени, щото истината е че се обличат като смотани *** голяма част от българките и това е ужас - грооозна работа!Крайно време е да се осъзнаем - напълно заставам зад думите на Божидар Димитров и го подкрепям.Стига сте демагогствали и сте плюли човека, той е невероятно прав и точен.
570
6
 
3
 
! Отговори
Продължение от 664 преди 13 години
Къде беше тогава, когато изнасяха кашоните с кости този родолюбец? С колко пари направиха тази църква, която на всичкото отгоре, за да поспестят, в момента не е в автентичен вид, а е плод на нечие архитектурно хрумване. И накрая какво - НИМ да вземе парите на търновци. Поне да имаше за какво, не знам дали сте ходили в НИМ, но там не е правен ремонт от десетилетия, всичко е вехто и одърпано, къде са всичките пари, които Божко взе? Ами онези, дето ги спестиха къде са?
569
2
 
5
 
! Отговори
до Misha от 653 преди 13 години
Дъртата *** само го интересува как да напълни нечия гуша. В Пантеона задължиха търновци да си плащат 6 лв такса, за да влязат в собствената си църква, като забележете, парите отиват в НИМ, не в Търновския музей. На всичкото отгоре в този т.нар "пантеон" има само едни кости - на Калоян, всичко останало е пръст от предполагаемия роб на някой БГ владетел. А искате ли да ви кажа колко кости изринаха от там, за да го направят и къде ги сложиха след това - на бунището, защ. не се знаело какви са.
568
5
 
10
 
! Отговори
Прасето Божо преди 13 години
Аз съм дебел пор, бивш член на БСП/БКП, бивш агент на ДС и настоящ горд гербер!Цунете ме отзад!
567
3
 
7
 
! Отговори
до Marvill преди 13 години
Абе ***, от прасето Бож.Димитров по-червен комуниста няма бе! Той даше е бил агент на ДС по времето на комунизма! И ти ми казваш, че като не ми харесва той, да гласувам за комунистите?Лелее, колко мъка има по този свят......
566
2
 
1
 
! Отговори
d-r MENGELE преди 13 години
KAKWO OCHAKWATE OT TOZI SOZOPOLSKI L A I N A AAAAAR??????
565
1
 
1
 
! Отговори
Misha преди 13 години
До коментар 653.. Защо всички гледате парите? Да не му влизате в съзнанието на човека, или просто така си пишете без да мислите. Радвайте се, че е на нашата земя. Ако беше на друга бихте се радвали, но на нашата ще плюете.. Не ме е срам, че съм българка, но ме е срам какъв живот живея, какъв живот ще живеят и моите деца... ;|
564
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
тоя що не вземе да води някое забавно предаване по добре.
563
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Bravo Bojko,s teb sam!
562
5
 
5
 
! Отговори
коста преди 13 години
Б.Димитров си е абсолютно прав,макар че не го е казал по най-подходящия за министър начин.И е най-добре разни доморасли п......счета да престканат да си чоплят зъбките с оная му работа на г-н министъра.Де да имаше повече общественици като Божидар Димитров в България..........
561
0
 
7
 
! Отговори
dedo преди 13 години
Бе той хубаво казал за циците, ама защо нищо не спомена и за дупетата! Пък нека да са цици и дупета, ами ако се окаже крокодил?
560
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
А ти ходиш ли на църква?