Соцкласика с елементи на съвременен маркетинг

Полицията пази опашки за банани
Обновена: 25 ное 2010 16:57 | 25 ное 2010 16:44, Екип на Dnes.bg
432

 

Полиция трябваше да се намеси, за да сложи ред в тълпата, привлечена от промоция по случай отварянето на хипермаркети от нова верига.

В Пловдив се стигна до бой. Заради блъсканицата няколко възрастни жени припаднаха.

Реденето на опашката започнало още от два часа през нощта. Причината е промоция – 69 стотинки за килограм банани и 39 стотинки за килограм краставици и 1,39 за литър олио.

Наложило се магазинът да спре да работи за половин час до пристигането на стотина полицаи, които да сложат ред пред вратите му.

За да устоят на конкуренцията, другите хипермаркети в Пловдив също свалиха цените на бананите, краставиците и олиото.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


432
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
337
8
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Благодаря на психоложката за така добре изяснената ситуация. Без нея изобщо нямаше да се ориентирам.
336
8
 
53
 
! Отговори
Републиканец преди 13 години
Ние сме идеален пример за Бананова Република!
335
9
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
УтидомИ, дУдохмИ.... Само две от интервюираните ми звучаха нормално, но щом са там - значи не са съвсем улегнали психически. Пазарарен ден, да одят да пазарят.... МаЩайте сА Вааа, кЪт нИ вИ идва акъл, па поне слушайтИ умнитИ кЪтО говорят. Стана ми тъпо за родината, като гледам населението!
334
10
 
78
 
! Отговори
Гацко преди 13 години
Казва се МАНТАЛИТЕТ ! Българинът масово е готов за няколко стотинки аванта, да си продаде гордостта и честта и да се приравни на животно. За 50 стотинки е готов да пропътува разстояние и да се блъска със сбеподобни с часове, за да се почувства удовлетворен с кило банани на по-ниска цена, които ще изконсумира за 20 минути. И това не е, защото толкова нямат а защото такъв им е манталитета. Национална черта ! Авантаджийска ! "На аванта и кило сол изяждам !" Заради банани, на маймуни се правим !
333
10
 
44
 
! Отговори
чекист преди 13 години
Само така---ето комунизма се завръща.
332
11
 
32
 
! Отговори
Ахил преди 13 години
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
331
8
 
38
 
! Отговори
Журналист преди 13 години
Пич, тоя дето се нарича 'Реалист' го е казал много точно. А ти явно не знаеш дори разликата между полицейщина и милиционерщина щото си бил твърде малък при соца (или пък ти си бил милиционер, хахаха :)). Иначе сигурно нямаше да плещиш глупостите си.
330
11
 
37
 
! Отговори
Мартин преди 13 години
В джунглата ако чуят маймуните за банани нема да е такова чудо... но, България... Беден народ... обичаме по евтиното... определено не само от скъперничество ами и от нужда
329
8
 
46
 
! Отговори
Реалист преди 13 години
Ще ти отговоря с Бокова реплика: "Ти к'во каза, че имаш дъвка в устата и не те разбрах?!". Пиши на кирилица (не на шльокавица) и грамотно, ако искаш някой изобщо да прочете и дай боже да схване репликата ти.
328
8
 
34
 
! Отговори
GXx преди 13 години
Da se chudq da se smeq ili da placha...
327
15
 
33
 
! Отговори
ico преди 13 години
realist neiskam da t eobijda no ti kvo iska6 be 6u6omigo.neiska6 policei6tina i kakvo lo6o ima v policei6tinata kato si nevinen kvo ti puka??p..tko zadremala.boikova zima basi glupostta za6toto predi6nite zimi biaha vse topli nali?gen4o a ti ne odgovori kvi pari zima6 zaplata 4e si takuv otvoren??izgledah cial film dokato 4akam odgovora ti.budete ralisti 6a vi molia:)
326
12
 
40
 
! Отговори
Реалист преди 13 години
Знам, Фен, знам, че ще е така. И при соца (макар да бях тийнейджър) все бях заплашен със същото, а и сега, като гледам каква милиционерщина се започна пак с Гербавото управление, скоро пак ще се появят 'лагери за политически несъгласните'..... Паметта на народа е къса, знаеш!
325
8
 
34
 
! Отговори
Фен преди 13 години
Реалист точно ти ще си от първите който ще ги вкарат в дисцип.
324
9
 
38
 
! Отговори
Генчо преди 13 години
На кой му пука :)Нали ние, 30те % работещи с данъците си плащаме здравното обслужване и пенсиите/помощите на всички останали. И в замяна получаваме един голям твърд.. диск!Междувременно, останалата пасмина има време да се шляе и блъска по опашки и да мрънка колко им е зле :)
323
9
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Дааа.. според господа чиновниците в българите има страшно много пари и те сега за кеф се избиват за по 1 лев намаление ! Дянково-Борисовата зима тепърва идва.А, да са ви честити и 10 % увеличение на водата от новата 2011 година.
322
12
 
46
 
! Отговори
Реалист преди 13 години
Да живее комунизма и другаря Борисов!!! Мани-мани, такива управленски простотии и по времето на другаря Виденов не видяхме. Нормално е народът да се подготвя за гладна зима - вече известна като 'Бойкова зима'. А освен всичко друго, си има и завършек - преживелите зимата пенсионери до един ще идат на съд за данък общ доход. Щото за управниците е ясно, че няма как да се преживее с 'тяхната' пенсия......
321
9
 
36
 
! Отговори
Йорданов-Ямбол преди 13 години
Да,аз и "Патриот" сме българи затова не ходим да се редим по опашки като ***,но явно щом ти си се редил на опашка и си щастлив от факта,че си купил това-онова за малко пари,сам по себе си говори за теб че ти си под съмнение дали си българин.Извинявам се ама се замисли...!!!
320
14
 
35
 
! Отговори
само лидл преди 13 години
Приятелю, загубих 1 час точно....колкото да направя най-близките около мен щастливи - един получи шевна машина, друг - електрическо одеало, трети - сушоар! Щаслив съм и аз! За работата ми не се грижи, имам достатъчно време за всичко!Кога и как ще работя мисля че си е моя лична грижа, както и къде и как ще си харча паричките! И не забравяй, че и ти си българин, като пишеш !
319
8
 
32
 
! Отговори
do gen4o преди 13 години
gen4o kakva zaplatta vzima6?
318
10
 
32
 
! Отговори
Генчо преди 13 години
Сега, тия, научили се да работят, след като са викали неволята, се появявате току-отникъде да ни давате акъл, колко разбиш било тежка истинската работа, как вие вече сте знаели за кво иде реч, а ние трева пасем тука ;)Ходя на екскурзии по 2-3 пъти в годината, чат-пат ми е ясно за кво иде реч. :) Има доста да наваксваме но от миячи на *** акъл не искам :)