Руснаците искат у нас. Они нас любят

Втората по многолюдност група у нас са украинците
31 яну 2011 19:00,
663
Руснаците искат у нас. Они нас любят
Руснаците обичат България. Снимка: Булфото

Най-многобройната група чужденци у нас са руснаците – 21 309 души. 

Това обяви пред агенция Фокус Владимир Калчев, началник отдел „Миграция, интеграция и свободно движение на хора” в МТСП.

Втората по-многолюдност група у нас са украинците (5350 души), а след тях – гражданите на Македония – 4375. 

На четвърто място по брой у нас чужденци са гражданите на Турция – 3828.

Междувременно от Асоциацията на рускоезичните собственици на недвижими имоти в Република България „Альоша“ разпространиха съобщение до медиите.

В него се казва, че руските граждани, живеещи в България, са обезпокоени от промените в Закона за чужденците.

С промените се поставял под въпрос статутът на руските граждани – малки инвеститори, живеещи в България, по разрешението за продължително пребиваване в България.

Към днешна дата само рускоезичните собственици на недвижими имоти в България, включително членовете на семействата им, са повече от 300 000 души, съобщават от Асоциация „Альоша“, цитирани от агенция Фокус.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


663
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
484
2
 
5
 
! Отговори
rado преди 13 години
дайте ми вие на мен тая хубава рускиня а вие ближете спарени американски дупета
483
2
 
3
 
! Отговори
галактика преди 13 години
Когато в политиката се прави нещо * на инат * - то не води към добро
482
5
 
8
 
! Отговори
517 преди 13 години
пак те питам, гърците как не са турци? точно така нямаше да сме турци. османската империя е била пред разпадане, Русия идва в българия като окупатор на османска земя, не като освободител на българска.Пак ли не разбра?
481
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Проблема на *** е,че като преминат една критична бройка за дадено място след време го превръщвт в същият ужас от ,където бягат/мафиотско-гагстерски бардак на руската мафиа/.
480
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Е това само БЪЛГАРИН може да го напише! Хубаво ни освободиха ама много чакаха ние сами да си свършим работата...ХА-ХА-ХА
479
7
 
5
 
! Отговори
до 498 преди 13 години
300 000!Помислете си тази напаст ако ни налази какво ще стане. Не съм фен на Бойко и не съм гласувал за него, но ако наистина приемат закон, с който да премахнат правото им на постоянно пребиваване ще гласувам следващия път за него! Само това да направи, ще остане завинаги в историята!
478
1
 
3
 
! Отговори
до 516 преди 13 години
И как точно нямаше да сме Турци?
477
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Турция по онова време е била британски сателит, не американски. Америка през 19 век не е имала ама никакви интереси в Европа, те са имали други приоритети, да си *** раните след гражданската война. Така че не ме плаши с турците, нямаше да сме турци, така или иначе. А русите защо чакаха 500 години за да ни "освободят" нали толкова ни обичат? Защо не дойдоха на стотната година, да речем? Или в края на третата петилетка?
476
2
 
10
 
! Отговори
Обективен преди 13 години
Аман от "хора" живеещи сякаш преди 100 години. Разбира се, че е добре да има повече чужденци в България, а по-добре да са руснаци, украинци и българи от Македония, отколкото едни други.
475
7
 
5
 
! Отговори
Въпрос преди 13 години
Как стана така, че АБСОЛЮТНО ВСИЧКИ бивши страни на соц. блока в Европа, включително бивши т.нар. Съветски републики сега са членки на НАТО и на ЕС? Балтийските държави имат най-голям опит с руските "братя". Защо избягаха като дявол от разпятие и отидоха директно при идеологическия враг? И защо се развиват прекрасно, след като прекратиха нерушимия съюз. Това си е доста як шамар за Москва, още им пищят ушите и им се подиграва цял свят. Най-голямата държава в света за присмех
474
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
В България на всички им харесва само на българите не им харесва. За това ние бягаме от България, а разни чужденци идват тука. Сега като мине преброяването ще се види колко сме останали.
473
2
 
6
 
! Отговори
до 507 преди 13 години
Турция е била основен приоритет и проводник на американски интереси.Никога американците нямаше да позволят разцепването на сателита си, така че сега щеше да се радваш на американското величие като турски гражданин нежелан в Европа...А за Гърция-неприятно ми е да го призная, но те направих това, което ние не успяхме без чужда помощ...
472
4
 
5
 
! Отговори
някой преди 13 години
До: номер 495А да си чувал случайно за фирмите Кинтекс и Маимекс? Навремето ни учеха, че наркотиците били порок на западното общество, а наши фирми търгуваха с дрога в промишлени количества. Оръжия каквито искаш - за държави, които сега подкрепят тероризма. А, между другото - хубави плодове и зеленчуци съм виждал само в Показния магазин ... и като бяхме на бригада - беряхме ябълки за СССР! Но не просто за СССР, а за Политбюро и за ветераните от войната!!! Бил съм в Украйна и знам какво е.
471
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
абе тия са ТРИСТА ХИЛЯДИ и искат постоянни визи за България!!!!!!!Е тогава вече ще стане много страшно!!!
470
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ЕЙ НА ТАЯ НА СНИМКАТА КАТО И ГО НАДЕНЕМ ЧЕ И ЛИТНЕ ЗАБРАТКАТА РАЗБИИШ ЛИ БАТКА!
469
5
 
5
 
! Отговори
българин преди 13 години
Ти се кланяй, хем с *** към съветите, както си свикнало. Аз съм доволен, че не можахме да станем "задунайская губерния" или "советская республика", както се бяхте залетели, червена гад. А за езика, не ние на съветската ***, а тя на нас трябва вечно да се кланя доземи, защото те говорят на езика, който сме им дали и драскат с буквите, които сме им дали, нищо че преиначават и едното и другото.
468
4
 
5
 
! Отговори
до 500 преди 13 години
абе гърците що пишат на гръцки? и те са били под турско робство, ама не са ги освободили руснаците...стига вече евтина пропаганда. млъкнете веднъж за винаги. колкото повече се натискате, толкова по-отвратителни ставате.за сведение, руснаците пишат на руски, благодарение на българите. никога не забравяйте това, бляди, нищо че в училище ви учеха, как ленин е измислил азбуката.извратена комунистическа ***.
467
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Нали се сещате, че ако го нямаше противопоставянето между великите,Европа никога нямаше да бъде това което е сега...В известен смисъл и те трябва да са благодарни на руснаците...
466
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Да пускат сал девочки че кви са белички и пухкавки, а кви дупета имат батка и как сучат мамоооо!
465
0
 
6
 
! Отговори
някой преди 13 години
До: номер 500Ако случайно не си обърнал внимание, за 48% от децата в България българският не е родният им език!!!

Спонсорирани публикации