Бойко Борисов: Обединението винаги е възможно

Премиерът поздрави българите по случай Деня на Съединението
6 сеп 2010 16:00,
299
Бойко Борисов: Обединението винаги е възможно
Снимка: БГНЕС

Щастлив съм да ви поздравя с Деня на Съединението – една от най-значимите победи в новата българска история, се казва в приветствие до българските граждани на премиера Бойко Борисов, съобщиха от пресслужбата на правителството.

Победа, състояла се, защото и политическата класа, независимо от нейните идеологически различия, и обществото, въпреки неговите социални разслоения, са гледали в една посока и са били единни в общия си стремеж да обединят всички българи в една държава.

Понякога по-трудно, понякога – по-лесно, но обединението винаги е възможно. Не е необходимо ежедневно да си припомняме, че всеки сам може да постигне нещо, но само всички заедно можем да постигнем това, от което България и българите имат нужда, подчертава Борисов.

Да бъдем на различни мнения по определени въпроси, не означава, че успехът на страната ни и достойният живот на всеки отделен човек не могат да ни обединяват.

И когато днес говорим за повече държавност, имаме предвид именно това – институциите да работят в полза на обществото, а обществото да е партньор на институциите за доброто на страната ни, категоричен е премиерът.

Бъдете здрави, целеустремени, вярвайте в силите и в успеха си! Честит празник!
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


299
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
12
 
22
 
! Отговори
анонимен преди 13 години
това е собственика на ЦИРК ГЛОБУС ,пък аз се чудя де съм го виждал
6
15
 
26
 
! Отговори
СССРейчо преди 13 години
Обединение с мутри и мафиоти - никога !!!Групировката ГЕРБ и водача й др. Бойко Борисов отново са нагли. ББ е за затвора, защото е бивша мутра и мафиот, перач на пари и трафикант. Обединение с такива - за нищо на света !!
5
1
 
37
 
! Отговори
Патриот преди 13 години
Честит празник братя българи сънародници нека бъдещето ни донесе по добри дни и да се държиме един друг въпреки трудностите
4
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
И да напомня, че Съединението си е изцяло българска работа, без помощ от чужди държави(дори среща огромна съпротива от балканските ни съседи, защото са се уплашили от голяма и силна нова държава)! Все пак нещо сме могли да направим!
3
13
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
BB si e na miastoto, da biaha i drugite kato nego..............
2
12
 
22
 
! Отговори
анонимен преди 13 години
абе те са му го написали и той го е научил наизуст ,ама голям зор си е дал човека да го запомни
1
9
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
На мен ли така ми се струва или този път казва нещо нормално?