Агресията сред децата набира скорост

Момичетата обикновено свиват телефони, момчетата налитат на бой
Обновена: 29 апр 2011 23:40 | 29 апр 2011 22:40,
100
Агресията сред децата набира скорост
Снимка: Булфото

Агресията сред пловдивските деца все повече расте, коментира пред Dnes.bg секретарят на местната комисия за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни Петко Василев.

Потресаващите данни той изнесе на семинар в Хисар на тема "Училището - сигурна среда за децата”.

Най-фрапантният случай е от октомври миналата година, когато 6 ученици от горен курс отишли в Езиковата гимназия в Пловдив и зверски пребили тийнейджър.

Яростта им била предизвикана от това, че потърпевшият нарекъл ден преди това единия от групата побойници "хомосексуалист“.

Вместо да се намеси и предотврати скандала, охранителят обърнал гръб и умишлено се скрил.

Той се отдалечил от мястото на инцидента, за да не става свидетел, разказа Петко Василев.

Пребитият младеж се разминал със средна телесна повреда, а по случая се води досъдебно производство.

Само през изминалата година в Града под тепетата са минали 30 дела за кражба на мобилни телефони.

Тези кражби са характерни за момичетата и са хит сред тях, момчетата се въвличат в престъпления над личността – най-често побои.

Председателят на Централната комисия Константин Томанов заяви още, че в страната има наченки за насаждане на радикален ислямизъм.

"Този феномен не е нещо ново и различно от това, което се случва в Европа. Имаме възраждане и активиране от време на време на екстремистки групи, включително и на ултраси, които вече търсят да се сбият не с футболни фенове, а с полицаите“, отбелязаха от комисията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


100
Още по темата: детска агресия
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Приятели ние живеем в един кошмар това не е живот къде изчезна доброто в хората ?
12
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
11Та какво значение има мила кой повече краде или повече се бие!?:)
11
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
То да бяха само децата! Те възрастните изперкаха - самоубийства, убийства, деца умират постоянно в болници, за пенсионерите и хората в неравностойно положение просто е отчайващо! Мръсниците от ГЕРБ доведоха хората до ръба и скоро гайката ще изпусне! Чакаме да видим докога на българина ще му харесва за го възсядат мутри и доказани престъпници, заели възлови постове в управлението на дъргжавата под абревиатурата ГЕРБ!!
10
5
 
2
 
! Отговори
Момиче на 17 преди 13 години
Журналистите,много сте *** както винаги и веднага ще ви кажа защо:ами защото винаги момчетата повече крадят мобилни телефони и много други неща и се бият много повече от нас момичетата! Тоя Петко Василев също е някакъв ***,ама какво да се прави? Българио,накъде отиваш??
9
2
 
5
 
! Отговори
Това направи ББ преди 13 години
"57-годишен мъж се е заключил в офиса си, намиращ се на ъгъла на ул. Г.С. Раковски" и бул. Дондуков" и заплашва да се взриви вътре, съобщи "Дарик".Според непотвърдена информация мъжът е въоръжен с пистолет.Мъжът не е криминално проявен!!"
8
1
 
12
 
! Отговори
Видев преди 13 години
Каквото видят,такива стават.
7
1
 
4
 
! Отговори
napanforii преди 13 години
agresiq li? obarnali sa go na slobodiq 4e taka sa namerili.
6
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
3-Дянков ти ли си бре!? Ти не разбра ли, че няма да си напълниш бюджета с глоби! Пак ти е на червено! Ама нали си просто парче! Напъни се да родиш поне една умна мисъл!
5
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
3Аууу! Я *** вземи от *** глоби:)))) Толкова си...............Хайде от мен да мине!:)
4
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Че как няма да набира! То МВР пикчърс само такива филми пуска по ТВ-то! Освен това децата разбраха, че ако си мутра може и премиер да станеш, а ако работиш в МВР ще имаш и богата тъща:)
3
11
 
14
 
! Отговори
sas преди 13 години
Тази държава може да се напълни с пари само от глоби. Българинът разбира единствено и само когато му се бръкне в джоба. В случая - солени глоби за родители на деца с антиобществени прояви.
2
0
 
30
 
! Отговори
8-ия ден преди 13 години
Агресията сред децата набира скорост, но това е техния отговор на света, в който ги постави "демокрацията" - агресията започна още с първите стъпки на престъпния свят, изплувал на гребена на недоволството на 10-ти ноември...Ето какво направихме с децата си....Моделът е СБЪРКАН !
1
2
 
22
 
! Отговори
ззз преди 13 години
Типично чалгарско поведение ;) Сега ще има в "цял свят го има" Да , през ден чета как шведи убиват за парче салам дааа ...