Цветанов обеща нова техника на огнеборците

До края на годината ще е готова новата политика на ЕС за борба с бедствията
19 сеп 2010 15:18, Красимир Ангелов
61
Цветанов обеща нова техника на огнеборците
Снимка: БГНЕС

"Правителството прави всичко възможно за осигуряване на добра подготовка и модерна техника за пожарната безопасност", обяви министър на вътрешните работи Цветан Цветанов при срещата си с пожарникарите, които това лято участваха в погасяването на пожари край руската столица Москва.

Вицепремиерът припомни, че се очаква краят на съдебната процедура за 42-та пожарни автомобила, купени с европейски средства.

Цветанов се закани, че властите у нас ще направят всичко възможно да стартират максимално бързо следващата стъпка, а обновяването на базата за борба с пожари да се превърне в трайна тенденция.

Вътрешният министър отчете, че България може да се гордее с пожарникарите, които бяха в Русия.

"ЕК в момента се гордее с това, което направи България в тази мисия", категоричен бе Цветанов.

От своя страна еврокомисар Кристалина Георгиева обяви, че до края на 2010 година ще бъде готова новата политика на Европейския съюз за борба с бедствията.

В нея ще бъдат очертани възможните сценарии за бедствия и всяка държава ще направи разчети с какво разполага и от каква техника и ресурси има нужда, обясни Георгиева.

"Много съм горда с това, че съм комисарят, който ви представлява в Европа и още повече се гордея с това, че българите са изключително професионални", обяви в приветствието си Кристалина Георгиева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


61
Още по темата: Цветан Цветанов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
56
2
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
още ли не сте подали оставките,предсрочни избори есента 1 място-бсп,2-дпс,3-бзнс ,извън парламента остават герб,атака
55
1
 
35
 
! Отговори
нов министър преди 13 години
Вместо Цецо да обещава нова техника на огнеборците, да им обещае нов министър и ново правителство!
54
0
 
34
 
! Отговори
понеделник преди 13 години
ХА ХА-така би се изсмял АЛФ Министър Плевнелиев получил парцел на луната като подарък за рожденния си ден от свой приятел Министър Цветанов,ще откриете ли кой е този приятел и колко пари има,че прави такива подаръци /и от къде ги има/ Министър Цветанов,ако СЛУЧАЙНО откриете истината-ще ни я съобщите ли,или няма да посмеете Ще оповестите ли и *ценоразписа* на извънземните
53
2
 
35
 
! Отговори
nakato преди 13 години
Аз им обещавам на огнеборците нови маркучи ха ха ха
52
0
 
38
 
! Отговори
ЧЕ от БГ. преди 13 години
Лрекрасна снимка,но да беше с коментар:ПОСЛЕДНИ КАДРИ ОТ ИЗПРАЩАНЕТО НА ВЕЛИКИЯ ЕКШЪН РЕЖИСЬОР В ЗАСЛУЖЕНА И ПОСТОЯННА ПОЧИВКА НА 4-ТИ КИЛОМЕТЪР!
51
1
 
32
 
! Отговори
милко преди 13 години
ХА ХА ХА ПРАВ СИ
50
0
 
32
 
! Отговори
Пак УФ преди 13 години
Познава само главните.
49
1
 
32
 
! Отговори
УФ преди 13 години
За да чете по-бързо.
48
1
 
31
 
! Отговори
милко преди 13 години
що само с главни букви ,УФ
47
2
 
33
 
! Отговори
Уф преди 13 години
Милко, не можеш да пишеш толкова бавно! И само с главни букви трябва да е.
46
2
 
40
 
! Отговори
Искам да съм им кум преди 13 години
А Дянков върна ли се от Китай с гаджето да каже къде са парите? На държавна сметка сватбено пътешествие си правят.
45
1
 
38
 
! Отговори
Наглец преди 13 години
Оставете на мира ББ - той сега гледа Шакира с Петър Стоянов.
44
1
 
43
 
! Отговори
милко преди 13 години
цецо пиша ти бавно,защото не можеш да четеш бързо.МИНИСТЪРА ФЛИК КАЗА ,ЧЕ НЯМА ПАРИ В БЮДЖЕТА ,ТИ КВО ОБЕЩАВАШ ПАК.ще ви купя пожарни ,ама друг път .що лъжиш хората така ,ЩЕ,ЩЕ ,ЩЕ не е ли забранено вече да се употребява,а.ЩЕ ГЛАСУВАМЕ ЗА ВАС ПАК ,АМА ДРУГ ПЪТ ЩЕ Е ,
43
1
 
39
 
! Отговори
Пожарникар преди 13 години
Реално погледнато на българкия пожарникар не му трябва нова техника - и с нея и без нея той ще си може едно и също (разбирайте го както искате и в положителен, и в отрицателен смисъл). Но на българския данакоплатец му трябва нова пожарна техника - да може да получи ефикасна помощ в случай, че е засегнат от инцидент. Нека очаква нормална помощ с 40годишните гробници! Нека очаква да не му е наводнен дома (а и този под него) като може да се гаси само с шлангове с по 100 литра вода във всеки...
42
2
 
43
 
! Отговори
Писна ми!!! преди 13 години
Нали Тиквата забрани думата "ще"? Но се оказа че правителството не може да говори без нея!!! Тая стагнация дето я направиха още първите 1-3 месеца няма да изчезне дълго време след като изчезне ГЕРб.
41
4
 
45
 
! Отговори
гошко преди 13 години
от "обещаване" до "даване" има гооолямаааа разлика - и тази "личност" Ц.Ц+Б.Б.го ДОКАЗАХА НАЙ-ДОБРЕ..........да си припомним какви обещания даваха на "обикновения" народ-в крайна сметка.....заплатите на МИНУС във всичко държавно.......работа/която да ти покрие поне малко разходите/ да си намериш НИКАКВА.......тотална СТАГНАЦИЯ.......вдигане ЦЕНИТЕ НА ВСИЧКО от което има "далавера"/горивото защо??? скача-като петрола намалява/....реално погледнато КОРУПЦИЯТА СЕ УВЕЛИЧИ като "захапаха кокала"
40
4
 
34
 
! Отговори
Bai Grigor преди 13 години
Shto se 4udite ot de shte vzemat pari za nova tehnika na pojarnata,ami ot Zdravnata kasa .... nali pojarnite koli se polzvat i mnogo udobno za razprusvane na demonstranti!?! A takiva shte ima skoro - na prolet(pilcite se proiat na esen) no pravitelstvata padat sled zimata....
39
1
 
33
 
! Отговори
баджо преди 13 години
ти луд ли си бе мой.Явно не ти е горяло под краката
38
1
 
34
 
! Отговори
калеко А'леко преди 13 години
до: Ух недей, ти откъде си толкова светнат за бг. пожарна ?
37
1
 
47
 
! Отговори
Вуйка от Ръгниколец преди 13 години
***! бг. ще застане зад ГЕРБ с голям, ама не процент! ***, мисли преди да пишеш какво пишеш и как могат да ти отговорят. Не му плащат на момчето да ти отговаря, ама май на теб са ти пуснали някоя стотинка да ни губиш времето.