Не парламент, а бардак

Сидеров и Янев се обиждаха на хомосексуализъм и безплодие
17 дек 2009 14:20,
157
Не парламент, а бардак
Снимка: Булфото

Българският парламент е ставал свидетел на много грозни сцени, но днес депутати и репортери трябваше да чуят реплики, които напомнят на друго заведение.

Точно в момента, когато председателят Цецка Цачева даваше изявление пред медиите за свършената работа от Народното събрание и се хвалеше за високия имидж на институцията, от горните етажи се чуха викове.

По-късно стана ясно, че скандалът бил между лидера на „Атака” Волен Сидеров и този на РЗС – Яне Янев.

Националистите влезли на среща на депутати с посланици от страните членки на Европейския съюз.

Пред чужденците те предупредили, че РЗС ги клевети и не трябва да вярват на глупостите им. По думите на Димитър Абаджиев дипломатите само си записвали какво говорят нашенците.

След чуждите дипломати дойде ред журналистите да станат свидетели на вече шумната част от скандала.
 
В кулоарите на парламента пред репортерите Волен Сидеров нарече Яне Янев хомосексуалист. Даже посочи един от депутатите си – Огнян Тетимов, като по-запознат с личните истории на Яне.

Тетимов разказа, че Яне не живеел сам, а с друг мъж. Също така благоевградски хомосексуалист, когото наричали Кигъна, се хвалел, че е спал с Яне Янев.

Сидеров се застрахова срещу евентуални обвинения в дискриминация. Националистът каза, че не е проблем гейовете да се занимават с политика, стига да са си го признали публично, какъвто е случаят с кметовете на Берлин и Париж.

При Яне Янев обаче имало истински проблем, защото хомосексуалността му го вкарвала в зависимост. Заради нея лидерът на РЗС започнал атаките си срещу „Атака” и имал намерение да си напазарува депутати оттам, твърди Волен Сидеров.

Попитан директно дали е хомосексуалист, Яне Янев отрече. В отговора му обаче обидите към Волен като че ли надхвърлиха току-що чутите за Яне.

„Съжалявам, че Волен е толкова долен. Аз съм хетеросексуален мъж. Той може да се убеди в това, като доведе Капка и си носи фенер. Съжалявам този човек и неговото безплодие – политическо и друго”, обяви публично Янев.
 
След малко се появиха Волен и неговата свита. Напрежението нарасна, но до побой не се стигна.

„Хомосексуалистите вън от парламента”, извика националистът и влезе в залата.

„Антисемитите – също”, отговори му Димитър Абаджиев.

Волен Сидеров и Яне Янев взаимно се обвиниха и във връзки (този път не хомосексуални) с бизнесмена Алексей Петров.

Волен каза, че Янев е „кукла на конци”. Янев отрече, но върна топката – преди десетина дни Волен Сидеров и Алексей Петров се срещнали в хотела срещу парламента и това било документирано.

Темата продължи да се обсъжда и на председателски съвет при Цецка Цачева. Резултатът – председателят на парламента направи изявление, в което, без да споменава поименно депутатите, поиска в изказванията си да не накърняват престижа на институцията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


157
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
158
1
 
2
 
! Отговори
ЧЕ ГЕВАРА преди 13 години
Ми то като гледам-бардак си е баш.Волен,Бойко,СерГЕЙчо,първанов,цецка,емилия всичките са *** в ***,в главта,по тройки,петторки и то накрая народа пак наебан и ***.
157
0
 
1
 
! Отговори
Иван Стойков преди 14 години
Яни Янев, Румен Петков и волен Сидерост са ти които представляват три клона в националния ни парламент. Като начало се обслужваха взаимно, след като румен стана пасивен, последва го и Явни и волен. Сега се съешават със силиконови и са "щастливи" като мъртви души.
156
0
 
0
 
! Отговори
булгар булгар преди 14 години
някой ако намери видео със случката да прати адреса----товаще е най доброто
155
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Това са настоящият и бившият коалиционен партньор на управляващата коалиция.
154
1
 
1
 
! Отговори
Капка преди 14 години
"Волен е долен"...много точно казано от ЯЯ!
153
0
 
1
 
! Отговори
Стилист преди 14 години
След пицата на Дянков, появила се вече по родните пицарии, сега в магазините за осветителни тела ще се пръкне нова модна серия фенери "Сидеров".
152
0
 
0
 
! Отговори
бай ДЖОН преди 14 години
На ЯНЕ може да се провери инструмента,ако му пуснат дебелата ФИДОСОВА, ако стане значи е нормален, а може и ЦЕ.ЦА.
151
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
превърнаха ни в *** държава , станахме за посмешище
150
0
 
0
 
! Отговори
наблюдател преди 14 години
здравейте циркаджии
149
0
 
0
 
! Отговори
дякон преди 14 години
Продажна другарска *** "оправлява" хубавата ни България. Що *** й се изреди и тия 20 години - всички са кукли на конци! ИЗЯДОХА и опозориха България! Докога ще търпим, роби?
148
0
 
0
 
! Отговори
люляк преди 14 години
Братя българи не се делете за дреболии за дреболии се дарлите и псувате ... срам !!! жмсто да погледнете към тези които ви докараха до това положение изнасят се всяка година над 10 милиарда вместо да се пуснат през джобовете на хората .... РОБСТВО а наи лесно се управлява един роб когато си мисли 4е е свободен братя българи не се караите за глупости и знаите 4е щом някои произлиза от комунисти4есата вархушка не е цвете ... знаите 4е сте роби макар и свободни но живеещи със трохи хварляни от горе
147
1
 
0
 
! Отговори
една от народа преди 14 години
Вън от парламента!Вие сте срам за България!
146
0
 
0
 
! Отговори
Зоро преди 14 години
Тия двамата Сидеров и Янев ЯВНО имат проблеми със себе си!!!! Защо обаче трябва да ни занимават с ТЯХНОТО раздвояване на личността....Жалко за хората, които са гласували за тях вярвайки в лъжите им....Жалко за всички нас, че имаме такова лице пред света....
145
0
 
0
 
! Отговори
Slomer преди 14 години
Da napravim referendum!!! Na mqstoto na turskite seriali da davat parlamentaren kontrol i na mqstoto na novogodi6nata programa-sa6to. 6te e mnogo veselo. Palq4ovci!!!!
144
0
 
0
 
! Отговори
Петрол преди 14 години
Природата е създала мъжът да бъде с жена и жената, с мъж, а не да се правят свокупления, между едноименните полове, какот е "Хомосексуализма и лесбийството". А личният пример на управляващите, формира и мнението на младите поколения. Не бива да правите такива сцени, защото това не е мястото, където да се реши такъв спор. И как може да говорите такива неща?
143
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Много ми е тъжно за Волен, много.Обвинен е, че е ялов безплодник със скопени макари. А колко ли е бил щастлив кого се е пипал на унуй място а то зело че цркнало и той зел че си помисли, че капката пляснала в кенефната чиния е чиста расова семенна течност. Жал ми е за този воевода. Жал ми е зашото никой от новата тройна гъзоблизция не отиде пред Яне Янев и най-компетентно да го защитят, че техните жени са бременни именно с тази чисторасова семенна течност произведена в утробата на Волен Сидеров.Сега чакаме дали Капака, абе не оная капака дето плиснала в ***, Капка бе, булката на Волен щяла да дири с фенер едно нещо на Яне което през деня се ползвало от същият за прване на мокри букви в тоелетната на Парламента.Няма ли една красавица в тоя Парламент бе Народе? Няма, красивата и умната Румяна Желаева, замина замина и ни изостави. а какъв балансатор беше-текава една умнъ, една краставива и амам много полезна за Европа и с принос за демопкрацията, както каза Хилари.
142
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Volen ako e pi4, da kupi na KAPketo edin fener, da ii podmie kanalite i da ii izmie ustata i ia prati na Jane izkypane, suble4ena i s fener. Ako Jane ne dode , baj Kiro ot bakaliata ve4e zagriava s edna ednata ryka i se moli feneryt da ne e gazov
141
0
 
1
 
! Отговори
Един невинен въпрос: преди 14 години
А защо му е фенер? Очаквам литературно-интерпретативни съчинения по тази тема..
140
0
 
0
 
! Отговори
сиромах преди 14 години
голям майтап,бай-*** в операта,ахахаххаааа,освен да им се изсмея друго не мога да им направя,дава ми се веднъж правото когато има избори и тва е
139
0
 
0
 
! Отговори
я па тая преди 14 години
Къв престиж,ква институция!?..:(