Бакшишите – коректни на пътя, отчетоха от КАТ

И още: "Голям процент от тях са възпитани"
11 яну 2011 15:55,
127
Бакшишите – коректни на пътя, отчетоха от КАТ
Снимка: Булфото

"Няма статистика за нарушенията по пътя на таксиметровите шофьори, но голям процент от тях са възпитани и коректни", обяви пред Дарик главен инспектор Даниела Дескова от Пътна полиция – КАТ в София.

Тя добави, че до края на седмицата ще има нова среща между КАТ и таксиметровия бранш, за да се уточнят мерките, които ще бъдат предприети след последните инциденти, в това число с простреляния в събота таксиметров шофьор Емил Денев.

Още по темата

"Може да предложим фирмите, контролиращи таксиметровите автомобили, да изискват информация за нарушенията и наказанията, а ние да ги уведомяваме за изтекли права на шофьорите.

Самите фирми може да си изградят вътрешни правила, които да изискват от водачите да предоставят удостоверения от съответната пътна служба за предишни нарушения и наказания", препоръча Дескова.

Според нея би било хубаво на определен период, например от 6 месеца, да се изисква обновяване на информацията в досието на водача, защото за това време може да са настъпили промени в личния му картон.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


127
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
123
1
 
1
 
! Отговори
viktory преди 13 години
абе откачалко койте допусна до компютар в тая лудница я си пий хаповете и легай чещете набарат санитарите
122
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Зашо не се запишеш в курсове по ограмотяване?
121
0
 
0
 
! Отговори
viktory преди 13 години
благодаряти за информацията,ми надявамсе да получа 100 лева но само точки данеми отнемат знам виновенсъм но не очаквах там да има кат....там по принцип се кара с 70-80 но за мой късмет ......................
120
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ami na 60 ograni4enie,me sprqha sas 88 i globata be6e 50 lv.,ama se razbrahme.....fi6 i globa,ina4e mislq,4e e pove4e!?
119
0
 
1
 
! Отговори
viktory преди 13 години
някой можели дами каже каква е глобата за превишена скорост с 21 км.от оказаната,в населено място може дасе каже пътя свиленград -капитан андреево.благодаря предварително
118
1
 
8
 
! Отговори
ДЪБЛИН преди 13 години
Всичко разбрах от тази статия -само едно не-кои са по големи лъжци,КАТ или бакшишите.Ами те /българските бакшиши/ са известни с простотията и лакомията си в цяла Европа.
117
0
 
3
 
! Отговори
Червената помия преди 13 години
прод.на 155.Няма по-нахалнии недисциплинирани на пътя от тях, особенно ако са под 30 годишни.Ако таксито е тяхно-те са кошмарът на всеки автомонтьор,на всеки магазинер на нови авточасти , и мечтата на продавачите на втора и трета употреба авточасти по моргите...почти всичките са на пропан-бутан, цепят стотинката на 4 когато става дума за разходи, и се пазарят повече от дърта *** на пазара.Работно облекло-анцуг и кожено яке, с маратонки от черна кожа.Рядко са ХОРАТА между тях, но ги има.
116
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
КАТ - коректни на пътя, отчетоха шофьори.
115
4
 
7
 
! Отговори
винаги недоволен преди 13 години
това са най наглите шофьори на пътя за тях кютек винаги както и го правя
114
2
 
13
 
! Отговори
Червената помия преди 13 години
Дълъг и тесен мост.Две коли не могат да се разминат.Аз с предимство, отсреща бакшиша без предимство.И двамата влизаме едновремменно, и се срещаме на средата на моста."Пич, не видя ли знака, че аз съм с предимство?"-казвам на бакшиша."Да, ама аз влязох пръв.."-Нагло ме гледа бакшиша, а отзад седи баба с малко дете."Аз пък няма да мръдна, премести ме ако можеш, викай кат!"-казвам на бакшиша."Аз не бързам,апарата си върти!"-Пак нагло отговаря тоя.Като по-умен, реших да отстъпя.Случая е истински....
113
1
 
2
 
! Отговори
* преди 13 години
Чл. 137а. (Нов - ДВ, бр. 51 от 2007 г.) (1) Водачите и пътниците в моторни превозни средства от категории M1, M2, M3 и N1, N2 и N3, когато са в движение, използват обезопасителните колани, с които моторните превозни средства са оборудвани.(2) Могат да не използват обезопасителни колани:1. бременните жени;2. лицата, чието физическо състояние не позволява използването на обезопасителен колан;3. водачите на таксиметрови автомобили, когато превозват пътници в рамките на населеното място;
112
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Заради един *** бакшиш, направил се на бияч и отнесъл някакъв куршум,заради този бакшиш СИСТЕМЕН НАРУШИТЕЛ НА ЗАКОНИТЕ,заради тая ***, която сега лекуват на държавни разноски,заради тоя "мъжкар" ще се занимава цяла БГ.
111
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
бакшиши красавци - на снимката от две таксита, дето ясно се виждат всеки в нарушение.Ако и другите бяха в близък план, щеше да лисне "статистиката на инспекторката"
110
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
БАКШИША ОТ СНИМКАТА С КОЛАТА ЗАВЪРШВАЩА С НОМЕР -8452ХР ,С ЧОХЪЛ И ПЪТНИК - ПРАВИЛНО, НО"""""Е БЕЗ КОЛАН""""" - ВИЖДА СЕ, КОЕТО ПАК Е НАРУШЕНИЕ.ВСЪЩНОСТ, НА СНИМКАТА ЕДИН ИЗРЯДЕН ИМА ЛИ - АМА ИНАЧЕ ОТИВАТ НА ПРОТЕСТ.СМЕШНИЦИ !!!Нарушители и то големи.
109
3
 
2
 
! Отговори
bak6i6 ...6 преди 13 години
Не си бит скоро май,за това гожориш така
108
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
СНИМКАТА ОТ СТАТИЯТА САМА ГОВОРИ:ТАКСИТО С НОМЕР С4166ХТ - БЕЗ ЧОХЪЛ НА ТАБЕЛАТА, БЕЗ ЧЕРВЕНА ЛАМПИЧКА, НО С ПЪТНИК.ОТ 3-*** ЗАСНЕТИ, ЕДИН НАРУШИТЕЛ НА ЗАКОНА.ЗА КАКВО ГОВОРИМ.
107
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
БАКШИШЕ СА ДОЛНА ГАДНА *** !
106
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Виж сега - детето ми е се събира с що годе набори, че щуреят - ок, съгласен съм, ама не някакъв гнусен гаден бакшиш на 40 години да предлага на 16 годишно момиче секс, друг да му предлага работа като компаньонка и т.н. че утре ще го отвлече и изнасили някой, как да се качи в такси?
105
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Добре не на дискотеката, пъшкат и на разни рожденни дни, събирания, ходения по хижи, на море лятото на ДЕТСКИ лагер и т.н. Ти като си на работа да не мислиш че дъщеря ти учи по математика и си играе с кукли ;)) Отдавна децата не са деца, едно време осмокласничките бяха деца , сега осмокласничките са по 175 високи, висят в скайпа по цял ден или правят *** секс, Не ставай наивен, годината е 2011 а не 1968..
104
0
 
13
 
! Отговори
Петър преди 13 години
60 процента са *** които не могат да четат и пишат.