Соцкласика с елементи на съвременен маркетинг

Полицията пази опашки за банани
Обновена: 25 ное 2010 16:57 | 25 ное 2010 16:44, Екип на Dnes.bg
432

 

Полиция трябваше да се намеси, за да сложи ред в тълпата, привлечена от промоция по случай отварянето на хипермаркети от нова верига.

В Пловдив се стигна до бой. Заради блъсканицата няколко възрастни жени припаднаха.

Реденето на опашката започнало още от два часа през нощта. Причината е промоция – 69 стотинки за килограм банани и 39 стотинки за килограм краставици и 1,39 за литър олио.

Наложило се магазинът да спре да работи за половин час до пристигането на стотина полицаи, които да сложат ред пред вратите му.

За да устоят на конкуренцията, другите хипермаркети в Пловдив също свалиха цените на бананите, краставиците и олиото.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


432
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
357
8
 
50
 
! Отговори
бас преди 13 години
Това не е само в България. В Англия по празниците, като има намаление също се мачкат тъплите. Разликата е, че тука го правят за храна, а там за дрехи. Какво да се прави, беден народ сме. А простаци и *** има навсякъде.
356
12
 
48
 
! Отговори
болярка преди 13 години
ОСКОТЯВАНЕТО на тези хора е толкова силно и НЕПОПРАВИМО, че трябва с държавен вестник да им се ЗАБРАНИ ДА ГЛАСУВАТ !
355
13
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Заслужавало си за едни банани??!! Само банани ли ще вечерят?!Простоията е пълна!
354
17
 
41
 
! Отговори
varg преди 13 години
Не пълнете гушите на чуждите корпорации
353
15
 
48
 
! Отговори
:) преди 13 години
Ей на това му се вика български манталитет - щом е на аванта ще се изтрепят. И както винаги болшинството са пенсионери- Пена от 5-тия етаж чула от Мара от 2-рия, на който пък Селимка от съседния вход й казала, че ще има промоции и типично по български се бие път от единия край на града до другия за кило банани! И в случая не ги оправдават малките пенсии - че са малки е така, но те с тия същите пенсии преживяват и като олиото е 2 лв., нали? Значи всичко си опира до чипа на мислене ;)
352
8
 
40
 
! Отговори
Наблюдаващ преди 13 години
А друга е темата, че това с "коридата" на откриването си е овча психика. Както каза един мъж на клипа - "елате утре - няма да има никой"...
351
15
 
38
 
! Отговори
Наблюдаващ преди 13 години
Празни магазини имаше в последните 3 години 87-89, и то не навсякъде. Освен това псевдодемократичната демагогия за пълните магазини вече се поизтърка. Каква ти е далаверата от пълен магазин, в който от всичко има по 2 опаковки и никой не купува? И половината опаковки са извън всякакви стандарти и дори вредни или преопаковани стоки с изтекъл срок...Да се лъжем, че сме много добре ли?
350
18
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ПРОСТО НЕ МОГА ДА ПОВЯРВАМ! АДСКИ *** НАРОД! ЕТО ТОВА Е НАШАТА НАРОДОПСИХОЛОГИЯ-*** ДА Е ,ВАЖНОТО Е ДА Е АВАНТА!ДА НЕ СЕ "МИНЕШ" С 50СТ-1ЛВ ,ЩЕ СЕ БЛЪСКАШ КАТО ЖИВОТНО И ЩЕ ЧАКАШ С ЧАСОВЕ-НЕВЕРОЯТНО ОСКОТЯВАНЕ И ТЪПОТИЯ
349
11
 
38
 
! Отговори
bros преди 13 години
Майни, много хубави хора сте, може ли така да се излагате, бе?В София същата работа, ***, поне сме си село, не ме учуди...
348
11
 
39
 
! Отговори
гост преди 13 години
големи мазохисти сме това бг. липсва ни времето на празните магазини и дългите опашки, да убиеш време си там, социални контакти, а и блъсканица ако има идеално до някоя по-младичка майка да се потъркаш. Кой кого удря, пощипва или утарашва, за всекиго по нещо ще има
347
12
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Бедни прости *** - българският народ.
346
11
 
35
 
! Отговори
toto преди 13 години
Ами, нямам думи.Гледам и не вярвам на ушите си .....................Абе ,нека сме си прости.........Това заслужаваме!!!!!!!!!!!
345
13
 
42
 
! Отговори
Светла преди 13 години
Бих казала, че хората са еднакво гладни навсякъде.
344
14
 
48
 
! Отговори
78562 преди 13 години
Тези неща с промоциите въобще НЕ СА СОЦКЛАСИКА. това си е типично хамериканска картина. припомнете си коледните намаления там и тълпите.никога не съм и подозирал, че това ще стане и тук. но ето че стана. хората са еднакво алчни навсякъде.
343
9
 
64
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Бунаците се блъскат до припадък, защото знаят, че същите зелени банани утре ще са 2,60 лв като навсякъде, а тази идиотска цена е само за откриването. Повръща ми се от тази оскотяла ***. Хайде, пенсионерите е разбираемо да се блъскат - унижени са, едва оцеляващи. А майките с деца? Снощи гледах по тв как една пишман-майка си търси изгубеното дете сред навалицата. Идваше ми да й цапна един, ако бях наблизо. Тя явно не е чувала за случая с Индиго.
342
8
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
моите поздравления- много добре написано! Жалко е обаче, че не някое героично събитие, а такава жалка картина е провокирала гения на Теодора 1. За съжаление вече родът на онези опълченци явно съвсем се е затрил, а са останали само скотове.Наистина жалко и за този народ, за когото намалението от няколко стотинки може да предизвика такова нещо - явно хората съвсем са огладнели
341
13
 
54
 
! Отговори
Мanuelche преди 13 години
Не е толкова беден и приритал от глад народът. Но пък блъскането си е национална дисциплина. Да не говорим, че някои хора още пощръкляват при думи като банани, портокали, луканка. Кой знае какви натъртени и почернели плодове са пробутали и какво качество ще е киселото мляко и кафето на тия цени. А и ако умираш от глад, ще си пазаруваш неща от първа необходимост, няма да се храниш с банани я.
340
8
 
38
 
! Отговори
Някой преди 13 години
Наскоро нещо подобно се случи в голям универсален магазин в Америка - съдиха ги за 20 милиона :)
339
9
 
53
 
! Отговори
GLEN преди 13 години
*** народ-слаба ДЪРЖАВА!Тоя лаф най-важи за тази ситуация!!!Умрели гладни за банани,краставици и т.н.И за колко века ще се запасят???????От 02.00 ч чакат на опашката!Боже,боже,колко простотия има в България!!!Сега пак ще сме ПЪРВА НОВИНА по света!!!!!!
338
11
 
35
 
! Отговори
Imigrant преди 13 години
Izvinete za latinitcata. Verigi kato tazi v sveta rabotiata na pritcipa: stokata koiato ne moje da se prodade pri standartite v tezi darjavi se iznasia na po bednite strani i ime se prodava s namalenie,za da imat po malka zaguba. Vse pak shte vzemat neshto, inache triabva da go izhvarliat. V zavodite v Asia na goleinite firmi ima razlichno kachetvo i standart na proizvodstvo za razlichite strani. Taka che edna i sashta stoka shte ima razlichno kachestvo v razlichnite strani,kakto i tcenata im.