Феноменът Вера Кочовска издъхна в дома си в Плевен

Погребението на лечителката ще бъде на 15 февруари
Обновена: 12 фев 2011 19:46 | 12 фев 2011 13:35,
423
Феноменът Вера Кочовска издъхна в дома си в Плевен
Снимка: Булфото

Известната лечителка Вера Кочовска е починала в дома си в Плевен.

В началото на декември Кочовска беше приета в болницата с белодробен отток в резултат на възпаление. Според близките й от тогава състоянието й е било изключително тежко.

Вера Кочовска е родена на 27 юли 1945 г. в Перник, но живееше в Плевен.

Миналото лято пророчицата отказала да празнува своя 65-ти рожден ден, казала на близките си:

"Това е последният ми рожден ден и последната ми година".

Животът й е белязан от ранната смърт на баща й. Когато той умира майка й я изоставя на гроба му, и момичето постъпва в дома за сираци в Кочериново, Дупнишко.

Свръхестествените си способности тя придобила след тежка травма. Самата тя твърдеше, че черпи целителната си енергия от Мадарския конник.

Погребението на лечителката ще бъде на 15 февруари. 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


423
Още по темата: Вера Кочовска
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
398
0
 
1
 
! Отговори
яна преди 13 години
Хора, съвземете се- ще се самоизядете в злобата си- Господ да ви е на помощ!!!
397
0
 
1
 
! Отговори
до 392 преди 13 години
и ти си същия ***
396
0
 
1
 
! Отговори
до 343 преди 13 години
ти си бил голям *** бе дано господ да ни отърве от *** като тебе....
395
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Айдеее, сега ще я митологизират като Ванга. А половин Петрич твърди , че Ванга нищо не познава. Блалалла
394
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
айде, който е "феноменален" да даде някоя точна прогноза - но не за неща, които може да предугади, а за бъдещо несигурно събитие - например една тройчица от тотото. ХАХАХА. Няма такъв. Затова аз вярвам на себе си, а не на лъжци.
393
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
православната църква отрича всички тези "феномени". Долу шарлатанията и измамата.
392
0
 
4
 
! Отговори
Наблюдаващ преди 13 години
Някой да знае коя неделя сме...?10. двама човека влязоха в храма да се помолят: единият фарисеин, а другият митар.11. Фарисеинът, като застана, молеше се в себе си тъй: Боже, благодаря Ти, че не съм като другите човеци, грабители, неправедници, прелюбодейци, или като тоя митар:12. постя два пъти в седмица, давам десятък от всичко, що придобивам.13. А митарят, като стоеше надалеч, не смееше дори да подигне очи към небето; но удряше се в гърди и казваше: Боже, бъди милостив към мене грешник
391
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
НИЩО !!
390
3
 
5
 
! Отговори
Наблюдаващ преди 13 години
И тук навалица от мними християни, низки душички, които гнусно точат езици към Господа, като дебнат точно сламката в окото на хора като Ванга и Кочовска. 1000 години да живеят, няма да свършат добрината които те са сторили за 3 дни. ПФУ!"Защо гледаш сламката в окото на брата си, пък гредата в своето око не усещаш? Лицемерецо, извади първом гредата от окото си, и тогава ще видиш как да извадиш сламката от окото на брата си!" (Мат. 7:3-5)
389
4
 
5
 
! Отговори
lola преди 13 години
mir na praha i ......
388
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
mnogo ste se ozlobili be hora kvi sa tiq tupi komentari za umrql 4ovek sa kazali horata dobro ili ni6to. Ta vie samo pluvate po vsi4ko vse 4erni komentari ,a iskate da jiveete dobre kak po to4no sus zloba ,zavist i licemerie va6ite naglasi sa takiva. Kakvoto bulvate v komentarite takiva sa vi i shva6taniqta za jivota .Mnogo ste zlobqsali.chak tazi jena bila sataniska .Nqmalo fenomeni ima i te sa malko ima i mnogo 6arlatani normalno e.
387
2
 
9
 
! Отговори
do 390 преди 13 години
Ще ми дадеш ли обяснение на думите си, или просто преписвате като *** едни и същи изпразнени от съдържание фрази ?! Какво значи 'или добро или нищо' Тогава защо говорят всички за Хитлер и Сталин или Пиночет, да си бяхте мълчали а ? И какво значи 'феномена Кочовска' Кое точно е феноменалното ?! Екстрасенси които лъжат бабичките с общи приказки от всекидневието - имаш човек който е зад граница, утре внимавай със здравето и т.н. Ама докато има балъци, ще има и господари да ви обират парите ;)
386
13
 
8
 
! Отговори
Цолкин преди 13 години
Значи е отишла при баща си Луцифер. Как е възможно хората с такава готовност да се възхищават от врачки, запитвачки на мърквите, окултистки, астроложки и всякаква друга ***, която в Библията е обяване за мерзост?
385
5
 
10
 
! Отговори
Хан Крум Страшни преди 13 години
Боже каква злоба, каква помия. какво ви е направила жената та така злостно я ръбате - мършоядна ***?Толкова ли ви превъзхождаше та не можете да го понесете - некадърници и самозвани лечители, знахари и т.нар" екстрасенси". та вие не можете да и се покатерите и до коляното на тази жена. Злобни дребосъци и интелектуални импотенти - не можете да понесете дарбата и таланта у някой около вас. Ще си гинете в безпросветна тъмнина и никой нама да ви знае и помни. Нея я знаят и помнят по света
384
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
За мъртъв човек се говори или добро или нищо!
383
0
 
10
 
! Отговори
само за християни преди 13 години
Кога влезеш в земята, която Господ, Бог твой, ти дава, да се не учиш да вършиш гнусотии, каквито са вършили тия народи;не бива да се намира у тебе (такъв), който прекарва сина си или дъщеря си през огън, предсказвач, гадател, вражач, магьосник,омайник, ни който извиква духове, ни вълшебник, нито който пита мъртви;защото, всеки, който върши това, е гнусен пред Господа, и тъкмо поради тия гнусотии Господ, Бог твой, ги изгонва отпреде ти.Бъди непорочен пред Господа,твоя Бог; Второзаконие18:9-16
382
6
 
11
 
! Отговори
Тоягата преди 13 години
За починалия ИЛИ ДОБРО,ИЛИ НИЩО!НЯМА МЯСТО ЗА КОМЕНТАР!БОГ ДА Я ПРОСТИ,СВЕТЛА Й ПАМЕТ!
381
1
 
3
 
! Отговори
една българка преди 13 години
търкалетаЗа кумирите - не си точен, прочети какво казва Свети Кирил за това, което цитираш от Библията, а утре е денят, в който Свети Кирил е починал в Рим.
380
7
 
7
 
! Отговори
търкалета преди 13 години
Исус е казал:"Не си създавайте кумири и не им се покланяйте!" Умрял е един човек и нека го уважим. Бог да й прости! И, пишещите тук нека не си създават повече карма с приказките си. Останалото е мълчание!
379
4
 
7
 
! Отговори
една българка преди 13 години
Да си *** днес е достойно, да си добър и свестен човек е престъпление и хулите са хорово провъзгласявани от педерастите и блюдолисците им. Жалко!