Гей компромат омаза Яне Янев

Сигналът за аферата е внесен в ГДБОП и НС
Обновена: 22 окт 2010 09:35 | 22 окт 2010 09:30,
416
Гей компромат омаза Яне Янев
Снимка: БГНЕС

Бивш ръководен кадър от РЗС е внесъл в НС и ГДБОП сигнал за сексуален тормоз от Яне Янев.

В жалбата си до депутатите от комисиите за борба с корупцията и тази по вътрешна сигурност 29-годишният Светослав Стефанов твърди, че в края на 2009 г., когато отговарял за координацията на формацията на Янев в Югоизточна България, е бил "подложен на системен сексуален тормоз" от страна на лидера си.

"Този тормоз се изразяваше в прикрити и открити намеци", пише мъжът и обяснява, че месеци наред е получавал SMS-и, в които лидерът му настоява за "блудствени действия спрямо мен".

След като всичките "предложения" били отхвърляни, Яне Янев започнал да отправя директни заплахи за отстраняването на Светослав Стефанов от РЗС.

Още по темата
17 дек 2009 14:20
157

"През март 2010 г., вследствие на упражнявания към мен системен психологически тормоз, реших да си подам оставката от партията и да я напусна", пише още мъжът до ГДБОП.

В жалбата си Стефанов твърди, че е готов дори да се подложи на детектора на лъжата, за да докаже твърденията си.

"Нанесохме тежък политически удар на ГЕРБ и показахме, че операциите на МВР и действията на Цветан Цветанов са медийни балони. И тъй като сме насрочили нова тема за днес, която е изключително сериозна и показваща тоталната милиционерщина и опит за установяване на силова еднолична власт, те впрегнаха компроматната машина", коментира на свой ред Яне Янев.

"Знаете, че от един и същи център от ГЕРБ и от "Атака" многократно са тиражирани глупости по отношение на моята сексуална ориентация, които просто ме е гнус да коментирам. Аз съм 100% хетеросексуален и няма смисъл да се обяснявам на едни пионки, маши в ръцете на управляващите", допълни пред в. "Труд" лидерът на РЗС.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


416
Още по темата: АтакаНС
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
363
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Бря че много хора тука са се заигравали с Янето, то иначе как ще знаят , че е п***л? Па може и да са му светили, зная ли... Кофти, че едни първо си посраха дирниците и сега, всички които са казали истината са п***ли, айде бе!Не вервам!
362
0
 
1
 
! Отговори
яне ела си у санданс преди 13 години
Господин Смиленов, бездействието Ви по този случай минава всякакви законови и морални норми ,ако загине някае дете то кой ще носи отговортост за това!!!! ТОВА Е ПРЕСТЪПЛЕНЕ , ВАШЕТО БЕЗДЕЙСТВИЕ СЪЩО !!! И ЗАЩО ГЛАСУВАХМЕ ЗА ГЕРБ !!ДА ХОДИМ НА КОНЦЕРТ НА ВЕСКО МАРИНОВ БЕЗ ПАРИ !!СРАМ !!! НОРМАТИВА ДА СЪЩЕСТВУВА ЕДНА АВТОГАРА Е ПЕТ ДЕКАРА !! искане !! за РДНСКА -Благоевград защо се допусна автогарата в Сандански да се разпарчаса на два парцела -Магазин "Била" и автогара ,която не отговаря на никави изисквания -дори е опасна и за живота на гражданите -къде е ролята на РДНСКА -Благоевград!! Ако загине недай боже някое дете на коя съвест ще лежи - ТОВА Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ Откъдето и да го погледнеш!!! Защо някой хора се опитват да решават нещата посфактом.защо не се търсят причините за да се стигне до тук .Кой е взималтези престъпни решения решения ?? Кой си е затварял очите и срещу какво ?.защо гражданството не е било уведомено? Защо ? ЗАЩО НЕ Е ПРОВЕДЕНО ОБЩЕСТ ВЕНО ОБСЪЖДАНЕ !!Защо са прескочени законови процедури ??Събраха се много ЗАЩО ?? докога нас гражданите на гр.Сандански ще ни правят на маймуни !! докога !!къде е и нашия зам . областен управител г-н Баханов ,що се и той крие !!
361
3
 
2
 
! Отговори
Манафофф преди 13 години
Я глей във форума ко става, вече на ПЕДЕ_АСИТЕ им викали АНОНИМЕН.....
360
1
 
4
 
! Отговори
До 383 преди 13 години
До Анонимен педе_аст 383Гей, мей, Яне ама ни разката фамилията и ще ни изкара сичките педе_аски работи... а тя нашата си е целата педе_аска.....Та май ша е по добре да си истински гей, отколкото да вършиш педе_аски работи.....
359
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ЗАЩО НЯКОЙ НЕ ПОПИТА, НАПРИМЕР ШОФЬОРА НА ЛИЦЕТО ЯНЕ ЯНЕВ ЗА ТОВА ДАЛИ НАЛАНИКА МУ Е ****АЛ! САМИЯТ ШОФЬОР Е ОТКРОВЕН ПИ*ДИ*РА*СТ!!! САМО НЕ РАЗБИРАМ ЗАЩО СЕ ОПИТВА ДА ГО КРИЕ, ВСЕ ОЩЕ! ТО ВСИЧКИ МАЙ РАЗБРАХА, АМА НАЙСЕ!
358
0
 
1
 
! Отговори
fff преди 13 години
яне,нема резултат от това писмо !!! , May 24, 2009Чрез Председателя на Народното събрание г-н Георги Пирински До Министъра на вътрешните работи на Република България г-н Михаил Миков ВЪПРОС от Яне Янев народен представител от МИР - Благоевград На основание чл. 90, ал.1 от Конституцията на Република България и във връзка с чл. 77 от ПОДНС внасям въпрос ОТНОСНО: Сигнал за злоупотреби при общински проекти в Сандански Уважаеми господин Министър, До Народното събрание и специално до мен като народен представител от I Благоевградски избирателен район постъпи сигнал от жители на гр. Сандански. В сигнала се твърди, че при реализиране на общински проекти са направени значителни злоупотреби от фирмите-изпълнители Аделина стил и Бетон чрез нереалистични стойности, надписвания при актуването и др. Визират се следните случаи:  Изграждането на фонтани в центъра на града. За проекта са платени 117 000 лв. (действителен факт, оповестен и в местните медии), като според сигнала, цитиращ специалисти, действителната работа едва ли надхвърля 50 000 лв.  Укрепването на тунела между селата Рожен и Любовище. За проекта са платени 60 000 лв., докато реалната стойност се преценява на около 10-15 000 лв.  Канализациите на селата Дамяница, Ново Делчево и Левуново. За тези строителни обекти в местната преса са изнесени сведения, според които надписването при актуването е в пъти (впрочем поради немарливи работи има и човешка жертва). Авторите на сигнала свързват тези закононарушения с името на кмета на общината Андон Тотев, като има и сериозни съмнения за начина на възлагането на проектите на фирмите-изпълнители. Не съм правил собствена проверка на изнесеното в сигнала, но като народен представител от този регион и жител на Сандански мога да потвърдя, че подобни съмнения се споделят от значителна част от населението на общината. Обръщам се към Вас, тъй като авторите на сигнала са сезирали правозащитните органи (районната прокуратура в Сандански, окръжната прокуратура в Благоевград и др.), но досега няма резултати. Във връзка с изложеното, уважаеми г-н Министър, питам следното:  Извършвана ли е проверка от органите на МВР по сигнали за злоупотреби с общински средства при посочените проекти, и специално от фирмите Аделина стил и Бетон ?  Ако са извършвани такива проверки, какви са резултатите и установено ли е участие на кмета на Сандански Андон Тотев в закононарушения?  Ако не са извършвани проверки, кога това ще стане? На основание чл. 78 ал.1 от ПОДНС желая министър Миков да ми представи отговора си в писмен вид. 23. 10. 2008 Яне Янев
357
5
 
2
 
! Отговори
хикс-игрек-зет? преди 13 години
Гей скандалът с Яне Куртизане е преди всичко свързан с голямото преебаване на ГЕРБеарсите. Амо шо копее Яне да е гей? Има ли некой да не знае за педофилските демострации на Бобо и Цецо покрай рязането на лентички из детските градинки и онази велика педофилска снимка на Цецо заснет как седи в розово легло с малко момиченце а ризката на Цецко е разкопчана като на преработен педофил..а кой открадна златото от хангара на летището-да не би и за това да има описание в онзи анализ крим-обстановката в БГ, написан от Цъцко и предаден от него на тайните служби хикс-игрек-зет? А?
356
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ПЪЛЕН ПЕД***СТ !
355
0
 
5
 
! Отговори
Аз преди 13 години
Бре, тя Янка била много палава бе. Що не ми се обади като съм на 5 масики да и го нафърфоля, а после да ми прави шадраван сикиш.
354
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Той Яне и на мен ми предлага ама беше толкова малко, че дори и не му го показах.
353
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Яне - Гей ? Добро утро. Той филми има дори.
352
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Не плащам на такива като теб само бой и екс
351
1
 
2
 
! Отговори
Манафофф преди 13 години
Ооо педе_ас ша та опъна...щом си плащаш...
350
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Манафофф ще ми го оближеш ли ?
349
2
 
3
 
! Отговори
ДуХов преди 13 години
А Дим ДуХов пе_ераст герберист ли е и кой го обича??
348
2
 
1
 
! Отговори
Манафофф преди 13 години
Я глей във форума ко става, вече на ПЕДЕ_АСИТЕ им викали АНОНИМЕН.....
347
2
 
3
 
! Отговори
Гербер преди 13 години
Гей, мей, Яне ама ни разката фамилията и ще ни изкара сичките педе_аски работи... а тя нашата си е целата педе_аска.....Та май ша е по добре да си истински гей, отколкото да вършиш педе_аски работи.....
346
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Исками се да гледам филм с Яне и Дянков.
345
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
На мой приятел който си е по професия Жиголо и не подбира... са му предлагали работа като шофьор.............. Каза освен "държавната" заплата ще си докарваш и доста от горе :D . В парламента е пълно с обратни независимо от пола както и наркомани и то всяко дете го знае.
344
0
 
1
 
! Отговори
Българин преди 13 години
Момче , Ти си патологичен случай на простотия. Лечение за теб няма .*** ще си умреш.Жалко ,че вмирисваш атмосферата около себе си.

Спонсорирани публикации