Курумбашев нарече Борисов "момиче"

"Тепърва ще те щипят", предупреди го червеният депутат
29 сеп 2010 13:37,
300
Курумбашев нарече Борисов "момиче"
Снимка: БГНЕС

"Не така, моето момиче, тепърва има да те щипят". Така депутатът от БСП Петър Курумбашев коментира изявлението на премиера Бойко Борисов, че ще подаде оставка, ако бъдат организирани протести срещу правителството.

Припомняме, че премиерът каза това в интервю пред Сашо Диков за Канал 3.

"При стачка си подавам оставката. Аз толкова мога. Давам всичко от себе си – от сутрин до вечер, дадох си здравето и нервите. Щом не ни харесвате, викате си Станишев, Доган и си ви дооправят. Толкова! Полагам огромни усилия, повече от това не мога. Толкоз мога!", сопна се Борисов.

Днес червеният Курумбашев се беше подготвил с няколко духовити фрази по отношение на премиерската позиция.

"Какъв голям мъж, а пък плаче!", възкликна  той. И даде пример – протести има в цяла Европа – вчера в Словения, днес в Брюксел. Това означава ли, че Барозу трябва да подаде оставка?", реторично попита червеното острие. "Какво да кажем за Папандреу? Има ли стачка в Гърция?", допълни той.

Петър Курумбашев подчерта, че българският народ е избрал Борисов, за да управлява, а не да бяга от отговорност. Освен това премиерът говори за оставка, след като е изхарчил 4 милиарда от завещания му от предишното правителство фискален резерв.

Опозиционният депутат си позволи да даде още един съвет на премиера – да уволни здравния си министър. И тук с подготвена "цветна" реплика: 

"Ако господин Борисов съвсем скоро не уволни госпожа Борисова, тя ще го уволни него". Курумбашев се интересува дали мнозинството ще участва в дебата по вота на недоверие, или ще напусне залата, каквато заявка даде преди време Бойко Борисов.

Колегите на Курумбашев от БСП – Меглена Плугчиева и Явор Гечев, пък поискаха оставката на шефката на фонд "Земеделие" Калина Илиева. Гечев подчерта, че прокуратурата вече официално проверява младата директорка за злоупотреби за 150 милиона евро по програмата САПАРД.

Бившият министър за еврофондовете Плугчиева съобщи, че заради грешки на фонда са отрязани 400 проекта по програмата за развитие на селските райони. Те са на обща стойност 120 милиона лева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


300
Още по темата: момичеКурумбашев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
173
7
 
6
 
! Отговори
А преди 13 години
Корумбашев да не се прави на света вода ненапита, и да спрът със тези циркови игрички.Лично съм бил свидетел как дружаха преди известно време.........
172
5
 
6
 
! Отговори
Аз преди 13 години
Например Огнян Герджиков. Също мисля, че и Софиянски може да свърши добра работа. Освен това се замислям за Жени Живкова, тя май ще излезе достоен човек, подобно на майка си и за разлика от брат си. Има и други, за тези се сещам на прима виста. Обърни внимание, че са от различни партии.
171
8
 
10
 
! Отговори
орнитолог преди 13 години
В мутрата тоя червен *** поразително прилича на лешояд и това не е случайно.Майката Природа оставя своят отпечатък по лицата на хората.Напр. СерГея мяза на плъх,а прелестната дама Кръстева на ***..
170
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Мдааа... кофти работа. Затвориха лудниците и сега ти се очертава Биг проблем ;)
169
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
колко безработни още ще гризнат дръвцето, и колко мазни геройски усмивчици ще гледаме още иколко дългове ще плаща народеца робски
168
3
 
0
 
! Отговори
Кози преди 13 години
Тоз пък как ще маха Дянков е той е коректен :)
167
0
 
0
 
! Отговори
тиви преди 13 години
къде може да се гледа интервюто?
166
2
 
11
 
! Отговори
Ели преди 13 години
Пич ,ти от небето ли падна ? Държавата затънала до гуша ,ние откриваме покриви. Забележи -покриви. Май станахме за смях вече с тези ножици .
165
2
 
9
 
! Отговори
СВЕТ преди 13 години
Аз от много време казвам знам че Борисов толкова си може ама това не значи че като се напъва трябва да държи властта . Ако не се справя(което е ясно) просто да не се тормози повече и да си подаде оставката ! Ако не го направи или поне ако не махне и финансовия министър ни очаква много лоша зима !
164
5
 
1
 
! Отговори
Daniel преди 13 години
Добре, че комунистите са много смели :))))Станишев ми изглежда на голям смелчага, Първанов също. За Доган пък да не говорим.Истината е, че за тоя народ трябва да играе дебелата сопа, тогава може и да се оправи манталитета на българина.
163
13
 
5
 
! Отговори
луд преди 13 години
аве ей Курумбашев много взе да ме дразниш вече червено *** !!!
162
11
 
9
 
! Отговори
sadfsfd преди 13 години
Корумбашев се е объркал: не Борисов а Станишев е момичето.
161
0
 
11
 
! Отговори
Бай Колю преди 13 години
Нали ти казах, бе Роска!Аз!!!!Бай Колю от форума на днес.бг!Кандидат съм за министър-председател! То....щом Боко можа, що да не мога и аз! Пък като гледам, след толкова простоии и провали, все още има хора които го харесват! Така че, и мен ще ме харесвате, предполагам!
160
9
 
5
 
! Отговори
Пич преди 13 години
"Медиите от сутрин до вечер тръбят, какви успехи сме постигнали, колко ни била хвалила Европата, колко много магистрали щял да построи Боко до края на мандата и т.н.! Образът му, въоръжен с ножица за рязане на лента или с разбиращ бутилка шампанско в кофата на багер стана "Ами извинявай Бай Колю, ама медиите няма начин да сложат Борисов пред фалшив обект с ножица в ръка. Просто бат ви Бойко работи и строи. Защо Станишев го нямаше с ножицата ?
159
5
 
3
 
! Отговори
Цецо Пудела преди 13 години
Ще са нагли ***....кат нема кой да им потърси отговорност.....както навремето Гаргамел им осигури протекции,така сега Тиквата прави същото....защото са куманисти....
158
8
 
11
 
! Отговори
АЛЕКС2 преди 13 години
ТОЯ ,КОРУМБАШЕВ БИЛ ГОЛЯМ ПАТРИОТ ,ЩОМ Е В ОПОЗИЦИЯ,ДОКАТО ДОГАН ВЗЕМАШЕ МИЛИОНИТЕ,БЕШЕ КАТО ГЛУХОНЯМ...АЙДЕ СТИГА С ТИЯ ЧЕРВЕНИ НОМЕРА...
157
1
 
0
 
! Отговори
росен преди 13 години
БИ ЛИ ГИ СПОМЕНАЛА ПОИМЕННО??????
156
1
 
7
 
! Отговори
БГ преди 13 години
Г-н Борисов, приета е !!!
155
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Този беше интересен в началото на 90те с Ку-ку, но после стана абсолютно същия като онези, които оплюваше.
154
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ba4o Kole,i osyte ima:hvanaha kilyrite a ubiicite sa na svoboda.organiziranata prestypnost, t.e. *** vseki den kradyt tok za nad 1 milion leva- no nali sa mu IZBIRATELI TEZI MARODERI, BOCKO, demek Boiko i Cecko= Bocko, so4at ot sutrin do v4er nekakyt Aleksei za bash trepa4yt.takiwa kauni nakrai she zemat da ni spretnat edin PREVRAT