Бойко Борисов: Обединението винаги е възможно

Премиерът поздрави българите по случай Деня на Съединението
6 сеп 2010 16:00,
299
Бойко Борисов: Обединението винаги е възможно
Снимка: БГНЕС

Щастлив съм да ви поздравя с Деня на Съединението – една от най-значимите победи в новата българска история, се казва в приветствие до българските граждани на премиера Бойко Борисов, съобщиха от пресслужбата на правителството.

Победа, състояла се, защото и политическата класа, независимо от нейните идеологически различия, и обществото, въпреки неговите социални разслоения, са гледали в една посока и са били единни в общия си стремеж да обединят всички българи в една държава.

Понякога по-трудно, понякога – по-лесно, но обединението винаги е възможно. Не е необходимо ежедневно да си припомняме, че всеки сам може да постигне нещо, но само всички заедно можем да постигнем това, от което България и българите имат нужда, подчертава Борисов.

Да бъдем на различни мнения по определени въпроси, не означава, че успехът на страната ни и достойният живот на всеки отделен човек не могат да ни обединяват.

И когато днес говорим за повече държавност, имаме предвид именно това – институциите да работят в полза на обществото, а обществото да е партньор на институциите за доброто на страната ни, категоричен е премиерът.

Бъдете здрави, целеустремени, вярвайте в силите и в успеха си! Честит празник!
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


299
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
2
 
15
 
! Отговори
Червената помия преди 13 години
Погледът му е точно като на човек, насаден на пачи яйца и вече проумял, че "Совите не са това, което са!".Много интереси се кръстосват на премиерския пост-национални, външни, вътрешни, чисто мутренски, лобистки,какви ли не.От позицията, която ще заеме по тях през есента и зимата, зависи дали той или някой друг ще ни поздравява за 3-ти Март догодина.Ще ми се да вярвам, че е патриот-идеалист, заблуден от експертите около него,но ако използуваме казармения жаргон-"Бавно се действа".Ще има "Остави".
26
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Вече 14 месеца Цирк ГЕРБ изнася спектакли на територията на цялата страна, която се опита да раздели, унищожи и приватизира за собствена употреба. Главнят клоун е на сцената. Ръкопляскайте, другари мутро-милиционери. Бъдете по-дейни за да ви забележи Вожда. Той много обича хвалебствията и слагачите. Дерзайте!
25
2
 
8
 
! Отговори
към 1 преди 13 години
Дали ще го доживеем? Той говори наистина нормално.Кой ли *** PR му набива досегашните щуротии- война на всички фронтове. Абе аланкоолу, ние нямаме фронтове-отечествени,ние нямяме дела- работнически, ние трябва да се справим .Шанса ти е- събирай нормалните, не партииците, старите седесари, бесепари, демократи и т.н., които са в училището, а не само в час. Иначе- жална ни майка. Един път гласувах за Вас,втория път - не .Сега от Вас зависи.Смених обръщенията -ти, Ви, - искам да съм нормален.
24
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Да говори за Обединение именно човекът НАСАДИЛ ОМРАЗАТА И РАЗДЕЛЕНИЕТО и насъскал една срещу друга отделни групи и прослойки от БЪЛГАРСКАТА НАЦИЯ (лекари срещу пациенти, *** и мутри срещу интелигенция, чалгари срещу естети) ми идва наистина ВЕЧЕ В ПОВЕЧЕ.
23
4
 
21
 
! Отговори
направи Съединениет преди 13 години
Благодаря ти, другарю Борисов, че ти направи Съединението преди 125 години!
22
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Много кротък на снимката.Направо да го съжалиш.Това ново начало ли е или временна неглупоспособност ? Остава и Божи дар да заговори като учен, а не като ***.
21
11
 
9
 
! Отговори
RUSSIA преди 13 години
колкото и да я рекламиате тая фекална яма - *** - нищо няма да стане от нея...
20
9
 
11
 
! Отговори
Харалампи преди 13 години
Откакто се помня, бившите комунисти, все пленуми и планове правят, никога нищо не става както са го замислили, но неуморно продължават да крадат, обещават и чертаят светло бъдеще. А ти бойко не си ми никакъв, че да те "слушам". "Понятно"?! "Дурак"?!??@$$$%%
19
2
 
9
 
! Отговори
до 17 преди 13 години
Може и да си прав, ясно личи разликата между това разумно изявление и безумията, които ръси обикновено.
18
3
 
17
 
! Отговори
Gnusmus преди 13 години
Я да каже това пред хора! Веднага ще каже,че прадядо му е пукнал първата пушка,а на Станишев дядо му откраднал барутя и джепането!Това е писано от друг човек,наш'то момче не може да измисли подобно нещо!
17
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Айде измисли нещо друго. Този буламач го четохме вчера. Иначе всички сме от австралопитеките или някакви други питеки там, ти включително.
16
4
 
10
 
! Отговори
да преди 13 години
Искам да се усмихва. Погледа му не е на щастлив човек.
15
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
17-Може и да си прав, но поне на празника на БГ пишем на кипилица.А някои и това не могат, нали? Друго е само като можеш да боиждаш другите, че не са нивото ти или на това на ББ:)Е всички толкова прости не можем да бъдем:)
14
6
 
20
 
! Отговори
Ординарец преди 13 години
Бойко не може да нареди такива приказки.Това е работа на някой придворен лакей.
13
1
 
9
 
! Отговори
KAK преди 13 години
с този поглед от снимката едва ли!?
12
9
 
12
 
! Отговори
12343 преди 13 години
доживях да прочета нещо смислено, без самохвалства от него
11
2
 
15
 
! Отговори
DW преди 13 години
Абе нормално като не се исказа ,че прадядо му е организирал ''Обединението'',този път изненадващо !!!
10
14
 
1
 
! Отговори
македонец преди 13 години
Дури мегю "бугарските" Ханове (Канове) и Цареви нема ниту еден "бугарин". Првиот "бугарски" владетел од родот Дуло - Курт и неговите наследници биле УНОГОНДУРИ. Родовите Вокил и Угани биле ХУНИ. Крум и неговите наследници биле АВАРИ. Асеновци биле ВЛАСИ. Тертеровци биле КУМАНИ, а Чака е бил ТАТАРИН. Шишмановци биле КУМАНИ. Е сега !? Зошто нема барем еден владетел "бугарин" во древните Хроники ??? Одговорот е ясен ! Пошто "***" како посебен етнос никогаш не постоеле и не постоят !
9
8
 
8
 
! Отговори
tutankhamon661 преди 13 години
Късмет извадихме с такъв премиер. А без него щеше да е по-зле.tutankhamon661.blog.bg/politika/2009/12/21/boiko-borisov.458754
8
14
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ЧОВЕКА КОЙТО ПОЛАГА ТАКИВА УСИЛИЯ ДА РАЗЕДИНИ НАЦИЯТА Е КОЩУНСТВО ДА ГОВОРИ ЗА ОБЕДИНЕНИЕ!Той,който може всичко а другите за нищо не стават да говори за обединение е КОЩУНСТВО!А иначе ,текста е 100% сигурно че го е чел от някъде.Знаем му интелектуалният потенциал.