Цецо Шестака лъже!

Р. Петков отрича за унищожени СРС-та от срещата му Галеви
Обновена: 19 ное 2010 14:27 | 19 ное 2010 14:02,
631
Цецо Шестака лъже!
Снимка: БГНЕС

Депутатът от "Коалиция за България" Румен Петков обвини вътрешния министър Цветан Цветанов и шефа на Митниците Ваньо Танов в груба лъжа, която трябвало да получи своя институционален отговор.

Петков категорично отхвърли обвиненията, че срещата му с Братя Галеви е била за разпределянe на територии на наркопазара. Той отхвърли и твърденията на МВР шефа, че данните от СРС-тата от срещата му с дупнишките бизнесмени са били унищожени веднага след нея.

„По мое време в МВР специални разузнавателни средства от какъвто и да било характер не са били унищожавани, без това да е било заявявано по съответния законов ред“, категоричен е Петков.

„Ще се посъветвам в следващите дни с адвокати и ще използвам всяка възможност, за да съдя тези клеветници", добави той.  

Депутатът поиска вътрешният министър да извади заявката за ползването на специални разузнавателни средства, поводът за нея, както и документи за това как са били анализирани и ползвани от съответните служби- заявители данните, получени чрез тези тайни средства.

Бившият вътрешен министър Петков посочи, че в момента се лъже съвсем откровено за работата на МВР от минали периоди. По думите му "Октоподът" витае някъде около „човека с шестте апартамента", известен в полицейските среди като Цецо Шестака.

„Ще се постарая следващата седмица да посъбера малко материали за провеждани нерегламентирани срещи от високопоставени служители на МВР, които по-късно съм освобождавал от работа, с хора от контингента", каза Петков.

Още по темата

Той добави, че срещата му на басейн "Спартак" е била регламентирана. Петков беше категоричен, че по време на нея не са водени разговори за разпределение на територии и за снемане на напрежение.

Веднага след изказването на Румен Петков пред журналистите Волен Сидеров заяви, че ще поиска създаване на временна анкетна комисия, която да разследва връзките на Петков с мафията.

Сидеров добави, че настоява главният прокурор да поиска имунитета му.

„Това, че някой не си е пил хапчетата – аз да си давам имунитета", коментира Петков, но допълни, че няма проблем да се откаже от него.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


631
Още по темата: Цветан Цветанов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
611
0
 
1
 
! Отговори
рм преди 13 години
Колкото и да отрича този грозен наглец, Р.Петков, публична тайна е, че е набълкан с мафията....., и като министър на вътрешните работи си прави срещи с лица от мафията, може би за да мине и тази си сметката на държавни разноски, както е свикнал от години.
610
0
 
5
 
! Отговори
РУМЕН ПЕТКОВ .... преди 13 години
ДА КАЖЕ ,КАК Е ИНСПЕКТИРАЛ .....ФОНДАЦИИТЕ СИ В САЩ!!!!СЛАВИ ТРИФОНОВ ,СЪЩО ИМА ФОНДАЦИЯ В АМЕРИКА!КОМУНИСТИТЕ-ПЕРАТ РАРИ И НЕ ПЛАЩАТ ДАНЪЦИ ,ЧРЕЗ ИЗНОС НА БЪЛГАРСКИТЕ КАПИТАЛИ В ЧУЖБИНА!БОРЦИТЕ ПРОТИВ КАПИТАЛА/КОМУНИСТИТЕ/......ФИНАНСИРАТ СВЕТОВНИЯ КАПИТАЛ!!!!
609
0
 
3
 
! Отговори
пикаещия във фонтани преди 13 години
Тоя оправи Формула 1. Сега е наред Цецо.
608
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
По-добре пиян математик, отколкото eбaн физкултурник! Цецо лъжецо да си знае мястото.
607
15
 
13
 
! Отговори
БСП преди 13 години
Абсолютно е прав господин Румен Петков !!! Шестака да си подава оставката !!!
606
2
 
5
 
! Отговори
venci преди 13 години
г н. Петков, много сме хората които можем да мислим а и сащо така и да си задаваме въпроси, кога,кой как. та, не беше ли по ваше време когато арестуваха синът на Пазарджишкият лидер на БСП КОБАКОВ за дрога??? та какво стана с него? а с инцидента в село Главиница пазарджишко??? има хора които са видели кой караше джипа и. т. н.дано успеете да се измъкнете.много кръв проляхте.
605
5
 
4
 
! Отговори
румен петков преди 13 години
много коментари , явно съм привлякъл вниманието ви . сега остава да почнете и да мислите .
604
2
 
4
 
! Отговори
George преди 13 години
Този ексминистър очевидно не е за политик - говори като махленски гамен,,пък си и вярва.завършил е за учител по математика в Пловдивския университет - да си ста ва даскал и да учи учениците на разум.Същото беше с Вал.Петров,бивш гл.секретар на МВРV И той като Румбата завършил в Пловдив за даскал по матема тика.Ама понеже трудно пътувал от Етрополе до Правец и обратно,където преподавал на учениците,решил да стане полицейски офицер и стана ... генер ал, т.е. гл.комисар.Само че аксел бантите на куртката и среброто по козирката на фуражката не го направиха нито по-умен,нито по-енергичен.Затова си отиде във вила Здравец.Същото ще стане и с Р.Петков ще отиде на работа при президента в движение АБВ.Дотук с политиката
603
0
 
3
 
! Отговори
0 преди 13 години
мале що *** има в политиката. няма изриване
602
0
 
0
 
! Отговори
Холмс преди 13 години
Ай, ай. Присмяла се кука, на крива бука. Елементарен Уотсън. Няма да ти изнасям лекций по немски, само ще кажя, че " die Tasche" означава "Чанта", а не дЖоб. И българското 'патрон' на немски не означава нищо.
601
1
 
14
 
! Отговори
резил преди 13 години
Петков,Петков.Защо така бе човече?И тези срещи с Галевите.И това лансиране на тяхната областна мутреса Пчеличката Мая Манолова.БСП е политическата основа на мафията в Дупница и региона.Някога за това ще се пише в учебниците бе хора.
600
1
 
18
 
! Отговори
ннн преди 13 години
на тоя престъпник Р ПЕТКОВ беше избайцал цялата прогресивна спортна и интелигенция да пишЕ да го оставят за вътрешен министър --сметайтe колко *** и *** има в ПЛЕВЕНСКО....да питат за брат му който е от друг баща колко имота и пари има;))))...Рядко нагъл и злобен *** -ВСЪЩНОСТ СОЦИАЛИСТ
599
3
 
5
 
! Отговори
Лорд Орлик преди 13 години
Всички са поддържали и поддържат Галеви. И Петков и Цветнов. Това е ясно като бял,слънчев, безоблачен ден край чисто планинско езеро.Въпросът е защо и по каква причина? Въпросът е, Уорлик не види ли? И ако не види Уорлик, защо не види?
598
4
 
15
 
! Отговори
Калин преди 13 години
за мутрата р.петков .. нямам коментар, р.п не се коментира ... видно е на снимката и делата му сами говорят, Запалката.. пикаещия в фонтани, шеф в фарила банка.. *** на луканов и слуга на дон гоце!ама цецко какво се прави .. цецко апартамента ..тц тц баща му като шофиор в Убо - то .. малко апартаменчета е натрупал.. ама сигурно е чакал.. и той по 15 20 години .. и сигурно са по крайните квартали.. панелки.. ръждиви и студени :)Пълни циркаджии.. !
597
2
 
1
 
! Отговори
Безпартиен преди 13 години
Не се срамувай.Напиши си цялото name -***.Вижда се ,че не само не си ходил в казармата ,но и на училище не си бил много -много редовен.
596
0
 
2
 
! Отговори
Уотсън преди 13 години
Непременно! Там има психодиспансер и обязателно ще Ви приемат.Мога да и да Ви ходатайствам.
595
3
 
3
 
! Отговори
Уотсън преди 13 години
Ало, това "L" да не е съкращение от л....но?Освен това е видно, че и войник не сте бил!Ай-ай, кофти! Щото "Калашников" има пълнител, а не "патронДаЖ" (това Д и Ж е в противоречие с немския оригинал - TASCH (на български джоб!))Що се отнася до приложените епитети, те са легитимация на нечие възпитание!
594
5
 
14
 
! Отговори
L преди 13 години
Тази противна *** Руменчо ,пияница ,гнусен ,мазен тип ,заслужава да му изтреляме 1 патрондаж от калашник във муцуната и да го изядадат лешоядите ***.
593
8
 
9
 
! Отговори
Физкулт-ура преди 13 години
Изобщо не съм фен на Румен Петков, но Бойко как клъвна и реши да си прави реклама покрай пистата за Ф1 в Доброславци... сега да не се прави на света вода ненапита, а Цветанов вече е история забравече е го е имало , прекалено елементарен физкултурник се оказа.....
592
1
 
13
 
! Отговори
!! преди 13 години
Стига с тези имунитети ! Цялата им "имунна система" от народа е платена.Този охранен лапач с къвясалите очи, какво пвк се пени ?