Какво се случи при Свидетелите на Йехова (18+)

Видеоматериал от снощното меле в Бургас
Обновена: 19 апр 2011 09:30 | 18 апр 2011 18:26, Екип на Dnes.bg
1490



Организаторите на протеста, прераснал в меле, пред молитвения дом на „Свидетели на Йехова“ в Бургас ще бъдат санкционирани, съобщи говорителят на местната полиция. Засега няма задържани за бруталната разправа, след която петима души бяха приети в болница. 

В неделя вечерта членове на ВМРО и фенове на двата бургаски футболни клуба се събраха пред молитвения дом да поднесат цветя „за загиналите от отказа от лекарства и кръвопреливане”. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1490
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Тези диваци от ВМРО да ги пратят при талибаните.
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
*** и наркомани
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Организации, оглавявани от бивши агенти на ДС и патологични русофили - всичко това е, за да се компрометира България. Събитието става точно, когато на гости беше външния министър на Франция по повод приемането ни в Шенген. Под руска диктовка правят всичко възможно да ни откъснат от цивилизацията.
1
 
3
 
! Отговори
do ivanova преди 13 години
Imash mnogo vaprosi i e hubavo da se otide do tqhnata zala za propovedi i da se osvedomite ot parva raka-taka ste poluchite nai tochnite otgovori.
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Франция е първата демокрация колкото ти си нобелов лауреат...
6
 
2
 
! Отговори
до 1338 преди 13 години
Напиши свидетели на йехова в уикипедия и чети искам да ти кажа че Франция се води първата демокрация ама таМ НЕ ГИ ДИШАТ ТИЯ КАКТО И БУРКИТЕ КОЙ НЕ МУ АРЕСВА НА САМОЛЕТА И АКО ИСКА НА МАРС ДА ОДИ .
6
 
1
 
! Отговори
до 1338 преди 13 години
Напиши свидетели на йехова в уикипедия и чети искам да ти кажа че Франция се води първата демокрация ама таМ НЕ ГИ ДИШАТ ТИЯ КАКТО И БУРКИТЕ КОЙ НЕ МУ АРЕСВА НА САМОЛЕТА И АКО ИСКА НА МАРС
1
 
6
 
! Отговори
реалист преди 13 години
По същия начин трябваше да се посрещне и оня *** Балева заедно с немското и приятелче дето обясняваха за Митът Батак колкото до демокрацията цитирам един римски консул "Кви закони ми дрънкаш след като това ми е на кръста " и потупал меча си *** като се наритат не припарват повече на това место нека се обединим да наритаме и нашите и чуждите мивки
4
 
6
 
! Отговори
DRM преди 13 години
Чета и се смея :D За децата подолу който питат какви българи сме мога да кажа,че когата България е била най-силна не са били позволявани такива секти. И сега въпрос за 3ка - Кой български хан се връща от манастир, за да ни оттърве от подобни ***.
0
 
2
 
! Отговори
АнТонимен преди 13 години
Не малко може да се каже по темата, но каквото и да се каже от пусто в празно.Да се посяга на безащитни хора е нехуманно, българска православна църква - това звучи по-скоро лицемерно, закон за вероизповеданията - преди години бяхме на път да се превърнем в Филипините 2. В тази демокрация, докато не се намери някой, който да сложи тиранично "НЕ" , ще пазим децата си и един ден , някой от нас ще се превърне в поредният ултрас.
8
 
4
 
! Отговори
Иванова преди 13 години
Да попитам членовете на тази "организация", вие организация за какво точно сте? Какви са целите на тази "организация"? Добре - не признавате нито държава, нито съвременна медицина, имате някакви свои си ценности...А като четете Библията, на църква ходите ли, децата си кръщавате ли ги, църковни бракове сключвате ли? Интересно ми е как погребвате членовете си, които умират заради вашето малоумие! Осъзнайте се и се откъснете някак, преди да е станало късно! Жал ми е за вас, наистина!
1
 
6
 
! Отговори
някоя си преди 13 години
тия момченца не могат да садят и да бият коийто и да е има кой да ги сади... ама сега да съдят тях
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Обмислях да гласувам за ВМРО,но като го видях това се отказах. Група мирни пастори които проповядват за Христос ли са най-големия ни проблем?? Защо не отидете да го направите същото пред къщата на Доган,или в *** махала?
1
 
2
 
! Отговори
Ra преди 13 години
Селяци - веселяци.Това мога да кажа.
3
 
6
 
! Отговори
Vazmuten преди 13 години
Vie ste sme6nici v dne6no vreme ne tova e na4ina da se vodi borba po tozi na4in pokazahte 4e ste bezsilni i za ni6to ne stavate
4
 
1
 
! Отговори
nazi преди 13 години
svideteli na scupeni nosove
5
 
15
 
! Отговори
тъпи псета сте преди 13 години
*** и комплексари - сбирщина анонимни *** и двойкаджии, които за нищо не стават. Женчовци. Вие мъже ли сте, бе? Под знака на ВМРО се правите на хора, бранещи честта на България ли? Вие не сте българи, а пасмина жалки кастрирани ***.
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
right bro! we have to keep europe clear of sectants,they are danger for our children,we are ortodox christians,no need of sectas.more information about the fight: youtube/watch?v=8pWNKIvzfzA&feature=related
0
 
2
 
! Отговори
desi преди 13 години
Razlikata e che ne sa bili chujdenci ,a balgari .No e bez znachenie nali sa hora ne trqbva da ima nasilie
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Bulgaria is white!Bulgaria is christian ortodox!we are the shield of europe.death for the sectants!out of europe,all of them! който съди българи заради чужденци ще яде същите камъни като сектантите!