Мюсюлмани: Време е тоталитарната система да свърши

Призивът е към "националната и международната общественост"
Обновена: 23 дек 2010 21:46 | 23 дек 2010 21:43,
324
Мюсюлмани: Време е тоталитарната система да свърши
Снимка: Булфото

Мюсюлманската общност в България желае тоталитарната система да приключи и за нея. Това заявяват от „пресслужбата на Главно мюфтийство“ с главен мюфтия Мустафа Алиш Хаджи.

Призивът е към националната и международната общественост.

Положението на мюсюлманската общност все повече се утежнява. С последните съдебни решения против волята на мюсюлманската общност се прави опит да бъде наложен за религиозен водач главният мюфтия на тоталитарния комунистически режим Недим Генджев, твърдят хората на Хаджи.

Желанието ни е час по-скоро да се проведе справедлива Национална мюсюлманска конференция под наблюдението на трети лица, на която мюсюлманската общност да избере религиозните си представители, изразявайки свободната си воля, твърдят от  „пресслужбата на Главно мюфтийство“.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


324
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
252
2
 
24
 
! Отговори
до 888 преди 13 години
А българите за къде са? И до кога? Я размисли малко.След като турците си тръгнат към Анадола с кои ще си останеш насаме. И това злокобно ``Турците в Турция`` не те прави велик.Точно обратното показва колко уважаваш себе си. И в Този Свещен ден мислиш злото на ближния си...Майка имаш, това е ясно защото те е родила, а баща си познаваш ли? Или това те кара и този ден да злобееш? Значи не обиш България, защото всички са чеда на една Земя...Без теб разбира се ти сам се разграничаваш..Горко ти..
251
15
 
22
 
! Отговори
888 преди 13 години
Турците в Турция
250
3
 
18
 
! Отговори
На дедо дедовия преди 13 години
Да ама в БГ повечето *** мюсулмани се пишат турци и ако не ги смяташ за такива се сърдят, че и на бой скачат.
249
5
 
16
 
! Отговори
8 годишен преди 13 години
а каква е разликата
248
7
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
*** не е равно на турчин.
247
5
 
18
 
! Отговори
Мародер преди 13 години
абе тези кога ще изживеят 15век и няма ли най после да разберат че агент Сава не може да командва съда а само тях
246
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
На тези, дето смятат, че атеизмът е плод на "тоталитарното" образование или социализтическото управление, бих разправил една история за един от дядовците на майка ми, който се е оженил с нехристиянско име, некръстен, когато църковният е бил единственият възможен брак в България. Попът е бил оставен да прецени кое е по-голям грях - да венчае некръстени или да ги остави да живеят без венчило ... Та това е било поради убежденията на дядото доста преди да дойдат комунистите да насаждат атеизъм.
245
5
 
29
 
! Отговори
ВСИЧКИ СМЕ БЪЛГАРИ.. преди 13 години
ВЯРАТА Е БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ!!!!!!!!!!!БОГ Е ЕДИН-----САМО ИМЕНАТА СА МУ РАЗЛИЧНИ!!!!!!!!!ИЗГОНЕТЕ ,НЕВЕРНИЦИТЕ ОТ ХРАМОВЕТЕ!!!!КОМУНИЗМА Е ВРЕДЕН, ...КАКТО ЗА ХРИСТИЯНИТЕ --ТАКА И ЗА МЮСУЛМАНИТЕ!!!
244
10
 
20
 
! Отговори
8 годишен преди 13 години
а защо всички *** са от ***(турски)произход
243
4
 
17
 
! Отговори
бог преди 13 години
БРАВО на мюсилманите,,,,,,,,,,,,,и те имат нужда да са штастливи и свободни но да знаят 4е штом са в БАЛГАРИЯ ште спазват бялгарските закони .религията и работата нямат обшто и дали бьлгарин,турчин или *** штом работят заедно едно да получават зада нахранят децата си...........НО равни права равни задалйения не само на избори да гласуват под хор за туртците а за бьдештето на БАЛГАРИЯ ,така че ОСАЗНАИТЕ СЕ
242
1
 
17
 
! Отговори
до 288 преди 13 години
Никога не можеш да се имуваш така. Но не в това е въпроса.Ти просто си умопомрачено изчадие което мисле,че щом яде пие и диша значи живее. Безбожник който обича само себе си. Продукт на развалена семейна среда и развалената епоха. Индивид който се сравнява със Създателя. А не знае,че просто е наричан от различни народи с различни имена а е ЕДИН ЕДИНСТВЕН...ИМАЙ СТРАХ ОТ СЪЗДАТЕЛЯ, ПОНЕ В ТОЗИ СВЕТЪЛ ДЕН ...
241
1
 
14
 
! Отговори
666 преди 13 години
ще свърши когато кажа
240
1
 
23
 
! Отговори
vyarva6tata преди 13 години
v Turtsiya Tayyip Erdogan pravi dareniya na tsirkvata stava vipros za milioni za da privle4e moje bi i turisti moje bi za bojie blagoslovenie no go pravi pik tuka napravo si e haos tipi hora zatova ne moje da se integrirat nyama tolerantnost edin kim drug kato jivotnite sme da vi kaja
239
7
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
6to ne xva6tat v anadola MAI TAM GI CHAKAT MUSTAFA *** tezi koito iskaxa eskurziata prez 83-84 kak revexa che gi obijdali nai veche majletata jenite si znaiat a na niakoi im xaresva ta tova e mnogo ot nas si go spomniame da izbirat ne da xlenchat samo
238
4
 
34
 
! Отговори
да преди 13 години
Чудно, но е факт!!! Сред толкова умопомрачени и кръвожадни *** има и умни и свестни хора в България. Това ме радва защото отдавна се чувствувах самотен. Значи не всички ``умни`` са се затирили някъде извън нея.А възпитаните от тоталитарната държава във върл атеизъм ще кажа само едно...Когато свърши пътят ни ще се срещнев с НЕГО-СЪЗДАТЕЛЯ.Рано или късно, за това се вразумете сега и обичайте ближния си без разлика на раса,религия и народност..И не плюйте това що други е свято...
237
0
 
15
 
! Отговори
narod преди 13 години
PRAV SI
236
0
 
34
 
! Отговори
Honorik преди 13 години
Зад клавиатурата всеки е смел и е голям патриот.Колкото до това,кой е твърд и кой-мек,виж Ирак,Афганистан,някои страни в Африка,а и Израел.Ако ти харесва подобен живот-едните да стрелят и бомбардират,а другите да взривяват,тогава пропагандирай за война колкото искаш.
235
0
 
14
 
! Отговори
BG преди 13 години
da 20 g. v armiyata i 15 v sadebnata sistema a ti v naverno 10 v zatvora
234
8
 
22
 
! Отговори
GHOST преди 13 години
nie ne sme kato tapite sarbi.serebrenica u bugarsko nema da ima.vsi4ko stava po tiho i so krotce.roden si v bg,no ne se 4uvstva6 balgarin.ayda giti v turkistan.do avtobusnata spirka pod zvucite na kala6nikov kiu4ek 6te stigne6 barzo.lek pat i ne se vra6taite.
233
2
 
15
 
! Отговори
narod преди 13 години
pogledni si staja v BG-TOGAVA MI PI6I ZA IZTORIQTA