Всяко пето дете с предложение за секс в нета

750 000 педофили "дебнат" в мрежата
Обновена: 4 апр 2011 16:14 | 4 апр 2011 16:13,
142
Всяко пето дете с  предложение за секс в нета
Снимка: МВР

Всяко пето дете в България е получавало предложение за секс в интернет. Това стана ясно на премиерата на документалния филм „Непростимо", е заснет по идея на вътрешния министър Цветан Цветанов с цел превенция на сексуалните престъпления срещу деца.

Става въпрос и за деца, които са на 5-годишна възраст, заяви авторът на филма Емилия Антова.

Да се създаде единен регистър на хора, осъдени за престъпления срещу деца, призова Георги Апостолов, координатор на Националния център за безопасен интернет.

Той подчерта, че това изискване е включено в нова европейска директива, която ще позволи този тип престъпления да бъдат характеризирани като тежки.

„Хората, които са осъдени за извършване на такива престъпления, с влязла в сила присъда, трябва да са ясни, за да можем, от една страна, да пазим децата си от тях, и от друга – тези хора не трябва да имат достъп до възпитание, въобще до общуване с деца”, каза Колев.

Документалният филм „Непростимо”  Лентата е създадена по действителни случаи и е посветена на опасностите, които дебнат подрастващите във виртуалното пространство.

„Важен елемент от превенцията е обучението. Имаме нужда от обучение като общество – децата, учителите, родителите, правораздавателната система”, подчерта Георги Апостолов.

Той посочи, че през изминалата 2010 г. реалните сигнали за подмамване с цел сексуална злоупотреба, получени в центъра, са 17.

Документалният филм „Непростимо” разказва три реални истории за насилие срещу деца във виртуалното пространство. От него става ясно, че 750 000 педофили „дебнат” в интернет пространството, а техни жертви най-често стават деца на възраст между 10- и 14-годишна възраст.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


142
Още по темата: регистърпедофили
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
114
6
 
1
 
! Отговори
do svilen преди 13 години
a pa qa klatih jena ti doka ti 4ukashe prdofila.oti mi se oplaka 4e ne6to s patenceto ti ne e bilo u red.
113
6
 
6
 
! Отговори
до оня с шапката 93 преди 13 години
Ти ненормален ли си ? Ония дето се разхождат по бельо в "детските дискотеки",в никакъв случай не искат да се харесат на теб или на мен ,нито пък да се чукат с теб или с мен ! Те дори и да искат секс с някой,това са техните приятели!
112
0
 
4
 
! Отговори
Бай Танас преди 13 години
Забрайх да кажа,че си легат....ако им купиш това и онова :)))Земииии
111
4
 
6
 
! Отговори
Бай Танас преди 13 години
И Явор и цвъцко да бегат да си играят на пясъчника....смешнициПа си измислят писани глупости за дивидентиБеги маршА тва че тия налазват,или ако не налазват,то поне са готови да си легнат с теб е вярно.! Е не 5 годишни,или 15 ама на 18 вече нямат тайно,тва кво во говори,че са тренирали преди тва а?
110
3
 
4
 
! Отговори
sweden преди 13 години
abe 5 godi6no momi4e kakvo mi tirsi viv neta moga li da popitamm ili 14 15 godi6ni
109
1
 
7
 
! Отговори
до 109 преди 13 години
може - въпрос на бързина и рефлекс - и на това дали ти пука. Но не съм чул досега някой педофил да се отличава снякакви впечатляващи рефлекси - обикновено са някакви флегматици
108
2
 
11
 
! Отговори
внимавайте ! преди 13 години
Не вярвайте на всеки ,който в нета ви се представя за момиче или жена ! Знаете ли колко са онези ,които са подведени ,отиват на срещата,а там *** /гей/! А някои гейове са по-хитри,пишат се за семейство с пасивен мъж,и ти си казваш,ах готино ще чукам хем него ,хем жена му ,но той ти пише мейл ,ще се срещнем първо ние двамата и ако ми хареса,тогава ще те запозная и с жена ми ! Внимавайте !
107
3
 
1
 
! Отговори
до 104 преди 13 години
Не че съм против наказанието, ама сигурен ли си, че някой няма да ти забие *твоя* нож (оня, добрия нож) в *твоя* корем? Или ако е нещо милостив - в твойто краче... И да ти го остави там.. за спомен?М?
106
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Сестра ми беше в първи клас 6 годишна, преди 22 години когато попадна на такъв ***, прибира се и плаче, че някакъв чичко я дърпал за гащичките, но тя избягала...с баща ми само се спогледахме и взехме по една тръба...хванахме го на ъгъла на блока ни...толкова бой не знам някой да е ял, оставихме го полу-жив натрошен и се обадихме на полицията...те като го видяха и разбраха какво е правил...казаха "малко му е" ... никой не повдигна обвинение срещу нас...
105
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Взех да се замислям, тъй и тъй нета ми е включен по цял ден, да регистрирам един детски профил. И един само *** да мога да пребия пак е от полза.
104
1
 
10
 
! Отговори
явор колев преди 13 години
Тези да ги плещи на Либийските педофили дето още не са ги избили с камъни!АМИН!В годината на най-страшното мракобесие, когато отчаяние обзе и най-твърдите във вярата си защитници на лицензирания софтуер, когато DVD-та с уреден Copyright бяха по-редки и от кокоши зъби, на пустия небосвод светна нова звезда - КиберЯвор. Това всъщност беше добре познатият ни Явор Колев, но като истински супергерой той се нуждаеше от алтернативна самоличност, героично alter ego така да се каже. Наивността и непознаването на коварството на Лукавия бяха основните му оръжия, незнанието той компенсираше с ентусиазъм, а неразбирането с многозначителни физиономиии. За броени дни зад него застана армия от най-засегнатите жертви на интелектуалните злоупотреби, елитът на онеправданите от информационния терор - честни неуспели актриси, честно опитващи се да преживяват на чужд гръб, съвестно изпълняващи задълженията си към обществото Pay per View разпространители на гей порно, книгоиздатели, доказали верността си към всяка възможна форма на власт, и хиляди знайни и незнайни изпълнени с благороден гняв праведници. Възседнал гнева на онеправданите, КиберЯвор като един Барон Мюнхаузен яхнал гюлле премина през медийния небосвод, пак като барона направи за дни кариера издърпвайки се сам за виртуалната коса, и убеждавайки всички във важността и необходимостта на вършеното от него и следовниците му.И започна се... Видни адепти на Сатаната бяха поставени под охрана за тяхно добро, защото имаше реална вероятност народният гняв да доведе до линчуване с мрежов кабел, и/или изгаряне върху клада от сървъри с нелегално съдържание. Страх скова сърцата на сийдърите, усетили страховитата мощ, и те започнаха сами да трият бази данни, а за по-сигурно направо мятаха компютри и харддискове през прозореца, само да звъннеше на вратата инкасатора от ВиК.Черните ангели от НСБОП следяха зорко целия интернет трафик, ей така, с просто око (доста просто око всъщност). Те медитираха взирайки се в някой кабел на квартален интернет доставчик, и чрез силата, дадена им от техния духовен водач веднага познаваха кога по въпросният кабел протича нелицензиран софтуер или друго, защитено от закона за авторските права съдържание. Щом усетеха че нещо не добро тече по кабела, те хукваха край него, успоредно и със скоростта на греховния сигнал, и така за нула време разкриваха всички участници в незаконния file sharing...Хвала на ентусиазма и способностите на безименните, криещи лицата си единствено от скромност труженици на дигиталния фронт!To be continued...
103
5
 
12
 
! Отговори
по строго преди 13 години
Барна ли такъв , ще му отрежа оная работа и ще му я набутам в устата ... ножа ми е добър и е винаги с мен
102
2
 
12
 
! Отговори
st.anger преди 13 години
леле , колко е страшно вече в нета !!! пиша опрян на стената , за да не ме изненада някой в гръб !!! Много моля добрите хора от МВР - следете ми трафика денонощно , ако може , за да съм спокоен, че не ме дебне никой. Благодаря .
101
0
 
17
 
! Отговори
Apis преди 13 години
Свилене, като се събуди беше ли бръкнал в контакта с два пръста? :))))))))
100
15
 
7
 
! Отговори
свилен преди 13 години
Преди няколко години мой приятел се оплака че един *** от входа задирял дъщеря му, *** живееше сам, жена му беше в чужбина, отидохме му уж на гости и го натиснахме вътре набихме му по няколко шута и тупаника, свалихме му панталоните и го наебахме по два пъти, отначало се дърпаше и се бореше, но не викаше, накрая даже май му хареса, оттогава не се чу да е казал нещо на някоя жена или момиче.
99
12
 
2
 
! Отговори
ГЕЙ преди 13 години
Ех, тези сладки педофили! Днска нацепих пет пъти един таксиметров шофьор. Готино ми беше. Бакшиша е мангизлия, плаща си и презерватвети!Да живеят "ПЕДОФИЛИТЕ"!
98
3
 
7
 
! Отговори
miteto преди 13 години
4e kade sa im roditelite-vav kra4mata ili imat liubovnitsi i nemogat da obarnat vnimanie na detsata
97
4
 
13
 
! Отговори
Явор Колев преди 13 години
Бе да се заплождат,голяма работа!Ние се занимаваме с авторските права на чалгаджийските *** и затваряме сайтове с детски книжки заради Афторски права!
96
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Половината от педофилите са от брадчедите ***, те се клатят още от 10 годишни ...Женят се на по 13 и раждат на 13 години.Не виждам обаче какво общо има интернет тук?
95
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
А 99 % ОТ ПЕДОФИЛИТЕ СА ХОМОСЕКСУАЛИСТИ,ПРЕДСТАВЯТ СЕ В НЕТА С ЖЕНСКИ ИМЕНА ИЛИ СИ КРИЯТ ГОДИНИТЕ И ПРИМАМВАТ МАЛКИТЕ МОМЧЕНЦА