Почина майката на Вальо Топлото

Цеца Димитрова беше подсъдима за пране на пари заедно със сина си
Обновена: 18 яну 2011 09:01 | 17 яну 2011 22:48,
103
Почина майката на Вальо Топлото
Снимка: Булфото

Цеца Димитрова, майката на бившия изпълнителен директор на Топлофикация Валентин Димитров - Вальо Топлото, е починала вследствие на влошено здравословно състояние след прекаран инсулт.

86-годишната жена беше подсъдима заедно със сина си за пране на пари в размер на 10 млн. лева.

Процесът ще продължи нормално, като Топлото остава подсъдим по него, съобщи Дарик.
 

През ноември пред съда беше представена експертиза, съгласно която Димитрова е добре и психически, и физически въпреки напредналата си възраст.

Тогава специалистите посочиха в заключението си, че вероятността Цеца Димитрова да получи инфаркт или инсулт в съдебна зала е същата, ако тя не излиза от дома си.

Още по темата

Вальо Топлото има три осъдителни присъди, но нито една все още не е влязла в сила.

През декември 2010 г. Софийският градски съд осъди Валентин Димитров на 3 години затвор за безстопанственост.

През 2008 година той получи 5 години затвор за това, че като управител на фирма "Про Марк" е нарушил валутните закони като не е декларирал пред БНБ множество сделки на обща стойност над 18 млн. лева.

През 2009 година той бе осъден на още 14 години затвор по делото за източване на близо 6 милиона лева от "Топлофикация София". Тогава СГС постанови и конфискация на цялото му имущество.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


103
Още по темата: Вальо Топлото
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
90
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Лека и пръст на жената. Дали е била виновна или не ( второто е по- вероятно) , ще покаже времето. А това , че и почерниха последните години от живота и на практика и го съкратиха дано тежи до гроб на тия дето го извършиха. На сина и също! Да не дава Господ такива синове!
89
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Sled maikite na moshennizite, vreme e i na samite moshennizi...za da stane sveta po-dobar !!!
88
0
 
0
 
! Отговори
ми преди 13 години
Винаги е по-различно .когато ореш на хорската нива с обикновено рало и когато ореш с трактор.От това обаче не винаги се получава реколта.Не знаещият как се садят закони.не знае нищо.Оставените неграмотни са най-добрите свидетели на убиващите ги.Професорската нива е необозрима-затуй за тях девиз е не от вчера;За свои само-за другите без характеристика от детската учителка и педагога забранено.Убили вярата ни в доброто-те залъгват и днес с надеждите .а зад тях смирено стои злото с одеждите .
87
2
 
0
 
! Отговори
88 преди 13 години
разбрах че са я погребали.Дано де е умряла.
86
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Стана за резил тази възрастна жена пред цяла България. Благодарение на сина си си е отишла огорчена. Човек не трябва така да си отива от тоя свят
85
0
 
6
 
! Отговори
Възмутен преди 13 години
Що за журналистическа наглост е това, да занимават българския народ със смъртта на крадци и мошеници!!! Колко ли честни и почтени хора са се споминали днес, но за тях - ни дума. Необходимо ли е да дразните честния данакоплатец?!! Поне махнете снимката на този крадец. Статията трябваше да е за него, не за Цеца!!!
84
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
В такъв случай се казва "Бог да прости"ЖАЛКО НО АЗ КАЗВАМ ГОСПОД ДА ГИ СЪДИ ДО ДЕСЕТО КОЛЯНО КУЦИ ДА ИМ СЕ РАЖДАТ НАРОДНИТЕ ПАРИ ОТКРАДНАТИ ОТ ТЕЗИ МЪСНИЦИ НА ЦИРЕЯ ДА ИМ СЕ ЯВЯВАТ И КАТО НА Р.ОВЧ. ДА ИЗБИВАТ ПО ЛИЦЕТО С ЛАЗЕРНА ТЕХНИКА СЕ ЧИСТИ КРАДЕЦА АМА ПАК МУ ИЗБИВАТГОСПОД ДА ВИ НАКАЖЕ ВАС ДЕЦАТА ВИ И СЪДИЙТЕ ДЕТО НЕ ВИ ОСЪДИХА
83
0
 
4
 
! Отговори
жж преди 13 години
Поживя си, милата, с крадени пари.
82
0
 
5
 
! Отговори
Бате Ачо преди 13 години
Е вече баба Цеца ще отговаря пред друг съд. А много интересно с три присъди и още не е на 'Топло' 'Топлото' :)
81
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ВИЕ проверихте ли си сметките за Декември ?toplofikaciasofia.bg/klienti/proverka_na_smetkaСЕГА като не се краде защо е толкова скъпо парнотоСЕГА старите хора с замразените от ГЕРБ пенсии също мръзнат на студено
80
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
На всички ни е ясно, че Вальо не е големия шеф, но все от някъде се почва, нали. Да натикат сега него в затвора, пък дай Боже, скоро и шефовете му да го последват!
79
0
 
4
 
! Отговори
gero1 преди 13 години
za6to im sa tolkova mnogo pari,eto ima i krai......al4nosta e stra6na
78
1
 
2
 
! Отговори
bbb преди 13 години
qko xaxaxaxa
77
1
 
4
 
! Отговори
мале мале преди 13 години
е сега и за нея ли да мислим
76
2
 
13
 
! Отговори
монк преди 13 години
едва ли точно майката на В. Димитров е тази която трябваше да отговаря за действията на сина си. Този цирк с разкарване на 85 годишна жена по съдилищата беше ясно че по-скоро ще завърши със смъртта и отколкото с някаква присъда
75
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Смъртта никога не е повод за смях...А тая марионетка Топлото да ви прилича на човек,който сам е измислил цялата тази схема?
74
3
 
10
 
! Отговори
ъ преди 13 години
Всички комунистически *** и облагодетелстваните им роднини и деца възможно най-скоро да последват баба Цеца!
73
1
 
3
 
! Отговори
Днес.бг преди 13 години
Старата глупава риба се удави,малката глупава риба се опита да каже нещо но от устата и излезнаха само две мехурчета с въздух.После малката глупава риба порасна и стана голяма глупава риба наречена Shark.
72
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
А колко връснички на тази баба са останали на студено заради нея и сина й? Защото с тия пенсии не са могли и да си помислят за такъв лукс като парно! Никога не се радвам на ничия смърт, обаче точно за тая няма и да плача.
71
0
 
1
 
! Отговори
Чичо преди 13 години
Ахахахахах....направо ме разстреля с тоя коментар! 10х