"Шибан народ!", изцепи се Божидар Димитров

Така той коментира съмненията около мощите на Йоан Предтеча
6 авг 2010 09:36,
856
"Шибан народ!", изцепи се Божидар Димитров
Снимка: БГНЕС

Министърът без портфейл Божидар Димитров отново избухна и определи българския народ като "шибан".

Повод за гневния му коментар станаха откритите мощи на свети Йоан Кръстител при разкопките на остров Свети Иван край Созопол.

В коментар за в. "Дневник" относно съмненията около автентичността на откритието от страна на някои археолози историкът си изпусна нервите:

"Защо бе, майка му стара, защо толкова злоба, бе?! Е, това не мога да си го обясня при тоя шибан народ, при тия шибани колеги... Ние, българите, сами ще се изядем, наистина!"

Божидар Димитров защити ръководителя на археологическите проучвания проф. д-р Казимир Попконстантинов и нарече колегите му, които не са съгласни с тезата му, "анонимни археолози".

"Намерил един колега, професор, уважаван, излага доказателствата си, а те започват да мърморят: Той пари иска, той онова иска....", коментира още министърът.

В момента Божидар Димитров е с последно предупреждение от премиера Бойко Борисов.

Още по темата

Поводът беше поредицата му изявления, че България може да наложи вето на членството на Турция в ЕС, ако не се реши въпросът с компенсациите за тракийските изселници.

Пред български и чужди медии министърът твърдеше, че Турция дължи на България 20 милиарда долара компенсации за имотите на тракийските бежанци и решаването на този проблем е условие София да подкрепи кандидатурата на Анкара за членство в ЕС.

"Божидар Димитров съм го предупредил, че при следващ случай просто се разделяме", бе категоричен тогава Бойко Борисов. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


856
Още по темата: Божидар Димитров
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
772
1
 
1
 
! Отговори
Ha преди 11 години
Bozi-dar od pekolot, gorkia ***
771
0
 
2
 
! Отговори
реклама преди 13 години
Батерии "то шиба"-божидардимитровската сила.
770
0
 
2
 
! Отговори
skraevski преди 13 години
Xaxaaxaxaa! To4no! U bylgariq sa samo mutri, *** i ***. 6e 4akame da zaduha popyten vqtyr ta da se vyrnem bylgarite ot 4ujbina. Dotogava u Bylgariq samo 6ibanqci :)
769
0
 
5
 
! Отговори
дидо преди 13 години
защо толкова хора ги боли когато им казват истината в очите.Божидар димитров е прав *** народ сме,ако някой се дразни да се огледа и ослуша.
768
2
 
2
 
! Отговори
SmartUser преди 13 години
*** човек, виж му погледа само:-) то е ясно кой на първо място е ш...я.
767
2
 
4
 
! Отговори
СТАН преди 13 години
И защо не си "***" бе ***? След като 20 години търпим това, което ни се изсипа на главите, значи сме *** народ. Харесва ти или не, НО това е положението. Робско, *** племе и аз в това число.
766
2
 
2
 
! Отговори
Хахаха! преди 13 години
Истина било! В този форум има "***" хора, за които това било истина. Ами, ако вие сте "***", аз не съм! И когато един министър, избран да се грижи за благото на народа си, счита, че този народ е "***", очевидно за разлика от него самия и богоизбраните малцина, то такъв министър няма място в правителството, а най-вероятно и такова правителство няма място на политическата сцена. Така че "***" Бойко Борисов да маха "***" министър.
765
1
 
5
 
! Отговори
Иванов преди 13 години
Грубо направени грешки ... дрън дрън та пляс, човека си казва истината, ама не можете да я приемете и осъзнаете ...
764
0
 
2
 
! Отговори
izwesten преди 13 години
Харесва ми понякога със своите исцепки Божидар Димитров,защото в тях има известна доза истина ,която много не смеят да признаят.Това за народа съм напълно съгласен с него,защото ако това не беще истина ние нямаше да сме на това положение сега.Това нее негов грях, това е жестоката истина,която всички трябва да признаем.Много е лесно да търсим прашинката в чъждото око!
763
0
 
0
 
! Отговори
izwesten преди 13 години
Не оправдавам Божидар Димитров за грубо допуснатите грешки от него,но неможе така братя взаимно да си вадим очите,стига толкова,нямаме вече сили ,ние се взаимно изяждаме.Това както виждате не отива на добро.Осъзнайте се най после и спрете с вашите боричкания, за влас.Ако можете с нещо да помогнете на държавата направете го,ако не -изчезваите,защото на народа му дотяга и започна да неможе да Ви понася.
762
0
 
1
 
! Отговори
BGTR преди 13 години
Bojidar Dimitrov e palen demagog.Cialata mu "istori4eska" u4enost se sastoi ot tova da opluva turcite...To skoro i volen siderov moje da stane istorik...Populizam i demagogia, lipsa na vsiakakva obektivnost...
761
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
разбира се,че сме *** народ,като търпим този партиец да си води предаването,да папка парички от ТВ,да раздава паспорти на македонци...вместо да се стегне да иде до парламента,да предложи нещо и за българите,които му пълнят банковата сметка...защото той портфейл си няма.
760
0
 
5
 
! Отговори
pomisli! преди 13 години
защо се засягате,от тези думи?! явно сами сте се оприличили на "*** народ"-което за мен лично е катеригозация за група хора които той е визирал! :))(хора които са вечно скептици,които вечно завиждат и недоволстват каквото и да се случи в Бг.;важи и за въпросните археолози!) :) лек ден от мен.
759
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Много е прав за съжаление...
758
5
 
6
 
! Отговори
руми 620520 преди 13 години
Да,ш...н народ сме щом позволяваме на такива министри като Димитров да говорят така.Много,много ме разочарова господин ш...н министър.
757
1
 
3
 
! Отговори
мнение преди 13 години
Какво друго може да направи БОКО с Божидар Димитров, освен да го прати да си говори както си иска, но другаде!
756
1
 
6
 
! Отговори
безБожо преди 13 години
Какво значи "*** народ"? При такова определение този народ има пълното право да каже: "А за какво ни е *** министър?" И тогава става още по-лошо, защото диалогът слиза на много грозно равнище и не носи полза на никого. Грубият говор не води до разбирателство и хармония между хората. Грубият говор насажда омраза и противопоставяне. Това е и другата грешка, която допуска днес управлението - насаждане на ненавист и поддържане в обществото на състояние на трибунал.
755
1
 
2
 
! Отговори
Доротико преди 13 години
Е,при този *** министър-председател,който е произлязъл от посоченият он него лош български материал,какъв по-*** от Божидар Димитров министър може да се очаква???Този "велик"родолюбец очевидно дълго се е прикривал под маската на лицемерието!Жалко за предишният му авторитет,жалко и за гилдията на научните работници,коита е представлявал.Срам за българската нация си Божидаре!Ти беше кумир на българщината,а се превърна в жалка ***!
754
4
 
2
 
! Отговори
анонимен преди 13 години
прав е човека..а нима не сме? на всичкото от горе е и много алчен българина...и когато един историк твърди подобно нещо..е прав
753
1
 
5
 
! Отговори
ссс преди 13 години
Не сме народНе сме народ, не сме народ, а ***,хора, дето нищо не щат да вършат.Всичко тежко, всичко мъчно е за нас!"Аз не зная! Аз не мога!" - общ е глас.И не знаем, не можеме, не щемеда работим за себе си със време.Само знаем и можеме, и щемеедин други злобно да се ядеме...Помежду си лихи, буйни, топорни,пред други сме тихи, мирни, покорни...Все нас тъпчат кой отдето завърне,щот сме туткун, щото не сме кадърни...Всякой вика "Яман ни е нам хала!" -а всякому мерамът е развала... Не сме народ! Не сме народ, а ***,пак ще кажа и с това ще да свърша. 1875